Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τηλεόραση: Γενική συζήτηση

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Dec 2005 01:30 #6712 by a Guest
Δούλεψα ένα φεγγάρι σε ζαχαροπλαστείο και τα'χω δεί..αν και όχι σε τέτοιο βαθμό!H TV μας πάντως είναι για κλωτσιές..Εγώ αν δεν έχει καναν αγώνα της πετάω ένα σεμεδάκι κι έχω ενα ωραιότατο επιπλάκι διακοσμητικό...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2005 01:43 #6713 by Μάνος Γρυπάρης
Πριν από λίγο έδειξαν πλάνα κι απο ζαχαροπλαστείο του Αιγάλεω με λιγμένα υλικά. Λιγμένα για πάνω από 15 μέρες! Αναφέρθηκαν επίσης ζαχαροπλαστεία από τα Σεπόλια κι ένα κοντά στο κρατικό Νικαίας, όπου μία που τηλεφώνησε βρήκε λέει στο μπισκότο που έτρωγε ο γιος της ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΥ! Μια αλλη ειχε παρει νωριτερα κι ειχε βρει λεει σε κουραμπιε ΓΟΠΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!

Αν είναι δυνατόν! Ρε παιδιά φανταστείτε....6 στα 8 ζαχαροπλαστεία (κυρίως 2-3 στα 8) αν δουλεύουν έτσι, φανταστείτε τα αόρατα μικρόβια που δεν βλέπουμε αλλά και τα ζαχαροπλαστεία που δεν κάλυψε το ρεπορτάζ! :?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Dec 2005 12:09 #6722 by Αντώνης Κατρής
Καλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ως γνωστόν ο Ευαγγελάτος κάνει την τρίχα τριχιά. Λογικό είναι ανάμεσα στα εκατοντάδες ζαχαροπλαστεία της Αθήνας να υπάρχουν 8 βρώμικα και ανθυγειηνά. Αλλά πιος μου λέει εμένα ότι δεν πήγε σε 20 μαγαζιά και επέλεξε μεταξύ αυτών τα χειρότερα? Γιατί ως γνωστόν (και πάλι) αυτό που πουλάει σε αυτές τις εκπομπές είναι η ανευθυνότητα των επαγγελματιών και η αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων για τους ελέγχους. Γενικά ισχύουν 2 πράγματα: Δεν ψωνίζουμε φαγητά, γλυκά κτλ από τυχαία μαγαζιά αλλά απ'αυτά που ξέρουμε ή που τουλάχιστον μέχρι τώρα δε μας έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα και δεύτερον από αυτές τις εκπομπές κρατάμε μόνο ένα 10% απλά για να μας θυμίζει ότι υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι επαγγελματίες και πρέπει να προσέχουμε.

More
15 Dec 2005 20:20 #6735 by Γιώργος Γκούμας
basika den nomizw oti einai mono liga ayta pou kanoun tetoies a8liotites..Paidia eley8eri oikonomia exoume kai o ka8enas 8elei to megisto kerdos....Elegxoi omws ginontai????

More
21 Dec 2005 23:53 #6857 by Μάνος Γρυπάρης
Αρχίσανε οι "Αποδείξεις" του Ευαγγελάτου. Εκπομπή πορτ-πουρί! Αναδρομή σε προηγούμενες εκπομπές δηλαδή.
+ κουβέντα και videos για το ρεβεγιόν.

Θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον! :mrgreen:

ΥΓ. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Ευαγγελάτος και με τους ελέγχους της περασμένης εβδομάδας κλείσανε αρκετούς βρωμιάρηδες.
ΥΓ2. Aπό τα παρασκευαστήρια γλυκών που έλεγξε η Νομαρχία Πειραιά (και μπράβο της) 90% βγήκαν σκάρτα!!!!!!!!!! Όταν λέμε παρασκευαστήρια εννοούμε ζαχαροπλαστεία και φούρνους μαζί. Το 90% είχε από μεγάλα μέχρι μικρά παραπτώματα! Αν είναι δυνατόν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Dec 2005 02:14 #6858 by Μάνος Γρυπάρης
Kαι τι δεν είδαμε σήμερα...
- Σουβλατζίδικο στο περιστέρι με τον σουβλατζή που κόβει τον γύρο να έχει χτυπήσει και ματώσει το δάχτυλό του (!) ενώ παράλληλα που και που δαγκώνει και καμιά μπριζόλα πελάτη!! Ο γύρος που σερβίρεται εκεί αν είναι τις προηγούμενης ημέρας μπορεί κατά λάθος να...μπλέχτηκε και με λίγο αιματάκι από εντόσθια και να βρωμάει την άλλη μέρα, αλλά θα τον σερβίρουνε οι μάγκες! Πιπεριές μουχλιασμένες κτλ. (εεεΛΛΛΛα μωωωωωρε, πράσινες είναι, δεν το καταλαβαίνει ο πελάτης)

- Κεντρικό σούπερ μάρκετ πουλάει κρέας εισαγόμενο και του αλλάζει τη στάμπα λέγοντας ότι είναι ελληνικό!! Οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ βάζανε στην βιτρίνα κρέατα τα οποία ήταν....αρκετών ημερών (!) και τα φρέσκα τα κρατάνε για τον εαυτό τους.

