Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τηλεόραση: Γενική συζήτηση

More
22 Aug 2005 22:07 #1342 by liolias
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για την τηλεόραση και τις εκπομπές που βλέπουμε όπως επίσης θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα και τι συμβαίνει με τους παρουσιαστές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2005 00:40 - 23 Aug 2005 13:17 #1369 by Μάνος Γρυπάρης
Το "Μη μου λες αντίο" έβλεπα πέρυσι και τίποτα άλλο. Γενικά οι σειρές έχουν καταντήσει απόλυτο ξενέρωμα. Αυτό φαίνεται κι από τα νούμερα άλλωστε. Από ξένες το Sex in the City έχει πλάκα και Τα Φιλαράκια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Aug 2005 13:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Aug 2005 01:18 #1378 by nikos
εγω ξαναβλεπω τα εγκληματα, (περυσι ξαναειδα τους απαραδεκτους). Μετα τα εγκληματα δεν εχω βρει αλλη σειρα να μου αρεσει

More
23 Aug 2005 06:47 #1393 by Αντώνης Παπαθανασίου
Απο Ελληνικές σειρές καμία. ’ντε να πετύχω καμία παλιά σειρά τα ξημερώματα σε επανάληψη :D

Απο ξένες τώρα πολλές... CSI, Shield, Alias, 24 (Μόλις τελείωσα την 4η σεζόν :) ), Ed, and the list goes on and on and on...

More
23 Aug 2005 13:17 #1409 by Σταύρος
To kafe ths Xaras vlepw (kai tha vlepw afou sunexizete) kai twra opote eimai spiti ta Sunora ths Agaphs. Kamia allh

Pantos h agaphmenh mou seira htan h "kai oi pantremenoi exoun psuxh" h kaluterh apo oses exw dei pote (ellhnikes panta)

More
01 Oct 2005 00:00 #3528 by Μάνος Γρυπάρης
Το topic το κάναμε γενικά για TV, όχι μόνο για σειρές.
Ο ΑΝΤ1 ξεκινάει το Big Mother. Να υποθέσουμε άλλη μια ξεπατικοσούρα του Big Brother? :mrgreen:

Έσκασε μύτη και το site!
www.bigmother.gr/

Πάντως σαν το Big Brother δεν πιστεύω ότι πρόκειται να βγει άλλο ριάλιτι. Ήταν το 1ο και τότε οι συμμετέχοντες ήταν απολύτως φυσικοί (και πέτυχε η συνταγή γιατί ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες). Στα επόμενα ριάλιτι οι παίκτες δεν έμπαιναν ψαρωμένοι. Πουλάγανε θέατρο γιατί ήξεραν ότι τους βλέπουν οι κάμερες. Αν και δεν έχω πολύ χρόνο για να βλέπω τηλεόραση, ελπίζω το Big Mother να βγει κάτι καλό, αν και δεν πιστεύω ότι θα πιάσει πάνω από 30%, οι τηλεθεατές έχουν γίνει απαιτητικοί πλέον. π.χ. στο Fame Story οι περισσότεροι τα Live έβλεπαν, τα καθημερινά ούτε πάνω στο Ζάπινγκ δεν σου πέρναγε απ'το μυαλό να τα δεις.

Την Κυριακή στις 21:00 η πρεμιέρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Oct 2005 00:19 #3529 by dimitris
popopo ali mia patata gia kapoious ilithious.... :twisted:

More
01 Oct 2005 00:43 #3533 by Πέτρος
Για 'μένα οι all time classic σειρές είναι:

1. ΕΚΕΙΝΕΣ & ΕΓΩ (Γιάννης Μπέζος a.k.a. Ζάχος Δόγκανος)

2. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Γιάννης Μπέζος a.k.a. Σμήναρχος Κάκκαλος)

3. ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (Γιάννης Μπέζος a.k.a. ... Γιάννης!)

4. ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ (Γιάννης Μπέζος a.k.a. Αλέξανδρος Θεοτοκάτος)

Τελικά είμαι φαν του Μπέζου! Unpaiktable ο άνθρωπος πάντως. Από τα σημερινά εκτρώματα της τηλεόρασης βλέπω μόνο μπάλα και οτιδήποτε άλλο αθλητικού περιεχομένου.

Αυτά :)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Oct 2005 00:53 #3535 by a Guest
the o.c.

More
01 Oct 2005 01:04 #3537 by Μάνος Γρυπάρης
Α, επίσης All time Classic αξίζουν αναφοράς από την ξένη τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι "Fear Factor" και οι σειρές "Sex and the City" και "Παντρεμένοι με παιδιά".

Και respect στο Γαλλικό Big Brother γιατί ήταν άκρως αποκαλυπτικό! :orcass: :icon applaud:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)