Final Fantasy XIII, νωρίτερα από οτι το περιμέναμε! (?)
Για να μην σας κρατάω σε αγωνία θα είμαι σύντομος. Οι Ιάπωνες, όταν άνοιξαν σήμερα την σελίδα του YouTube (για να ακούσουν την εκπομπη Users με τον Ανδρεα Τσουρινάκη) αντίκρισαν μια διαφήμιση του FFXIII οπου λέει αυτα που βλέπετε στην εικόνα. Για όσους δεν ξέρουν Ιαπωνέζικα(ντροπή σας πάντως αν δεν ξέρετε
) λέει "Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους ανακοινώθηκε σήμερα".
Παρόλα αυτά δεν υπήρχε κάποιο νούμερο ή κάποια ένδειξη για την ημερομηνία έκδοσης του Final Fantasy. Έτσι, διάφοροι καμένοι μόλις έμαθαν για την διαφήμιση άρχισαν να ψάχνουν για διάφορα στοιχειά μέσα στην σελίδα και βρήκαν τελικά
αυτό!
Βασικά δεν βρήκαν και τίποτα το ιδιαίτερο καθώς δεν αναφέρονταν κάποια ημερομηνία έκδοσης. Η εύρεση αυτής όμως της ειδικής σελίδας έδειξε πως αυτό που είδαν στο Youtube δεν απλώς μια διαφήμιση, έκρυβε και άλλα μυστικά. Έτσι λοιπόν συνέχισαν την αναζήτηση στα αρχεία οι διάφοροι "hackers" και εντόπισαν και άλλο ένα link το οποίο ήταν αυτό που έψαχναν από την αρχή!
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ FINAL FANTASY XIII! YEAH
Όπως θα είδατε στην ιστοσελίδα φαίνεται καθαρά πως στις
17.12.2009 θα κυκλοφορήσει το νέο Final Fantasy(και οχι Fantazy που θα έλεγε ο Κουτσούμπας ) που όλοι περιμένατε!
σ.σ1
Α και όσο για το (?) στην επικεφαλίδα ήταν για να σας προσελκύσει να διαβάσετε το post xD
σ.σ2
Μόνο σύντομος δεν ήμουν
σ.σ3
Η Square Enix δεν έλεγε πως θα δούμε το FFXIII το 2010?
σ.σ4
Είμαι καμένος που έγραψα όλο αυτό το post στις
;