Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Witcher από το Netflix

More
30 Nov 2019 11:15 #228818 by Giorgos Tsolaridis
Δεν αποκλείεται να δούμε το The Witcher σε animation
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της σειράς του Netflix.

Το 2019 είναι η χρόνια των fans του the Witcher. Πέρα από την κυκλοφορία του The Withcer 3: Wild Hunt για Switch, αναμένουμε και την έναρξη της πρώτης season της σειράς του Netflix.

Όμως δεν τελειώνουν εδώ τα καλά νεά. Ο επικεφαλής της σειράς του Netflix Tomek Bagiński, ανέφερε ότι υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Geralt σε animated μορφή.

Όταν ο Bagiński ερωτήθηκε για το αν θα του άρεσε να εργαστεί πάνω σε μια animated εκδοχή του The Witcher απάντησε: “Δεν θέλω να προδώσω πολλές πληροφορίες εδώ, αλλά ποιος ξέρει αν θα δούμε το The Witcher σε αυτό το στυλ.”

“Όπως και να έχει αυτά είναι θέματα για τα οποία δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2019 15:14 #228848 by Blood Prince
Η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου το animation.

Η τηλεοπτική σειρά ελπίζω να είναι αντάξια του Game of Thrones.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Dec 2019 19:31 - 22 Aug 2021 12:15 #228975 by Βασίλης Κτενίδης
Μπορεί να έχετε παρατηρήσει στα τελευταία τρέιλερ της σειράς The Withcher του Netflix, ότι η φωνή του Henry Cavill έχει κάπως διαφορετική αλλά οικεία χροιά.

Μπορεί επίσης να παρατηρήσατε ότι ακούγετε σαν τον Douge Cockle, τον θρυλικό ηθοποιό πίσω από τον Geralt στα games. Αυτό κατά τα λεγόμενα του Henry Cavill δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Ο ίδιος είπε “Αρχικά χρησιμοποίησα σχεδόν την φυσική μου προφορά, όμως γρήγορα συνειδητοποίησα τι θα άρμοζε στην φύση των βιβλίων. Στο πρώτο βιβλίο ειδικά, υπάρχουν αμέτρητες σελίδες με τον Geralt να μιλάει, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος είναι ο Geralt, λόγω της περιπλοκότητας των βιβλίων.”

Ο ίδιος εξήγησε στη συνέχεια ότι η πρώτη σεζόν συμπτύσσει τα πρώτα δύο βιβλία, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για το κοινό να καταλάβει την πορεία του Geralt μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, ο Henry Cavill έπρεπε να δείξει κάπως την αλήθεια για το ποιος είναι ο Geralt αμέσως.

Συνέχισε “Για εμένα αυτό το ‘κάπως’ ήταν η φωνή (έκφραση και χροιά) επειδή ήταν κάτι πολύ απλό. Όταν άκουσα τον Doug Cockle να ερμηνεύει με φανταστικό τρόπο στο Witcher 3 τη φωνή του Geralt, την οποία βέβαια έχω ακούσει πολλές φορές καθώς έπαιζα το παιχνίδι, κατάλαβα ότι μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου και να το εφαρμόσω. Δεν θα τον έκανα σαν Αμερικανό, όπως ο Doug Cockle, οπότε ανάμειξα περίπου την φυσική χροιά μου με αυτή του Doug. Ο τόνος μου έτεινε να είναι λίγο βαθύτερος, ο δικός του ήταν περισσότερο στο φάσμα των ψιθύρων, αυτό ήταν που θα απέδιδε και την αλήθεια του Geralt.”
Last edit: 22 Aug 2021 12:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Dec 2019 18:49 #228984 by Axilleas Loizidis
Η πολυαναμενόμενη σειρά The Witcher κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες στο Netflix και η παραγωγή δημοσίευσε κάποια posters.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter θέλει μας hype-άρει και άλλο και δημοσίευσε τρία posters από τους πρωταγωνιστές της σειράς, μαζί με κάποιες φράσεις. Του Geralt γράφει “created by fear”, της Ciri “created by prophecy και της Yennefer “created by power”. Όλα αυτά φυσικά έχουν σχέση με τα background των χαρακτήρων αυτών, κάτι που θα δούμε στην πρώτη σεζόν της σειράς.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Επίσης έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

More
09 Dec 2019 21:00 #229263 by Giorgos Tsolaridis
Σειρά The Witcher στο Netflix
Η αρχική ιδέα ήταν να είναι η Ciri πρωταγωνίστρια.

Σε ένα βίντεο του MCM Comic Con, η παραγωγός της σειράς Lauren Hissrich αναφέρει ότι αρχικά η ιδέα της ήταν η σειρά να βασίζεται στο πέμπτο βιβλίο "The Lady of the Lake", με πρωταγωνίστρια την Ciri.

Ωσστόσο, η Hissrich λέει ότι ενώ το έγραφε έβλεπε ότι δεν έδινε έτσι αρκετή σημασία στον Geralt και την οπτική του γωνία, καθώς η ιστορία θα εκτυλισσόταν μέσω της Ciri. Έτσι, κατέληξε στο να χρησιμοποιήσει επιπλέον τα βιβλία The Last Wish και Sword of Destiny για να δώσει αρκετή σημασία και στους Geralt και Yennefer. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η πρώτη σεζόν του The Witcher θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Επίσης έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Dec 2019 23:35 - 09 Dec 2019 23:37 #229280 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: Σειρά The Witcher στο Netflix
Η αρχική ιδέα ήταν να είναι η Ciri πρωταγωνίστρια.

