Η παραγωγή της σειράς The Witcher του Netflix ξεκίνησε. Πρέπει να τονίσουμε ότι η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία του Andrzej Sapkowski και όχι στα games της CD Projekt Red και ο Sapkowski θα είναι επιβλέπων σύμβουλος της σειράς.
"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω το δημιούργημά μου σε σειρά του Netflix, γιατί έμεινα πιστός στην ιδέα μου, που είχα 30 χρόνια πριν. Μου αρέσει η συνολική προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας, ώστε να δούμε αυτούς τους χαρακτήρες ζωντανούς".
Η Πολωνική εταιρεία Platige θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς Sean Daniel και Jason Brown για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο Tomek Baginski που σκηνοθέτησε και τα τρία Witcher games θα συμμετέχει στην σκηνοθεσία της σειράς. Με τη σειρά του ο βοηθός του Baginski, Jarek Sawko δήλωσε:
"Υπάρχει ένα ηθικό και πνευματικό βάρος σε αυτά τα βιβλία που πάει πέρα από κάθε είδος φαντασίας. Είναι μία ιστορία για το σήμερα και τις δυσκολίες του, κριμένο μέσα στη φαντασία. Είναι μία ιστορία για εμάς και το τέρας που κρύβουμε μέσα στην καρδιά μας".
Διαβάστε περισσότερα στη
σχετική είδηση
.