Σήμερα ο Αθέατος Κόσμος του Χαρδαβέλλα (00:00-02:00) είχε θέμα "Παιδική Πορνογραφία". Και τα (αστεία) ρεπορτάζ είχαν μόνο έναν τύπο που γνώρισε διάφορα γεγονότα και απλά ανέφερε γενικά πράγματα για το τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα. Στο...ξεκάρφωτο, εσκαγαν μύτη εικόνες απο mIRC, κάτι sites με περίεργα παράθυρα (παίζει και να μην είχαν σχέση με τσόντες) κτλ.
Βγαίνει ο 1ος ακροατής να πει κάτι σοβαρό. Ότι γνωρίζει άτομο το οποίο εξέθετε το 7μηνο βρέφος του στο Internet. Ο Χαρδαβέλλας δεν ρωτάει και πολλά, η συνομιλία διαρκεί ενάμιση λεπτό.
Και στην ώρα πάνω αρχίζουν τα ευτράπελα. Το 2ο τηλεφώνημα ήταν από gay! Σύχναζε λέει σε gay rooms!!!
(#gayhellas του GRNet προφανώς γιατί όλες οι λούγκες εκεί μέσα μαζεύονται) Και να λέει ξέρω γω ότι έχει συνομιλίσει με παιδάκια 14 και 15 ετών και απορεί (λέει) πως αυτά μένουν ξύπνια μέχρι τις 02:00 και 03:00 η ώρα στο Internet! ΟΥΑΟΥ!!! 8O
Και τι κάνουνε ρε μάγκα τα "παιδάκια" αυτά? Βλέπουν τσόντες? Φοβερή είδηση. Φαντάζομαι ότι το ποσοστό είναι 1 στους 10 έφηβους να ξενυχτάνε στο Internet μέχρι τις 01:00 τουλάχιστον. Έχω και συγγενείς τέτοιας ηλικίας που surfάρουν αβέρτα. Κακό είναι? Εγώ στα 12 μου έμπαινα BBS και καθόμουνα μέχρι τις 04:00 το πρωί. Κι εκεί να δείτε τσόντες που κατεβάζαμε!
Και αρχίζει συζήτηση της πλάκας από τις ψυχολόγους, τις προέδρους συλλόγων γονέων κτλ. για το ότι το παιδί δεν πρέπει να κάθεται με τις ώρες στο Internet και να προσέχουμε που μπαίνει μην ανοίξει τιποτα περίεργα sites και το βρει κανείς μέσω chat και το παραπλανήσει....έλεος ρε παιδιά! Λες και ο 14χρονος ή 15χρονος έχει το μυαλό του 8χρονου να πάει να χωθεί εκεί που δεν πρέπει! Ο μόνος που ήταν κάπως ψύχραιμος από την όλη κουβέντα ήταν ένας τραγουδιστής (τον Δασκουλίδη είχανε νομίζω) ο οποίος είπε "Ε δεν είναι και τίποτα φοβερά πραγματα όλα αυτά, το θέμα μας είναι η παιδική πορνογραφία εδώ πέρα". Και καλά το είπε βέβαια. (btw κύριε Χαρδαβέλλα μου δεν είναι ιντερνΕΕΕτ αλλά ΙΙντερνετ. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί!)
Όπως θα 'λεγε κι ο Χατζηνικολάου όταν τον σατίρισε ο Θέμος, "Όλα αυτά ηχούν στ' αυτιά μου περίεργα και κωμικά". Περσινά ξινά σταφύλια για να ψαρώνει ο άσχετος τηλεθεατής!