Έτσι, κατέληξε στο να χρησιμοποιήσει επιπλέον τα βιβλία The Last Wish και Sword of Destiny για να δώσει αρκετή σημασία και στους Geralt και Yennefer. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η χρησιμοποίηση των βιβλίων The Last Wish και Sword of Destiny τα οποία έχω διαβάσει είναι αρκετά ευχάριστη,

Δεν θα ήθελα από την πρώτη σεζόν να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά το Lady of the Lake.

Βέβαια η Ciri είναι πρωταγωνίστρια και στο Blood of Elves απ'οτι ξέρω αν και δεν το έχω διαβάσει ακόμα.Φυσικά στο Blood of Elves συμμετέχουν ο Geralt,η Triss ,η Yen και άλλοι χαρακτήρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Dec 2019 23:37 by Blood Prince.

More
11 Dec 2019 14:11 #229345 by Giorgos Tsolaridis
Νέα βίντεο για τις Princess Cirilla και Yennefer of Vengerberg.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες περιπλανώνται στο internet για την πολυαναμενόμενη σειρά The Witcher του Netflix εν όψει της κυκλοφορίας της μέσα στον μήνα.

Το Netflix έχει δημοσιεύσει δύο νέα βίντεο μετά το βίντεο που μας παρουσίασε τον Geralt, αυτή τη φορά για να μας παρουσιάσει περισσότερους χαρακτήρες της σειράς, την Princess Cirilla και την Yennefer of Vengerberg, μέσα από τα μάτια των ηθοποιών που τις υποδύονται. Στα βίντεο αναλύονται τα backstories των χαρακτήρων, για να σας δώσει μια γεύση.

Εμπνευσμένο από τη σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski η σειρά του Netflix θα ξεδιπλώσει ακόμη μεγαλύτερη περίοδο στο χρόνο για να εξερευνήσετε τους χαρακτήρες σε βάθος, σύμφωνα με την shorunner Lauren S. Hissrich.

Μερικοί κριτικοί έχουν ήδη δει τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους και έχουν εκφράσει την άποψη τους χωρίς να αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες. Μέχρι στιγμής οι κριτικές είναι θετικές.

More
15 Dec 2019 17:18 #229518 by Giorgos Tsolaridis
Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ.

Το τρέιλερ δίνει μια γενική ιδέα για την ιστορία που πρόκειται να ξεδιπλωθεί στην πρώτη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix. Μας παρουσιάζει επίσης κάποια πολύ εντυπωσιακά πλάνα, όπως επίσης αρκετούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού, όπως ο Geralt, η Yennefer, η Ciri, και ο Dandelion να βρίσκονται σε δράση. Όπως είναι φυσικό αυτός που κλείνει το τρέιλερ δεν είναι άλλος από τον Geralt.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστών οι Henry Cavill, Anya Charlota και Freya Allan ως Geralt of Rivia, Yennefer και Ciri αντίστοιχα για την μεταφορά των βιβλίων φαντασίας του Andrzej Sapkowski στην πλατφόρμα του Netflix. Παρά το γεγονός ότι την δημοσιότητα των βιβλίων την εκτόξευσαν τα video games The Witcher, η σειρά θα παραμείνει πιστή στην ιστορία των μυθιστορημάτων. Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη το ντεμπούτο της πρώτης σεζόν, έχει γίνει όμως ήδη γνωστό ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Η παραγωγός της σειράς Lauren S. Hissrich, κοινοποίησε αυτές τις πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter μέσα στον προηγούμενο μήνα γράφοντας: “Δεν θα μπορούσα να είμαι περήφανη περισσότερο για το επίτευγμα του cast και ολόκληρης της ομάδας και δεν μπορώ να περιμένω την κυκλοφορία ώστε να απολαύσει και το κοινό αυτές τις ιστορίες μαζί με εμάς.”

Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να έρθει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου.

More
21 Dec 2019 21:22 #229940 by Blood Prince
Δεν είμαι συνδρομητής στο Netflix αλλά βρήκα σε πολύ καλή ανάλυση και κατέβασα το πρώτο επεισόδιο και κατεβάζω και το δεύτερο και μάλιστα βρήκα και ελληνικούς υπότιτλους.

Πάντως μιας που διαβάζω και τα βιβλία δεν με χαροποιεί και τόσο η ιδέα τηλεοπτικής σειράς γιατί η σειρά μπορεί να μου κάνει spoiler για τα βιβλία.

Σίγουρα πάντως αποκλείεται στην σειρά να προβάλλουν ένα σωρό γεγονότα των βιβλίων που διαδραματίζονται σε τόσες σελίδες.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Dec 2019 19:59 #230355 by Giorgos Tsolaridis
O Henry Cavill...έσκιζε την στολή του Geralt με τους μύες του
Είμαι "στον όγκο" αδερφέ.

Μπορεί να λέμε για πλάκα ότι κάποιος φίλος μας (ή εμείς) είναι “στον όγκο” αλλά ο Henry Cavill ξεπέρασε ακόμα και αυτό το επίπεδο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher του Netflix πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο του, όπως κάνει πάντοτε φυσικά αλλά φέτος παίζει σε Nightmare mode με προγράμματα γυμναστικής που τον “φούσκωσαν” τόσο ώστε να μην χωράει στην στολή του Geralt of Rivia. Μάλιστα πολλές φορές χρειαζόταν ένα άτομο να έιναι πάντα μαζί του στα γυρίσματα για να ράβει επί τόπου ότι χαλάει! Σε περίπτωση που έχετε απορία για το πρόγραμμα γυμναστικής του Henry, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο: