Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIII: Γενική Συζήτηση

More
15 Jun 2009 09:34 #54220 by lms1109

Freak wrote: Final Fantasy X?-III?
Η κανουρια αυτη φωτογραφια του FFXIII μπορω να πω με ασφελεια πως θυμιζει επικινδυνα το Final Fantasy X. Τοσο τα τοπια, οσο και τα σωματα των χαρακτηρων οπως ειναι τοποθετημενα στο χωρο, καθως επιτιθενται. Όπως ολα δειχνουν, το συγκεκριμενο θα γινει ενα απο τα αγαπημενα μου, ΑΦΟΥ πρωτα παοκτησει ενα σεναριο της προκοπης.

ολα τα λεφτα σε ενα Game ειναι το σεναριο, ασχετα που μερικοι δεν δινουν ασυναισθητα σημασια σ'αυτο, και το προσπερνανε. τι να το κανω το παιχνιδι αμα εχει τα top graphics, το top gameplay και δεν εχει ενα σεναριο... καλυτερα να παω να παιξω pacman.. :wink: οποτε το καλο που τους θελω, να εχει καλο σεναριο...
αναμενουμε... :mrgreen:

WeHellas.gr | Greek PES Community

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2009 16:43 #54242 by Πασχάλης Μαυρωδής

Freak wrote: Final Fantasy X?-III?

Η κανουρια αυτη φωτογραφια του FFXIII μπορω να πω με ασφελεια πως θυμιζει επικινδυνα το Final Fantasy X. Τοσο τα τοπια, οσο και τα σωματα των χαρακτηρων οπως ειναι τοποθετημενα στο χωρο, καθως επιτιθενται. Όπως ολα δειχνουν, το συγκεκριμενο θα γινει ενα απο τα αγαπημενα μου, ΑΦΟΥ πρωτα παοκτησει ενα σεναριο της προκοπης.

Όντως, η συγκεκριμένη φωτογραφία μου θυμίζει κάτι από Calm Lands... :P

More
15 Jun 2009 17:05 #54246 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πολυ σωστα. Το τοπιο ειναι ολοιδιο.

More
02 Jul 2009 16:50 #55522 by Milkman14
Το Final Fantasy X ειναι το μονικο final fantasy που εχω παιξει.Ειμαι ελεεινος το ξερω :lol: Αλλα τοτε δεν ασχολιομουνα πολυ με RPG games,ουτε και τωρα αλλα το συγκεκριμενο μου εχει ελκυσει το ενδιαφερον.Αμα πραγματικα το XII μοιαζει πολυ με το Χ οσον αφορα το συστημα μαχης,τοπια κτλ,χωρις κανενα δισταγμο εχω φυγει asap να το αγορασω :D .

More
28 Aug 2009 17:58 #59346 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχουμε 2 ανακοινώσεις απο τους παραγωγους του Final Fantasy XIII. Πρώτον το παιχνίδι θα κυκλοφορίσει σε 3 DVD για το XBOX360 λόγω της μεγαλης ποσότητας δεδομένων και δευτερον το παιχνίδι θα διαρκει περιπου 50 ωρες χωρίς τα side quests! Αντέχετε;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Aug 2009 18:19 #59348 by Νικολής Ασημάκης
Αν δεν το ακούσω το τελευταίο από στόμα φαν που το τερμάτησε δεν το πολυπαίρνω στα σοβαρά.

More
08 Sep 2009 03:53 #60408 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Final Fantasy XIII, νωρίτερα από οτι το περιμέναμε! (?)

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία θα είμαι σύντομος. Οι Ιάπωνες, όταν άνοιξαν σήμερα την σελίδα του YouTube (για να ακούσουν την εκπομπη Users με τον Ανδρεα Τσουρινάκη) αντίκρισαν μια διαφήμιση του FFXIII οπου λέει αυτα που βλέπετε στην εικόνα. Για όσους δεν ξέρουν Ιαπωνέζικα(ντροπή σας πάντως αν δεν ξέρετε :P ) λέει "Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους ανακοινώθηκε σήμερα".

Παρόλα αυτά δεν υπήρχε κάποιο νούμερο ή κάποια ένδειξη για την ημερομηνία έκδοσης του Final Fantasy. Έτσι, διάφοροι καμένοι μόλις έμαθαν για την διαφήμιση άρχισαν να ψάχνουν για διάφορα στοιχειά μέσα στην σελίδα και βρήκαν τελικά αυτό!

