Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Street Fighter 4

More
19 Oct 2009 13:29 - 22 Apr 2015 22:03 #62552 by Μάνος Γρυπάρης
Aπό πουθενά δεν τα είδα.
Άμα διαφωνείς με κάποι από αυτά ανέφερε συγκεκριμένα με τι διαφωνείς.
Για τα stages και το lag είναι θέματα που κάνουν μπαμ. Το lipsync ίσως να μην σε ενδιαφέρει. Αλλά σε σχεδόν όσα ανέφερα στα αρνητικά, όποιος παίζει Street Fighter χρόνια (σ.σ. εγώ παίζω από την πρώτη έκδοση) δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει.
Και ασε τα "LOL" και τις ειρωνείες. Δεν μιλάς σε 10χρονο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 Apr 2015 22:03 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2009 01:21 - 22 Apr 2015 22:03 #62579 by guile
Replied by guile on topic Street Fighter 4
Μα επειδη δεν εισαι 10χρονο δεν πρεπει να λες πραγματα που δεν ισχυουν χωρις να γνωριζεις,ετσι μονο για να γραψεις κατι.Και αμα θες συγκεκριμενα οσα γραφεις για τους νέους χαρακτηρες ειναι εντελως λαθος...

Υ.Σ Ο Gouken δεν επανερχεται ειναι η 1η του εμφανιση στο Street Fighter...

More
20 Oct 2009 01:44 - 22 Apr 2015 22:03 #62580 by Stathis Yannacopoulos

guile wrote: Μα επειδη δεν εισαι 10χρονο δεν πρεπει να λες πραγματα που δεν ισχυουν χωρις να γνωριζεις,ετσι μονο για να γραψεις κατι.Και αμα θες συγκεκριμενα οσα γραφεις για τους νέους χαρακτηρες ειναι εντελως λαθος...

Υ.Σ Ο Gouken δεν επανερχεται ειναι η 1η του εμφανιση στο Street Fighter...

Τώρα αυτό ειναι διαφήμηση της community που έχετε? Μάλλον το αντίθετο είναι. Αμα διαφωνει κάποιος και δεν είναι 5χρονο στο μυαλό κάθεται και επιχειρηματολογεί. Λέει φίλε μου έχεις λάθος εδω,εδώ και εδώ για 1,2,3 λόγους. Το LOL ή το να μην γράψεις τίποτα δεν είναι επιχείρημα. Με το να πουλάτε εξυπνάδα έχετε δώσει κάκιστη εντύπωση για το community σας.

More
20 Oct 2009 10:26 - 22 Apr 2015 21:37 #62583 by Μάνος Γρυπάρης
O Gouken εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Super Street Fighter II Turbo, γι' αυτό χρησιμοποίησα το "επανέρχεται". Απλά τότε δεν ήτανε επιλέξιμος. Το γράφω κιόλας στην αρχή: "Την εμφάνισή του κάνει....".

Οκ, να το διευκρινίσουμε λοιπόν κι αυτό, γιατί απ' ότι βλέπω υπάρχουνε και άσχετοι εδώ πέρα.
Έκανε εγγραφή στο site ο "Guile", μετά ο "Sagat", κανένα άλλο fake account θα φτιάξετε να γελάσουμε με την ψυχή μας?
Θα μας αναφέρετε κανένα άλλο "λάθος" από το review?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 22 Apr 2015 21:37 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Oct 2009 13:25 #62593 by Nickltd
Replied by Nickltd on topic Street Fighter 4

Manos wrote: O Gouken εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Super Street Fighter II Turbo, γι' αυτό χρησιμοποίησα το "επανέρχεται". Απλά τότε δεν ήτανε επιλέξιμος. Το γράφω κιόλας στην αρχή: "Την εμφάνισή του κάνει....".

Οκ, να το διευκρινίσουμε λοιπόν κι αυτό, γιατί απ' ότι βλέπω υπάρχουνε και άσχετοι εδώ πέρα.
Κάποιο άλλο "λάθος" συγκεκριμένα?

