Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τηλεόραση: Γενική συζήτηση

More
24 Dec 2005 01:31 #6920 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ φταίω ρε c? "2 γύρο κοτόπουλο απ'όλα" παρήγγειλα από το τηλέφωνο. Λέω η σως θα βάλει η τζατζίκι. Που να΄ξερα ότι θα βάλει dresing? ’σε που αυτές οι σάλτσες έχουνε κι ένα κάρο συντηρητικά πάνω. Το τζατζίκι άμα έχει "κόψει" από την προηγούμενη λιγότερη ζημιά θα σου κάνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2006 01:55 #7845 by Μάνος Γρυπάρης
Ρόμπα ο Ευαγγελάτος. Βγαίνει ένας ακροατής στον αέρα, ο Νάθαν Τελίδης, ιδιοκτήτης εταιρείας (επίθετο κι αυτό...Τελίδης!) και του λέει "Γνωρίζετε κύριε Ευαγγελάτο την εταιρεία Cosmotelco που είναι του κ. Κοντομηνά κι έχει τηλέφωνα 901? Σε αυτήν πήγατε? " Τελικά του έκανε μερικές δημοσιογραφικές τρίπλες και τον απέφυγε ο Ευαγγελάτος με μαεστρία! :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Jan 2006 02:24 #7853 by paris
respect ston telidi
elllllla mwwwwre nathan tora onoma einai ayto parapebei,se star toy cinema kai oxi mono,john tikis kai den symazeyetai!!!

More
22 Feb 2006 03:05 - 03 Apr 2006 21:00 #9314 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ο Αθέατος Κόσμος του Χαρδαβέλλα (00:00-02:00) είχε θέμα "Παιδική Πορνογραφία". Και τα (αστεία) ρεπορτάζ είχαν μόνο έναν τύπο που γνώρισε διάφορα γεγονότα και απλά ανέφερε γενικά πράγματα για το τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα. Στο...ξεκάρφωτο, εσκαγαν μύτη εικόνες απο mIRC, κάτι sites με περίεργα παράθυρα (παίζει και να μην είχαν σχέση με τσόντες) κτλ.

Βγαίνει ο 1ος ακροατής να πει κάτι σοβαρό. Ότι γνωρίζει άτομο το οποίο εξέθετε το 7μηνο βρέφος του στο Internet. Ο Χαρδαβέλλας δεν ρωτάει και πολλά, η συνομιλία διαρκεί ενάμιση λεπτό.

Και στην ώρα πάνω αρχίζουν τα ευτράπελα. Το 2ο τηλεφώνημα ήταν από gay! Σύχναζε λέει σε gay rooms!!! :lol: (#gayhellas του GRNet προφανώς γιατί όλες οι λούγκες εκεί μέσα μαζεύονται) Και να λέει ξέρω γω ότι έχει συνομιλίσει με παιδάκια 14 και 15 ετών και απορεί (λέει) πως αυτά μένουν ξύπνια μέχρι τις 02:00 και 03:00 η ώρα στο Internet! ΟΥΑΟΥ!!! 8O

Και τι κάνουνε ρε μάγκα τα "παιδάκια" αυτά? Βλέπουν τσόντες? Φοβερή είδηση. Φαντάζομαι ότι το ποσοστό είναι 1 στους 10 έφηβους να ξενυχτάνε στο Internet μέχρι τις 01:00 τουλάχιστον. Έχω και συγγενείς τέτοιας ηλικίας που surfάρουν αβέρτα. Κακό είναι? Εγώ στα 12 μου έμπαινα BBS και καθόμουνα μέχρι τις 04:00 το πρωί. Κι εκεί να δείτε τσόντες που κατεβάζαμε! :mrgreen:

Και αρχίζει συζήτηση της πλάκας από τις ψυχολόγους, τις προέδρους συλλόγων γονέων κτλ. για το ότι το παιδί δεν πρέπει να κάθεται με τις ώρες στο Internet και να προσέχουμε που μπαίνει μην ανοίξει τιποτα περίεργα sites και το βρει κανείς μέσω chat και το παραπλανήσει....έλεος ρε παιδιά! Λες και ο 14χρονος ή 15χρονος έχει το μυαλό του 8χρονου να πάει να χωθεί εκεί που δεν πρέπει! Ο μόνος που ήταν κάπως ψύχραιμος από την όλη κουβέντα ήταν ένας τραγουδιστής (τον Δασκουλίδη είχανε νομίζω) ο οποίος είπε "Ε δεν είναι και τίποτα φοβερά πραγματα όλα αυτά, το θέμα μας είναι η παιδική πορνογραφία εδώ πέρα". Και καλά το είπε βέβαια. (btw κύριε Χαρδαβέλλα μου δεν είναι ιντερνΕΕΕτ αλλά ΙΙντερνετ. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί!)