Βασικά δεν βρήκαν και τίποτα το ιδιαίτερο καθώς δεν αναφέρονταν κάποια ημερομηνία έκδοσης. Η εύρεση αυτής όμως της ειδικής σελίδας έδειξε πως αυτό που είδαν στο Youtube δεν απλώς μια διαφήμιση, έκρυβε και άλλα μυστικά. Έτσι λοιπόν συνέχισαν την αναζήτηση στα αρχεία οι διάφοροι "hackers" και εντόπισαν και άλλο ένα link το οποίο ήταν αυτό που έψαχναν από την αρχή! Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ FINAL FANTASY XIII! YEAH

Όπως θα είδατε στην ιστοσελίδα φαίνεται καθαρά πως στις 17.12.2009 θα κυκλοφορήσει το νέο Final Fantasy(και οχι Fantazy που θα έλεγε ο Κουτσούμπας ) που όλοι περιμένατε!

σ.σ1
Α και όσο για το (?) στην επικεφαλίδα ήταν για να σας προσελκύσει να διαβάσετε το post xD :P

σ.σ2
Μόνο σύντομος δεν ήμουν :lol:

σ.σ3
Η Square Enix δεν έλεγε πως θα δούμε το FFXIII το 2010?

σ.σ4
Είμαι καμένος που έγραψα όλο αυτό το post στις ;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Sep 2009 13:34 #60437 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Final Fantasy XIII, νωρίτερα από οτι το περιμέναμε! (?)

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία θα είμαι σύντομος. Οι Ιάπωνες, όταν άνοιξαν σήμερα την σελίδα του YouTube (για να ακούσουν την εκπομπη Users με τον Ανδρεα Τσουρινάκη) αντίκρισαν μια διαφήμιση του FFXIII οπου λέει αυτα που βλέπετε στην εικόνα. Για όσους δεν ξέρουν Ιαπωνέζικα(ντροπή σας πάντως αν δεν ξέρετε :P ) λέει "Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους ανακοινώθηκε σήμερα".

Παρόλα αυτά δεν υπήρχε κάποιο νούμερο ή κάποια ένδειξη για την ημερομηνία έκδοσης του Final Fantasy. Έτσι, διάφοροι καμένοι μόλις έμαθαν για την διαφήμιση άρχισαν να ψάχνουν για διάφορα στοιχειά μέσα στην σελίδα και βρήκαν τελικά αυτό!

Βασικά δεν βρήκαν και τίποτα το ιδιαίτερο καθώς δεν αναφέρονταν κάποια ημερομηνία έκδοσης. Η εύρεση αυτής όμως της ειδικής σελίδας έδειξε πως αυτό που είδαν στο Youtube δεν απλώς μια διαφήμιση, έκρυβε και άλλα μυστικά. Έτσι λοιπόν συνέχισαν την αναζήτηση στα αρχεία οι διάφοροι "hackers" και εντόπισαν και άλλο ένα link το οποίο ήταν αυτό που έψαχναν από την αρχή! Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ FINAL FANTASY XIII! YEAH

Όπως θα είδατε στην ιστοσελίδα φαίνεται καθαρά πως στις 17.12.2009 θα κυκλοφορήσει το νέο Final Fantasy(και οχι Fantazy που θα έλεγε ο Κουτσούμπας ) που όλοι περιμένατε!

σ.σ1
Α και όσο για το (?) στην επικεφαλίδα ήταν για να σας προσελκύσει να διαβάσετε το post xD :P

σ.σ2
Μόνο σύντομος δεν ήμουν :lol:

σ.σ3
Η Square Enix δεν έλεγε πως θα δούμε το FFXIII το 2010?

σ.σ4
Είμαι καμένος που έγραψα όλο αυτό το post στις ;

8O 8O 8O 8O 8O 8O καλά ρε θηρίο και εγώ είδα την είδηση το βραδυ αλλα λέω ποιος κάθεται να γραφή απόψε,γράφω μόλις ξυπνήσω αύριο πρωί ...και τι βλέπω....! ΈΛΕΟΣ

More
08 Sep 2009 14:43 #60442 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η συγκεκριμενη κυκλοφορια ειναι για το Ιαπωνικο FFΧΙΙΙ, το οποιο επρεπε να κυκλοφηρησει ακομη πιο πριν απο τις 17 Δεκεμβριου. Παραλληλα η τιμη του ειναι 100 δολλαρια, κατι που ειναι απαραδεκτο, ενω η Ευρωπαικη εκδοση αναμενεται οπως μας ειχαν πει ανοιξη 2010.

Εν αναμονη περαιτερω εξελιξεων.

More
08 Sep 2009 14:50 #60443 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Final Fantasy XIII, νωρίτερα από οτι το περιμέναμε! (?)

Όπως θα είδατε στην ιστοσελίδα φαίνεται καθαρά πως στις 17.12.2009 θα κυκλοφορήσει το νέο Final Fantasy(και οχι Fantazy που θα έλεγε ο Κουτσούμπας )

:armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: