Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pen & Paper RPG

More
25 Jul 2006 01:22 #17269 by Nikos Pourn
Replied by Nikos Pourn on topic Pen & Paper RPG
(απαντηση στον RaspK)
Παιζω και κανονικο D&D(χωρις campaign setting)αλλα περα απο αυτα τιποτα

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2006 02:31 #17271 by Panagiotis Koutelidakis
Κανονικό D&D εννοείς του βιβλίου; Αυτό, κατά βάσει, είναι ένα watered-down Greyhawk.

More
25 Jul 2006 02:36 #17272 by Nikos Pourn
Replied by Nikos Pourn on topic Pen & Paper RPG
ναι αυτο εννοω

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img

More
02 Aug 2006 08:57 #17605 by Konstantinos Ketsietzis
Καλημέρα σε όλους.

Από rpg παίζω κοντά στα 11 χρόνια, αν θέλει κανείς να παίξει και δεν έχει ST (storytellah :P ) απλά το λέει και κανονίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ψήνομαι να παίξω DnD και πολύ αλλά υπάρχουν πολλά άλλα ωραία.

Vampire the Masquerade
Vampire Dark Ages
Call of Cthulhu
Legend of the Five Rings

Αν κάποιος ψήνετε για τέτοια φάση έ τότε ας το πει να κανονίσουμε για κανά σέσσιον

Κωνσταντίνος

Sleep is only a bad substitute for caffeine.

"2 ώρες είναι θα περάσουν..." πάντα στο Gamesradio.gr Καθημερινά 12:00 με 14:00

More
21 Aug 2006 23:11 #18365 by S. K.
Replied by S. K. on topic Pen & Paper RPG
D&D

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
23 Aug 2006 20:03 #18479 by Γιώργος Φωτόπουλος
H 3.5 έδειξε τι σημαίνει να το ξεσχίζεις τελείως :cool:
Ένα είναι το σύστημα παιχνιδιού Paranoia :twisted:
Όπου οι παίχτες δεν πρέπει να ξέρουν τους κανόνεςς και αν τους ξέρουν να μην το δείξουν ποτέ. Όπως γράφει και το βιβλίο μέσα :" When the DM asks you if you have read the rules, you will look him straight to his eys and say that you never ever, ever had even a little peak. And the DM, benevolent as he is will believe you" :twisted:

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
23 Aug 2006 22:20 #18502 by Panagiotis Koutelidakis
Και το Alternity μια χαρά είναι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δε βλέπει ο κόσμος ότι η 3.5e είναι μια χαρά, τα supplements που έβγαλαν είναι το πρόβλημα...

More
23 Aug 2006 23:04 #18503 by Γιώργος Φωτόπουλος
Η 3.5 ως βασικό βιβλίο όντως δουλεύει.
Αλλά κάναν την ίδια βλακεία που κάναν και στην 2η έκδοση, το πήξαν το ζήτημα με 500+ βιβλία θέλοντας να βγάλουν κάνα φράγκο και καταλήξαν να μην βγαίνει νόημα :cool:
Κατα τη γνώμη μου ό,τι χρειάζεται παραπάνω από ενα δυο βιβλία για να είναι καλό απλά δεν έχει νόημα. Και δεν εννοώ βοβία τα οποία έχουν σχέση με την ανάπτυξη του κόσμου αλλά για εχτρά κανόνες κτλ.

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
03 Sep 2006 17:01 #18863 by Nikos
Replied by Nikos on topic Pen & Paper RPG

Prismal\ wrote: Η 3.5 ως βασικό βιβλίο όντως δουλεύει.
Αλλά κάναν την ίδια βλακεία που κάναν και στην 2η έκδοση, το πήξαν το ζήτημα με 500+ βιβλία θέλοντας να βγάλουν κάνα φράγκο και καταλήξαν να μην βγαίνει νόημα :cool:
Κατα τη γνώμη μου ό,τι χρειάζεται παραπάνω από ενα δυο βιβλία για να είναι καλό απλά δεν έχει νόημα. Και δεν εννοώ βοβία τα οποία έχουν σχέση με την ανάπτυξη του κόσμου αλλά για εχτρά κανόνες κτλ.

Αγαπητέ Prismal, γνώρισα την 3.5 καλύτερα από τις υπόλοιπες και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο την έχω μελετήσει. Προσωπικά πιστεύω πως με τα 3 βασικά βιβλία(Player's Handbook, Dungeon Master's Guide, Monster Manual) και μπόλικη φαντασία κάνεις μία χαρά παιχνίδι. Καθόμουν και υπολόγιζα πόσα βιβλία έχουν βγεί για την 3.5 τα οποία αριθμούν τα 20 παρακαλώ! Και αυτά μόνο για τον κόσμο του Grayhawk!!! Χωρίς να μετρήσω για άλλους κόσμους! Κάποια βιβλία δεν έχω καν λόγω να τα κοιτάξω π.χ. Monster manual III και Manster Manual IV. Το Monster Manual II είχε κάποια ωραία πράγματα και ήδη μεγάλωνε την αρκετά μεγάλη γκάμα του πρώτου. Το ΙΙΙ είχε κυρίως πλάσματα από τον κόσμο του Ebberon για παράδειγμα. Τώρα το Dungeon Master's Guide ΙΙ αν θυμάμαι καλά έχει κυρίως προτάσεις για το παιχνίδι. Κάτι σαν ένα μεγάλο "Variant Rules" και "Behind the Curtain". Λόγως αγοράς; Εγώ δεν βλέπω να μου προσφέρει κάτι καινούργιο. Κάποια βιβλία έχουν καλά πράγματα όπως επιπλέον Classes και Feats(η σειρά των Complete, Player's Hanbook ΙΙ)ή ακόμη και κάποια ωραία Prestige Classes. Τίποτα από αυτά δεν είναι απαραίτητο αλλά μπορεί να δώσει στο παιχνίδι απλά κάτι παραπάνω. Βέβαια αυτό μπορεί να το καταφέρει και μία ομάδα(παίκτες και DM) όρεξη και πολύ φαντασία. Έχω τα περισσότερα από τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για 3.5 αλλά έχω χρησιμοποιήσει, το πολύ, το 5% από κάθε βιβλίο.

Da Orkz: Κάθε Παρασκευή 00:00-02:00 και Κυριακές 22:00-00:00 στον GamesRadio.gr

Και να θυμάστε:Οι πόρτες έχουν και πόμολα!!!

More
03 Sep 2006 20:22 #18878 by S. K.
Replied by S. K. on topic Pen & Paper RPG
Εμενα παντως τα complete δε μου αρεσαν οχι για τα feats τις prestige κτλ (αυτα μια χαρα ηταν..) αλλα για τις καινουργιες classes.. Μια χαρα δεν ηταν οι παλιες? Τι βαζεται τωρα και super-classes? Εκει ηταν που ξενερωσα. Παντα ημουν υπερ της 3ης εκδοσης και οπου το ελεγα το βασικο αντεπιχειρημα ηταν οτι η 3η ηταν για power play και οτι η 3.5 το εφτιαχνε αυτο. Ειχα αρχισει να το πιστευω οταν ειδα τις περισσοτερες νεες classes.. Μετα απο αυτο τι να πω? 3 και παλι 3.

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O