Όπως θα 'λεγε κι ο Χατζηνικολάου όταν τον σατίρισε ο Θέμος, "Όλα αυτά ηχούν στ' αυτιά μου περίεργα και κωμικά". Περσινά ξινά σταφύλια για να ψαρώνει ο άσχετος τηλεθεατής!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 03 Apr 2006 21:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Feb 2006 20:05 #9397 by Μπάμπης Κάιδος
Re si afta einai gia tis giagiades! Na ta vlepoun kai na katariountai ta mixanimata tou diavolou pou apoplanoun mikra pedia! "Min mpeneis sto internEEEt kaitoula, tha se viasei kanenas anomalos!" Les kai otan aftoi p!***san tis katsikes sto xorio den itan anomaloi...

More
10 Apr 2006 16:09 #10883 by Μάνος Γρυπάρης
Το φαινόμενο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου
Ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ παίζεται!

Τον γνωρίσαμε από το Fame Story όπου πρώτη φορά είπε το κορυφαίο "Ξέρετε ποιος είμαι εγώ? Για μένα έχουν γράψει οι New York Times! ΑΝΟΗΤΟΙ!"" ενώ σε κάθε Kυριακάτικο Live φόραγε κελεμπίες, λάμπες στο κεφάλι και διάφορα άλλα κουλά. Το αποκορύφωμα με το οποίο έγινε γνωστό στο πανελλήνιο ήταν το ξεκατίνιασμα της Μπόκοτα (λόγος για τον οποίο τον σούταραν απ'το Fame). Μόλις η Μπόκοτα είπε το περίφημο "Δεν ξέρω αν έχουν γράψει για κάποιον τα νέα της ψαροκώσταινας..." τότε ο Χατζηστεφάνου τα έχωσε για πρώτη φορά τηλεοπτικά "ΒΛΑΧΑ...ΒΛΑΧΑΡΑ...ΑΜΟΡΦΩΤΗ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....που μας έφερες τους Ρουβάδες....βλαχάρα....γριά 60άρα....λευτεριά στον Γιώργο Μοναστηριώτη" και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Έκτοτε το υβρίδιο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου δεν έχει σταματήσει να βρίζει όποτε βρεθεί σε panel. Και γι'αυτό είναι και ότι καλύτερο για να σου φτιάξει τη διάθεση, έχει ένα τρόπο να τα χώνει. Τον κάλεσαν προ 10 ημερών σε panel με θέμα τη Eurovision όπου τα έχωσε σε ’ννα Βίσση και...Βέρα Λάμπρου "Τι Βίσση, τι Λάμπρου, ΕΛΕΟΣ πια με τις πλαστικές ξανθές....ΣΤΑΜΑ-ΤΗΣΤΕ πια με τη θεωρία της ηλιθιότητας!" (το τελευταίο διεκδικεί και μίμηση όπου ο Αλέξης Τσουβέλας θα τα χώνει σε όλους τους παραγωγούς του Games Radio με φωνή Χατζηστεφάνου). 3 μέρες μετά, στην έκθεσή του σκάει μύτη η Βέρα Λάμπρου να δει τους σουρεαλιστικούς πίνακές του. Στο καπάκι καλεσμένος στο Θέμο με Βέρα Λάμπρου. Αποκορύφωμα που βγήκε χθες στον Τριανταφυλλόπουλο και τα έχωσε σε Ανδρέα Μικρούτσικο, στους παίκτες του Dream Show και γενικά στα ριάλιτι και πάει λέγοντας.

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου έχει την ανάγκη να τα χώσει. Αν δεν τα χώσει δημόσια και περάσουν 10 μέρες δεν μπορεί! Είναι λες και παίζει Street Fighter και μετά από κάθε combo μαζεύει power για να εξαπολύσει special move. Όπου special move βάλτε καντήλια!

