Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pen & Paper RPG

More
15 Mar 2006 17:18 #10077 by Kostas Kefallinos
Replied by Kostas Kefallinos on topic Pen & Paper RPG
ti mou 8imises twra...
dnd second edition
vampire h metamfiesh(ellhnisti!)
twra megalwsame :P kai den exoume xrono gia tetoia,diali8ike to party,douleies,eprepe na broume kai gomena kapia stigmh :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2006 23:02 #10105 by Γιώργος Καραλιάς
Εννοείται ότι παίζουμε D 'n' D.
Παίζω τα τελευταία 3-4 χρόνια νομίζω,αν και έχω να παίξω από το καλοκαίρι λόγω προβλήματος στη ομάδα.
Τώρα έχουμε στα σκαριά νέα ομάδα :D
Από παίκτες,κυρίως Ranger,προσεκτικά ανεπτυγμένος στα level. :)

Love Is The Dance Of Eternity...

More
21 Mar 2006 16:21 #10380 by Κώστας Παραδιάς
Παίζω εδώ και μερικά χρόνια (5-6) και έχω παίξει σχεδόν οτιδήποτες αν και με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει είναι το Exalted.

Βασικά ψάχνω ομάδα για rpg και θα ανοίξω σιμά-κοντά σχετικό θέμα...

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

More
23 Mar 2006 14:20 #10453 by Αταλάντη (Αλίνα) Αντωνίου
Παίζω εδώ και εφτά χρόνια, και όπως και ο Atrelegis έχω παίξει σχεδόν τα πάντα. Το Exalted είναι όντως πραγματικά καλό παιχνίδι, πολύ καλοστημένος κόσμος.
Το αγαπημένο μου σύστημα είναι αυτό που δεν έχει ζαράκια, αλλά είναι προχωρημένα πράγματα αυτά, πρέπει να έχεις φάει τα νιάτα σου στα ζαράκια, και μετά να πας σε freeform σύστημα.
Αγαπημένοι μου κόσμοι είναι επίσης διάφορα home-made πράγματα, υβρίδια μεταξύ κόσμων, κτλ.
Από τα ήδη υπάρχοντα συστήματα, προτιμώ το d10 και το d100, και το Alternity d20.
Από τους ήδη υπάρχοντες κόσμους, προτιμώ το WoD (World of Darkness, της WhiteWolf), και τον κόσμο του Exalted, που έχει σχέση με το WoD, έτσι κι αλλοιώς. Το Stardrive του Alternity είναι επίσης εξαιρετικό.

Όπως καταλαβαίνετε έχω βαρεθεί τα κλασσικά συστήματα μαγείας, το DnD και τα Forgotten Realms. :P

>> Atre, αν ήμουν Αθήνα, θα είχε φάση να έμπαινα στο party σου, κρίμα που δεν είμαι.

If I had music in my head, defined enough, I would walk forever.

ποίηση και τέτοια * παρατημένη έκθεση εικόνων το κέιζιοναλ προφίλ ]

More
27 May 2006 15:00 #13415 by Εκτορας
Replied by Εκτορας on topic Pen & Paper RPG
Nienna milas gia d100 middle earth? H gia Chaosium? Logw tou onomatos mallon gia Middle Earth se kovw

More
22 Jul 2006 16:51 #17166 by Nikos
Replied by Nikos on topic Pen & Paper RPG
Προσωπικά προτιμώ την 3.5 για D&D. Η 3rd ήταν ποοοολύ broken αν και οφείλω να παραδεχτώ πως η 2nd edition είχε κάποια καλά πράγματα. Από άλλα συστήματα κυρίως Mage το οποίο είναι πολύ καλό, ένα ελληννικό παιχνίδι το Αίνιγμα(κάποιοι από δω μεσα το γνωρίζεται, μην κρύβεστε) το οποίο έχει τα καλά του και τα άσχημα. Μέχρι και diceless έχουμε παιξει αλλά σε φάση που απλά καθόμασταν και ρεμαλιάζαμε και είπαμε να ξεκινήσουμε κάτι στα γρήγορα. Κανονικά με τους πραγματικούς μας χαρακτήρες! Πολύ γέλιο!
Αλλά για λεπτομέρεις και περισσότερη ανάλυση για τα παραπάνω θέματα συντονιστείτε στην εκπομπή μας μιάς και σκοπεύουμε να το αναλύσουμε σύντομα.

Da Orkz: Κάθε Παρασκευή 00:00-02:00 και Κυριακές 22:00-00:00 στον GamesRadio.gr

Και να θυμάστε:Οι πόρτες έχουν και πόμολα!!!

More
22 Jul 2006 22:14 #17184 by L33t H@xx0r
Replied by L33t H@xx0r on topic Pen & Paper RPG
Έπαιζα αρκετά συχνά DnD στο παρεθλθόν, αλλά τα sessions "Call of Cthulhu" που έχω παίξει πρόσφατα ήταν μακράν το καλύτερο PnP που έχω παίξει ποτέ. Απλά ανυπέρβλητα ως ατμόσφαιρα.

More
23 Jul 2006 21:16 #17214 by Panagiotis Koutelidakis
Καλησπέρος μίος, παίζω ό,τι καλό προκύψει. :mrgreen: Είναι πολλά και πολύ διαφορετικά αυτά που μου αρέσουν για να τ' αναφέρω, πάντως. :P

More
23 Jul 2006 23:31 #17217 by Nikos Pourn
Replied by Nikos Pourn on topic Pen & Paper RPG
Εδώ είμαι...

D&D και ξερό ψωμί!!!(Eberron συγκεκριμένα)

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img

More
24 Jul 2006 02:26 #17229 by Panagiotis Koutelidakis
Παίζεις μόνο Eberron;