Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Street Fighter 4

More
31 Dec 2014 18:51 - 28 Dec 2017 01:09 #155012 by Πιέρρος Φουστέρης
Ultra Street Fighter IV review

Το απόλυτο ξυλίκι, όπως λέει και ο Μάνος στο review του, έφτασε στο GameWorld.gr!

Το οχτάρι δίνει μία πολύ καλή εντύπωση στο νεότερο Street Fighter. Εσείς συμφωνείτε με την απόφαση του Μάνου; Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 28 Dec 2017 01:09 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2015 16:35 - 17 Mar 2015 16:40 #158119 by Daniel Son
Replied by Daniel Son on topic Street Fighter 4
Άλλο ένα παιχνίδι, για να μαυρίζει ο Γρυπάρης τους πιτσιρικάδες στο ξύλο, έχει γίνει ο Κρις Σφέτας του Gameworld.
Μιγιάγκι και λακαμίες, ο Γρυπάρης έδεινε στο γυμνάσιο σφαλιάρες στο βαν νταμ και του έπερνε το χαρτζηλίκι, ο Τσακ Νόρις; ακόμα
τον βλέπει κι αλλάζει πεζοδρόμιο...
Στα του παιχνιδιού σταθερή αξία, ένας τίτλος που μετράει πάνω από 20ετία και δεν πρόκεται να σαπίσει ποτέ, βέβαια την 50αρα δεν την σκάω, αλλά μεταχειρισμένο από κανένα ελληνικό κατάστημα στο πολύ εύκολο το 15αρακι. Θεωρώ ότι όποια κονσόλα και να έχεις αυτό τον τίτλο επιβάλλεται να τον έχεις στην συλλογή σου. Εξάλλου όταν πρωτό έσκασε στην αγορά τους πρώτους καιρούς, όλοι οι άλλοι ήταν πουθενάδες στην κατηγορίας και παρ΄ όλο που μεταγενέστερα μπήκαν και άλλοι τίτλοι στην κατηγορία του, έδωσε μάχες και άντεξε στο χρόνο, οπότε δεν έχει να αποδήξει κάτι για όποιον θελήσει ποτέ να τον αμφισβητήσει. Οπότε πάντα θα είναι καλοδεχούμενος στην προσωπική μου συλλογή.
Last edit: 17 Mar 2015 16:40 by Daniel Son.

More
05 May 2015 01:27 #160437 by Χριστιάνα Θάνου

Δείτε εδώ επαγγελματία να παίζει Super Street Fighter 4 με το Eye Sentry. Προκειται για μια μπαρα φτιαγμενη απο την Steelseries η οποια ακολουθει το ματι σας και δειχνει στους αλλους που βλεπετε καθε στιγμη. Εδω θα παρατηρησετε οτι ο παικτης βλεπει πολυ το κεντρο της πιστας και οχι καποιον συγκεκριμενο χαρακτηρα. Μου εκανε εντυπωση και το εψαξα. Διαβασα καπου οτι αν κοιτας στο κεντρο για καμποση ωρα, μετα απο λιγο το οπτικο σου πεδίο γινεται μεγαλυτερο και μπορεις να δεις περισσοτερα πραγματα πιο καθαρα.

More
05 May 2015 10:20 #160445 by Τάσος Μαραγκός
Αυτο Χριστιανα το ειχα διαβασει και εγω σε ενα αρθρο σε εφημεριδα.Οχι αποκλειστικα για το gaming,αλλα για το πως μεγαλωνει το οπτικο πεδιο.Ελεγε οτι κανοντας focus στο κεντρο μιας εικονας,φωτογραφιας,real ματιά,μετα κρατωντας το βλεμα σου σταθερο σε ενα σημειο την φορα,τοτε μεγαλωνεις το πεδιο και βλεπεις περισσοτερα ωστοσο δεν γινεται αναφορα για το αν βλεπεις πιο καθαρα.
Οπως βλεπουμε και στο video...