- Μαγαζί στου Ψυρή σερβίρει και πάλι τους φραπέδες των πελατών αν εκείνοι τους στείλουν πίσω. Έχει όμως πλάκα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού (στου Ψυρρή) γιατί στο video παραδέχτηκε ότι "Αυτά συμβαίνουν" αλλά στο τέλος της εκπομπής βγήκε και ζωντανά τηλεφωνικώς να καταγγείλει ότι δεν ήταν αυτός στο video που τον παρουσιάσαν ως ιδιοκτήτη ενώ "Στο φραπέ βάλατε ΔΥΟ πέτρες, όχι ΜΙΑ!" Σιγά ρε μεγάλε, σε λίγο θα μας πεις ότι το "Ζ" που σημείωσε ο ρεπόρτερ του Ευαγγελάτου ήταν copyright του Ζορό άρα σηκώνει μήνυση! :haha: Για την ιστορία το νούμερο λέγεται "Παπανικολόπουλος" αν άκουσα καλά, κι έχει μαγαζί στου Ψυρή με...ρακόμελα? Κάτι τέτοιο.

Και κάτι μου λέει ότι την άλλη Τετάρτη θα δούμε ρεπορτάζ για τα κέντρα διασκέδασης. Κολλάει γάντι με το ρεβεγιόν κι ένας από το πάνελ του Ευαγγελάτου το πρότεινε κιόλας.

Υπάρχει και ρεπορτάζ για τα εστιατόρια αλλά λέει ότι μας το φυλάει για το νέο έτος για να μην μας κόψει την όρεξη.

ΥΓ. Η πλάκα σε όλη την ιστορία: Ο νομάρχης Πειραιά είπε ότι έχει κάνει 14.000 ελέγχους και τα περισσότερα μαγαζιά είχαν από μικρές μέχρι σοβαρές παραβάσεις ενώ υπήρχαν και κάποια χωρίς άδεια. Παρά το ότι τους παραπέμψανε τα Υπουργεία δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ! Και τα μαγαζιά αυτά δεν κλείνουνε. Δηλαδή έλεος πια!!!
ΥΓ2. Πριν από ενάμιση μήνα έπαθα τροφική δηλητηρίαση από σουβλατζίδικο στον ’γιο Δημήτριο. Λέγεται " Το Κάτι ’λλο ". Όποιος φάει σουβλάκι από εκεί μπορεί να πάει άνετα στον άλλο κόσμο (2 γυρόπιτα έφαγα που είχαν μέσα κρέας γεμάτα λίπος και dressing αντί για σως). Μου φαίνεται θα τον καταγγείλω τον τύπο, έστω και με καθυστέρηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Dec 2005 19:08 #6870 by Αντώνης Κατρής
Το μαγαζί στου Ψυρρή το ξέρω και έχω πάει ουκ ολίγες φορές για ρακόμελα αλλά έχω φάει και Τσικνοπέμπτη εκεί και όλα ήταν μια χαρά οπότε δε βρίσκω το λόγο γιατί να ανησυχώ... Και από το Κάτι ’λλο έχω φάει και δεν έπαθα τπτ και γενικά εγώ το ξαναλέω καλό θα ήταν να κρατάμε μια πισινή για όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους που κάνουν και καλά ρεπορτάζ.

More
22 Dec 2005 19:52 #6877 by Μάνος Γρυπάρης
Κάτσε ρε Αντώνη, από το "Κάτι ’λλο" στον Αγ.Δημήτριο? Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο??
Εγώ θυμάμαι ότι από την ώρα που έφτασα στη μέση του 1ου γυρόπιτου και μετά είπα "Είναι τα χειρότερα σουβλάκια που έχω φάει. πραγματική αηδία". Με το ζόρι έφαγα και το 2ο. Το ελλεϊνό κρέας και κυρίως η σως dressing (ή thousand island όπως την ξέρετε άλλοι) ήταν αίσχος. Ο γύρος πρέπει να ήταν σίγουρα χθεσινος και δεν θέλω να φαντάζομαι τι μπορεί να έχει συμβεί.

Μίλησα με Νομαρχία Αθηνών (210-6991100) , μου δώσανε τηλέφωνο του υγειονομικού Νοτίων Προαστείων και κάποια στιγμή θα περάσω από την Καλλιθέα να του κάνω καταγγελία. Εκείνη τη μέρα θα την θυμάμαι για αρκετά χρόνια ακόμα αφού είχα πεθάνει απ'τους πόνους. Για να γλιτώσετε τροφική δηλητηρίαση η λύση είναι μία. 1)Εμετός, 2)PRIMPERAN: Σιρόπι το οποίο φτιάχνει την κατάσταση και ένα must για το φαρμακείο κάθε σπιτιού.

Για σουβλάκι όποιος έρθει μια βόλτα από το Ελληνικό να φάει από "Quick Grill", "Το Κονάκι", "Pittaland", "Το Ελληνικό", "Ο Σπύρος", θα πάθει την πλάκα του. Κάθε γωνία και σουβλατζίδικο είμαστε και όλοι έχουνε αυξημένες πωλήσεις. Μέχρι και το "Uno Grill" του Τζέκου φτιάχνει πολύ καλά σουβλάκια! ’μα έχεις συνηθίσει στην ποιότητα η σαβούρα δεν αντέχεται.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Dec 2005 20:29 #6882 by Τάσος Γεωργίου
στον άγιο δημήτριο rulάρει αγρίως και το hot spot

More
23 Dec 2005 02:58 #6895 by Αντώνης Κατρής
Αν μιλάς Μάνο για ένα που είναι δίπλα σε ένα βιντεοκλάμπ τότε ναι μιλάμε για το ίδιο. Γενικά έχω γερό και συνηθισμένο στομάχι και δε μασάω από τέτοια αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα πρόβλημα μια χαρά μου φάνηκαν. Αλλά ρε παιδάκι μου βάλε κι εσύ τζατζικάκι τι τη θες τη σως :P ?