Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Witcher από το Netflix

More
02 Mar 2018 15:59 #213048 by Blood Prince
Μπορεί για την ώρα να μην έχω ασχοληθεί με κάποιο παιχνίδι της σειράς The Witcher λόγω του επιπέδου δυσκολίας παρόλα αυτά ανυπομονώ για την τηλεοπτική σειρά καθώς έχω πωρωθεί με το σενάριο και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και έχω μια εικόνα απο gameplay βίντεο που έχω δει στο youtube. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2018 16:36 #213096 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν και δεν είμαι φαν της σειράς(έχω παίξει μόνο το πρώτο που δεν μου άρεσε καθόλου, θα παίξω το 3 στο μέλλον) ελπίζω να βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια σε σειρές. Πιστεύω υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι που θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε σειρά. Ως σειρά θα υπάρχει ο χρόνος για να αναπτυχθούν σωστά αρκεί να υπάρχει φυσικά ικανοποιητικό budget.

More
12 Sep 2018 23:56 #218847 by Άκης Ζαχαριάδης
Έχει κυκλοφορησει η σειρά, αν ναι που??

More
13 Sep 2018 00:57 #218848 by Blood Prince

akiszax wrote: Έχει κυκλοφορησει η σειρά, αν ναι που??

Δεν έχει γραφτεί ακόμα το σενάριο ούτε έχουν επιλεγεί όλοι οι ηθοποιοί.Πάντως αν επαληθευτούν οι φήμες πως η Ciri δεν θα είναι καυκάσια δεν πρόκειται να την δω και ο λόγος δεν είναι το θέμα του ρατσισμού αλλά γιατί στο παιχνίδι είναι καυκάσια και δεν βρίσκω λόγο να της αλλάξουν εμφάνιση.Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις και εδώ Τον τελευταίο καιρό η Hissrich έχει βομβαρδιστεί με αρνητικά σχόλια λόγω μιας φήμης σύμφωνα με την οποία η παραγωγή της σειράς αναζητά μια νεαρή μη-λευκή ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ciri, της θετής κόρης του Geralt.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Oct 2018 15:46 - 12 Oct 2018 15:50 #219351 by Blood Prince

Τελικά έμαθα πως η Ciri θα είναι καυκάσια όπως στα βιβλία και στο παιχνίδι και όλο το υπόλοιπο Cast αλλά τελικά αποφάσισαν να συμμετέχει οπωσδήποτε μια μαύρη ηθοποιός και αυτή θα είναι η Mimi Ndiweni η οποία θα υποδυθεί την Fringilla.

Επιπλέον η Anya Chalotra μου φαίνεται αρκετά μικρή για τον ρόλο της Yennefer,θα μπορούσε να την υποδυθεί η Eva Green.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Oct 2018 15:50 by Blood Prince.

More
30 Jun 2019 11:54 #225664 by Σπύρος Σολανάκης
Η Hivemind που είναι πίσω από την παραγωγή του The Witcher για το Netflix, θα ασχοληθεί και με μια live action μεταφορά του Final Fantasy 14. Ανυπομονώ και για τα 2! Ελπίζω να είναι αντάξια, τουλάχιστον, των 2 τίτλων.
www.gameworld.gr/component/content/article/187-%CE%B5%CE%B9%...9%CF%81%CE%AC-final-fantasy-14

More
20 Jul 2019 15:07 #225861 by Μάνος Γρυπάρης
Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς The Witcher στο Netflix είναι γεγονός!

2 λεπτά πώρωση!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jul 2019 16:52 #225865 by Blood Prince
Ανυπομονώ να ξεκινήσει να προβάλλεται ! xD

Τώρα που ολοκληρώθηκε το GOT είναι οτι πρέπει !

[IMG

Peter Baylish

More
21 Jul 2019 10:35 #225868 by Astro
Εγώ κρατάω μικρο καλάθι, όχι τόσο για τον πρωταγωνιστή άλλα για την παράγωγη.

More
29 Jul 2019 14:55 - 30 Jul 2019 20:26 #225947 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Η Lauren Hissrish μιλά για την σειρά WItcher

Αναφέρεται στα σχόλια που έχουν κατακλείσει το Twitter.

H υπεύθυνη προγράμματος Lauren Hissrich έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς Witcher στην πλατφόρμα του Netfilx και έτσι αποφάσισε να απαντήσει σε κάποια από τα πολλα ερωτήματα που διαβάζει, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Πρόσφατα ρωτήθηκε από έναν χρηστή που είχε δημιουργήσει αρκετά hastags στην πλατφόρμα, μεταξύ άλλων και το #JewishSupremacy, όσον αφορά " τον λόγο για τον οποιο έγινε φυλετική επιλογή ηθοποιών ανάλογα με τον χαρακτήρα που θα υποδύονται στην σειρά." Ωστόσο η Hissrich εκμεταλλεύτηκε το ερώτημα και έδωσε μια μακροσκελή και ολοκληρωμένη απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
" Τα βιβλία που γράφτηκε η σειρά είναι Πολωνικής προέλευσης και έτσι το Σλάβικο πνεύμα επικρατεί περισσότερο. Ήταν ένα κλίμα που θέλαμε να κρατήσουμε και εμείς στην σειρά που θα κυκλοφορήσει. Μάλιστα συμβουλευτικά και αρκετούς Σλάβους φίλους μου ρωτώντας τους εάν η κουλτούρα τους μπορεί να περιοριστεί στο χρώμα δέρματος των ανθρώπων. Η απάντηση τους ήταν "Θεέ μου ελπίζουμε πως όχι". Το Witcher αποτελεί μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρουσα σειρά όσον αφορά τον ρατσισμό, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στα είδη και όχι στο χρώμα του δέρματος των ανθρώπων."

Συνέχισε λέγοντας: "Αυτό που ξεχωρίζει τους ανθρώπους μεταξύ τους στην σειρά, είναι τα σχήμα και το χρώμα των ματιών τους, τα αυτιά τους, το σχήμα, ακόμα και το ύψος τους. Στα βιβλία κανείς δεν αναφέρετε στο χρώμα του δέρματος, όπως το ίδιο δεν κάνει και η σειρά. Από άποψη casting, προσκαλέσαμε τον οποιονδήποτε χωρίς καμία εξαίρεση να βάλει τα δυνατά του και να μας δείξει τι ,μπορεί να κάνει για κάποιον χαρακτήρα. Είδαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των εθνών, με όποια ικανότητα υποκριτικής είχε ο καθένας, από γνωστούς σταρ του κινηματογράφου μέχρι Πολωνούς θαυμαστές των βιβλίων που δεν είχαν υποδυθεί κάποιο ρόλο επαγγελματικά ποτέ στην ζωη τους."

Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία καταλαβαίνουν λίγο πολύ την υπεύθυνη προγράμματος, αλλά και την αναφορά της στην Σλάβικη λαογραφία που φερουν μαζί τους οι ιστορίες των επιτυχημένων βιβλίων.
Last edit: 30 Jul 2019 20:26 by Σταύρος Αντωνόπουλος.