Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIII: Γενική Συζήτηση

More
29 Jan 2009 00:12 #50175 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ποτέ δεν ήμουν φαν των RPG αν και είχα παίξει πολυυυυύ πολύ παλιά το Zelda Chrono Trigger έτσι για να δω πως είναι. :wink:

Αν το FF XIII εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του PS3 θα μείνει στην ιστορία. Από τα trailer λίγα συμπεράσματα βγάζει κανείς. Απλά παίρνεις μόνο μια μικρή γεύση που σε προϊδεάζει για ότι επακολουθήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2009 00:20 #50235 by Πασχάλης Μαυρωδής
Το σύστημα μάχης θα είναι όντως turn-based? Αν είναι έτσι, αυτό είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο στοιχείο κατά την γνώμη μου, αλλά στο trailer οι κινήσεις εκτελούνται με ξέφρενη ταχύτητα, παραπέμποντας σε real-time καταστάσεις. Εκτός αν είναι 'ετσι το στυλάκι της...

More
01 Feb 2009 00:38 #50236 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι ρε, διαλεγεις τις κινησεις σου, μεχρι 3 ή 5, αναλογα τον χαρακτηρα και στη συνεχεια εκτελουνται ολες μαζι. Οπως στο FFX. Διαλεγες ποια κινηση θα κανει ο καθενας και μετα εμπαιναν στη σειρα.

More
01 Feb 2009 00:49 #50238 by Πασχάλης Μαυρωδής

More
13 Feb 2009 14:00 #50492 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η Κοροϊδία συνεχίζεται

Όπως φαίνεται ουτε το Μαρτιο του 2010, δεν θα δουμε το Final Fantasy 13. Λες και ειναι τοσο δυσκολο να το φτιαξουν. Εδω οι αλλοι φτιαξαν Killzone 2, χωρις πολλες καθυστερησειςκ και αυτοι δεν μπορουν να παραδωσουν ενα RPG που διαφημιζεται απο το 2005.

Ημαρτον

More
13 Feb 2009 16:43 #50497 by nick_name
Γιατί Μάρτιο??Εγω ξέρω για ποτέ!!!χαχα πρωτα θα κάνουμε οικογένια και μετά μπορεί να παίξουμε FFXIII!!!
Και εγω το είδα σαν real-time rpg...ελπίζω να ειναι απο τα RPG σαν FFVII με X γιατί μετά χαλάει το πράγμα... :twisted:

More
13 Feb 2009 18:00 #50505 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι, καπως ετσι θαναι. Δυστυχως ομως το Versus θα ειναι σαν αυτη τη μουφα που ειχε βγει για PS2. Καθαρα Action-Shooter και δεν μου αρεσε καθολου. Πολυ κριμα ρε γαμωτο. Οτι ελπιδες εχω για ενα καλο συστημα μαχης τις εναποθετω στο 13

More
18 Feb 2009 00:12 #50621 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ειναι πραγματικα αξιοθρηνητο να βλεπεις μια εταιρια να ξεφτιλιζεται ετσι. Ενταξει, το παιχνιδι θα βγει κατα πασα πιθανοτητα το 2011. Ποιος θα εχει τη διαθεση τοτε να το αγρασει? Εγω ηδη κουραστηκα. Το ακουω απο το 2005 και το 2011 θα εχουν περασει 6 χρονια. Εκ των οποιων τα 2 δεν θα γινει καμια διορθωση, απλα θα μεταφερεται στο 360.

Αρε εχουμε εξι χρονια αναμονης για ενα παιχνιδι που αναπτυχθηκε για 3-4 χρονια. Σιγουρα οι απαιτησεις θα μεγαλωσουν εφοσον αργει, αλλα το τελικο αποτελεσμα θα ειναι κατωτερο των προσδοκιων, αφου στην ουσια θα φαει 2 χρονια καθυστερησης λογω μεταφορας σε αλλη κονσολα. Ολα τα λαθη και τα ψεγαδια θα παραμεινουν.

Επισης μεχρι τοτε θα εχουν βγει αρκετα RPG τα οποια θα εχουν κερδισει με το σπαθι τους την αγορα τους. Για να μην αναφερω την προοδο του Versus η οποια ειναι περιπου μηδενικη.

More
08 Apr 2009 02:48 #52006 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το FFXIII θα χρησιμοποιει το 100% του PS3

Απο μπουρδες αλλο τιποτα η Square-Enix. Ειναι δυνατον ενα multiplatform να απασχολει το 100% του PS3 ή του 360? Αλλα εχουν λογο που το κανουν...Μετα τις πατατες τους εδω και 4 χρονια εχουν παρει την κατω βολτα. Αυτα παθαινεις ομως αν εισαι ολιγον βραδής...Αφηνεις ή διωχνεις στελεχη οπως ο Sakaguchi kαι ο Uematsu και μετα απορεις γιατι πας κατα διαολου.

More
16 Apr 2009 01:59 #52210 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Video του Demo!

Οπως ηταν αναμενομενο, το Ιαπωνικο Demo του Final Fantasy 13 εκανε την εμφανιση του και στο internet. Οσοι πιστοι, ας πατησουν στον τιτλο του post, για παρακολουθησουν το αποσπασμα.