Χμ, ο Gouken δεν έκανε ποτέ καμία εμφάνιση σε προηγούμενο Street Fighter, Manos. Ίσως εννοείς τον Gouki/Akuma που έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως εναλλακτικός αρχηγός στο Super SF2 Turbo.

More
20 Oct 2009 13:37 #62596 by Μάνος Γρυπάρης
Για δες καλύτερα

Στο story εμφανιζόταν. Δεν είπα ότι έκανε εμφάνιση μέσα στο παιχνίδι! Άντε, να το διευκρινίσουμε και αυτό!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Oct 2009 14:42 #62874 by Giannis Lazaridis
Replied by Giannis Lazaridis on topic Street Fighter 4
Απλα παιχνιδαρα!!!!Ειδικα στο ONLINE το παιχνιδι ειναι για τρελα γουστα...
Ακουσα οτι βγαινει κ SUPER STREET FIGHTER 4 με εξτρα παιχτες...Για να δουμε

More
22 Oct 2009 18:16 #62933 by panaris
Replied by panaris on topic Street Fighter 4
είναι ένα από τα old classic games αλλά θα είναι μια ζωή διαχρονικό! Έχω φάει τα μάτια μου παίζοντάς το!

More
22 Oct 2009 18:27 - 22 Apr 2015 21:42 #62936 by Giannis Lazaridis
Replied by Giannis Lazaridis on topic Street Fighter 4
Eδώ που τα λέμε, και ποιος δεν έχει παίξει αυτή την παιχνιδάρα. Και οι νέοι ακόμα μέσω mame είδαν τι εστι Street Fighter.
Last edit: 22 Apr 2015 21:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Nov 2009 15:28 #63877 by Μάνος Γρυπάρης
1)Το προχθεσινό μήνυμα του Sagat σβήστηκε γιατί ήτανε για άλλη μια φορά σε greeklish (κάτι που απαγορεύεται βάση κανονισμών) και με αρκετή δόση ειρωνείας.
2)Ο χρήστης και εκ των διαχειριστών του greekdojo.gr έγινε ban από το site πρώτον γιατί έγραψε για 3η φορά μήνυμα σε greeklish ενώ είχε προηγουμένως προειδοποιηθεί 2 φορές μέσω PM και δεύτερον γιατί επιτέθηκε προσωπικά σε μένα με υβριστικές και ειρωνικές εκφράσεις, κάτι που επίσης απαγορεύεται βάση των κανόνων του site.
3)Όσο περί της απάντησής μου:
i)Δεν θα κάτσω να ρωτήσω οποιονδήποτε για να κάνω review σε games πέραν των αθλητικών/RPG/Strategy. Τη σειρά Street Fighter την υπηρετώ από την 1η έκδοση (όταν βγήκε, όχι σε MAME) και φυσικά σε όλες τις μετέπειτα εκδόσεις.
ii)Το ότι κάποιοι χαρακτήρες είναι παραδοσιακά οι χειρότεροι κι ότι οι νέοι χαρακτήρες του SFIV δεν έχουν σοβαρά πλεονεκτήματα, αυτό μπορεί να φανεί κι από τις συζητήσεις στα ξένα forums για τους χαρακτήρες που προτιμούν οι χρήστες. Οι γνώμες όμως στα reviews είναι ούτως ή άλλως υποκειμενικές. Αν δεν σου αρέσει κάτι και σε χαλάει, μην το διαβάζεις, πήγαινε κάπου αλλού.
iii)Αν συνεχιστεί η συγκεκριμένη επίθεση, με εκφράσεις οτι είμαστε "άσχετοι", ότι "κοροϊδεύουμε τον κόσμο" κτλ. στο επόμενο κιόλας μήνυμα έχουμε στείλει εισαγγελική εντολή της εταιρείας Hosting του Greekdojo.gr για να δούμε ποιος είναι αυτός ο Sagat και να βρούμε την ησυχία μας, μήπως και κάνουμε καμιά σοβαρή κουβέντα σε αυτό το forum.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)