Προσωπικά ανυπομονώ να τον δω παρουσιαστή εκπομπής όπου θα φέρνει καλεσμένους τύπου Γιώργος Μοναστηριώτης, 17Ν, Ροχάμης κοκ. και θα τα χώνουνε παρέα. Εν τω μεταξύ είναι και κραχτός gayουλας αφού είχε πάει και στην περσινή πορεία των gay παρέα με τον σύντροφό του (που ήταν ο Μουρατίδης? Οεο?) Φυσικά δεν συμφωνώ με τις όσες μαμακίες λέει αλλά είναι σίγουρα είναι πολύ ωραίο θέαμα για να περνάει η ώρα παρέα με το PC.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 May 2006 22:02 #12497 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτή τη στιγμή στον ANT1 έχει το Green Mile. Εξαιρετική ταινία για όσους δεν την έχουν δει (από τις καλύτερες όλων των εποχών). Όσοι την έχετε δει σίγουρα θα προτιμήσετε τον Αρναούτογλου!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 May 2006 13:03 #12515 by Kostas Giagias
Το έχω διαβάσει, (Stephen King),

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
17 Jan 2009 10:57 #49933 by Μάνος Γρυπάρης

Με μια απλή σύσταση «τιμωρήθηκαν» από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Alpha μετά την προσφυγή της κυρίας Μιμής Ντενίση εναντίον του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Σύμφωνα μάλιστα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της κυρίας Γκολεμά όταν προσήλθε ο κος Λαζόπουλος συνάντησε και το δικηγόρο της κας Ντενίση εκεί. Δεν δέχτηκε όμως να παρίσταται ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
Υποστήριξε ότι δεν έχει καμιά εμμονή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναφέρεται στις πράξεις της ηθοποιού όταν αυτή εμφανίζεται στο γυαλί και όχι στα καλά καθούμενα. «Μήπως ξεπερνάτε τα όρια του διασυρμού;», ρώτησε η κυρία Αυδή. «Ο διασυρμός έχει μέσα του ψεύδος», είπε ο Λαζόπουλος, «και εγώ δεν είπα ποτέ ψέματα. Μήπως ο γάμος της δεν έγινε στα περιοδικά εξώφυλλο πριν γίνει μυστήριο στην εκκλησία; Το έχετε ξαναδεί αυτό;». «Κάνατε σχόλια για την ηλικία της», είπε ξανά η κυρία Αυδή. «Την είπατε μεγαλοκοπέλα». Με δυσκολία κράτησαν τα γέλια τους όσοι άκουσαν την απάντησή του: «Γιατί, εσείς τη βλέπετε για μπεμπέκα;».
Αντιθέτως, στον ΑΝΤ1 και το ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ επιβλήθηκαν πρόστιμα 65.000 και 15.000 ευρώ αντίστοιχα. Το ΕΣΡ αποδέχθηκε τις καταγγελίες του κ. Ισίδωρου Κούβελου και της εταιρίας Golfing Developments κατά του ΑΝΤ1 για προσβολή της προσωπικότητας, αλλά δεν δέχθηκε ότι το κανάλι παρέλειψε να ζητήσει την άποψη του θιγόμενου.
Για προσβολή προσωπικότητας δέχθηκε και την προσφυγή του κ. Μ. Κυριακού κατά της «Ελληνοφρένειας» του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, αλλά απέρριψε τις καταγγελίες του για μετάδοση «ψευδών πληροφοριών» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποφασίζοντας μόνο την ποινή της σύστασης. Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Κανάλι 10 για «παραπλάνηση» του τηλεοπτικού κοινού μέσω του παιχνιδιού «Call 4 Cash» και για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με το ίδιο ποσό το «Sport TV». Στο ραδιοφωνικό σταθμό Νitro επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ για υποβάθμιση ποιότητας. Η καταγγελία είχε γίνει για την εκπομπή του κ. Πέτρου Κωστόπουλου, στην οποία κρίθηκε ότι ακούστηκαν «απρεπείς εκφράσεις» σε ώρες παιδικής ακρόασης.
(Πηγή: Ελεύθερος Τύπος)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2009 18:34 #64695 by ikostas
Σειρες...
Ολες του mega τις βλεπω...

-Η ζωή της Άλλης
-Πολυκατοικια
-Λακης ο γλυκούλης
-Οι 7 πεθερες
-LAPD
-Παιδική χαρα
-Μιλα μου βρώμικα
-Μ+Μ
-Οικογένεια βλάπτει

-50-50 (Ε)