More
26 Oct 2015 01:00 #170187 by Igognito
Replied by Igognito on topic Street Fighter 4
Ελληνικό gameplay με casuals από μάζωξη

Part 1

Part 2

Part 3

More
26 Oct 2015 02:01 - 28 Dec 2017 01:13 #170190 by Μάνος Γρυπάρης
Το Ultra Street Fighter IV είναι το κερασάκι στην τούρτα στην πολύ καλή δουλειά που έκανε η Capcom. Περισσότεροι χαρακτήρες, η προσθήκη του Ultra Combo Double (με δύο Ultra Combo επιθέσεις αλλά μικρότερη ζημιά), ενώ με το Omega Mode DLC έχετε ακόμη περισσότερες κινήσεις.

Γενικά το gameplay του παραμένει εθιστικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν δεν έχετε ήδη κάποιο Street Fighter IV στην κατοχή σας. Κατά τα άλλα μπορείτε να βολευτείτε και με κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις αν τις έχετε ήδη.

Ωραία βιντεάκια Igognito. Well played.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Dec 2017 01:13 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Oct 2015 02:14 #170191 by Igognito

Manos wrote: Αν είναι δικά σου τα βίντεο τότε well played.

Ναι είναι από Έλληνες παίκτες και έχει και τα ονόματα εντός video! Ευχαριστώ πολύ man!! :cheer:

More
15 Nov 2015 18:09 #171165 by vasilis
Replied by vasilis on topic Street Fighter 4
Παιδια επαιζα παλια στο dreamcast το marvel Vs capcom και πραγματικά τετοια πώρωση στη ζωή μου δεν την εχω ξανανιώσει απο τοτε σε παιχνιδι. Πραγματικα απίστευτο arcade. Επαιξα και το street fighter στο xbox360 αλά ειναι η ξενερα η ιδια.

More
19 Nov 2015 19:40 #171325 by Igognito

nikolaidis_v wrote: Παιδια επαιζα παλια στο dreamcast το marvel Vs capcom και πραγματικά τετοια πώρωση στη ζωή μου δεν την εχω ξανανιώσει απο τοτε σε παιχνιδι. Πραγματικα απίστευτο arcade. Επαιξα και το street fighter στο xbox360 αλά ειναι η ξενερα η ιδια.

Aloha man! :D ξέρεις τι γίνεται , ενώ και τα 2 είναι 2D fighting games το ΜvC2 (Marvel VS Capcom 2) είναι fast paced και δεν περιορίζεσαι στο πως κινείσαι μέσα στην πίστα (με αυτό εννοώ super jumps , air dash) γενικότερα είναι πιο επιθετικογενές σαν παιχνίδι χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείς να φτιάξεις keep away teams τύπου Storm , Cable , Doom κλπ εκτός αυτού είναι και tag που και αυτό παίζει ρόλο ;)

Όταν και εγώ το είδα για πρώτη φορά το SF4 μου φάνηκε πατάτα για το πόσο hype και ντόρος γινόταν γύρω απο αυτό.Όπως και εσύ έτσι και εγώ προερχόμουν απο αντίστοιχα fighting games TvC (Tatsunoko VS Capcom) X men κ.α που είναι πιο γρήγορα και είδα video από έναν κορυφαίο παίχτη που έπαιζε rushdown

More
12 Dec 2015 23:54 #173241 by Igognito
Στις 20 Δεκεμβρίου το Video Games Federation Ηellas σε συνεργασία με το Greekdojo Academy διοργανώνουν το πρώτο απο τα 6 τουρνουά που θα γίνουν για να αποχαιρετήσουν το Ultra Street Fighter 4 και να υποδεχτούμε το Street Fighter 5.
Απευθύνεται και σε παίκτες που βρίσκονται εκτός Αθηνών , για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα

www.vgfhellas.com/frametrap-cup-s1p1/