Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIII: Γενική Συζήτηση

More
13 Jun 2010 08:21 #73792 by Άγγελος Παπαναγιώτου

TheReaper wrote: Όσον αφορά τις ταινίες Final Fantasy, έχουν βγει τόσες όσα και παιχνίδια Final Fantasy; Δηλαδή υπάρχουν 13 ταινίες; Έτυχε να δω μια αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.

ΥΓ. Κουτσούμπα, βρήκα τελικά για να γράψω την ερώτηση μου.

Ταινίες ολοκληρωμένες εχουν κυκλοφορήσει μόνο οι:
FF: The Spirits Within .
Final Fantasy VII Advent Children

Απο εκεί και πέρα υπάρχει και μια σειρά anime, το FF Unlimited, και κανα δυό OVA's(Last Order,Legend of the Crystals)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2010 12:14 #73804 by Aνέστης Αδαμίδης

Tenshi wrote:

TheReaper wrote: Όσον αφορά τις ταινίες Final Fantasy, έχουν βγει τόσες όσα και παιχνίδια Final Fantasy; Δηλαδή υπάρχουν 13 ταινίες; Έτυχε να δω μια αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.

Απο εκεί και πέρα υπάρχει και μια σειρά anime, το FF Unlimited, και κανα δυό OVA's(Last Order,Legend of the Crystals)

Εγώ ρώτησα γιατί νομίζω η ταινία που είδα έγραφε FF XIII, αν θυμάμαι καλά και είχε στα πρόσθετα μια ιστορία με αυτόν τον μακρυμάλλη που σκότωσε κάποιον και μετά σκοτώθηκε ο ίδιος και όλα αυτά ήταν σε γραφικά GameBoy. Γι' αυτό ρωτάω περισσότερο, επειδή νόμιζα πως ήταν sequel όπως ο Άρχοντας ή το Star Wars.

More
13 Jun 2010 12:21 #73805 by Άγγελος Παπαναγιώτου

TheReaper wrote:

Tenshi wrote:

Εγώ ρώτησα γιατί νομίζω η ταινία που είδα έγραφε FF XIII, αν θυμάμαι καλά και είχε στα πρόσθετα μια ιστορία με αυτόν τον μακρυμάλλη που σκότωσε κάποιον και μετά σκοτώθηκε ο ίδιος και όλα αυτά ήταν σε γραφικά GameBoy. Γι' αυτό ρωτάω περισσότερο, επειδή νόμιζα πως ήταν sequel όπως ο Άρχοντας ή το Star Wars.

LOL! πολύ Cult ακούγεται:P που την πέτυχες;

Ψάξε εδώ μήπως και το βρείς. Βασικά μπορεί να ήταν και fan made!

More
13 Jun 2010 17:31 #73816 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει το βρήκα, νομίζω. Είναι το VII, που αν θυμάμαι έχει να κάνει με έναν ιό που μετά την τελευταία μάχη μπορούν να θεραπεύσουν με νερό και γίνονται όλοι σαν αυτούς που έτρεχαν στον Βαπτιστή, να πούμε.

More
14 Jan 2011 18:45 #87803 by Κώστας Λεοντιάδης
Φήμες για συνέχεια στο Final Fantasy XIII

Μπορεί η ιστορία του Final Fantasy XIII να μην τελείωσε εδώ.

Αν και ακόμα περιμένουμε να δούμε την ολοκλήρωση του Fabula Nova Crystalis με το Final Fantasy Agito XIII (PSP) και το Final Fantasy Versus XIII (PS3), η Square Enix μάλλον έχει και άλλα σχέδια, τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα κατά πόσο αληθεύουν.

Η Corporation Service Company, εταιρεία που έχει καταχωρίσει στο παρελθόν αρκετά domains για την Square Enix όπως το Nier και το Mindjack, αυτή τη φορά καταχώρισε την ιστοσελίδα "Finalfantasy13-2game.com". Μπορεί βέβαια αυτό να έγινε για λόγους προφύλαξης πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η Ιαπωνική εταιρεία έχει κάνει αρκετά sequel και spin-offs στους τίτλους της, όπως τα Final Fantasy X-2, Final Fantasy IV: The After Years, Crisis Core: Final Fantasy VII και αρκετά άλλα.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, η Square Enix έχει διοργανώσει μια εκδήλωση στις 18 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία, οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα την συνοδέψει με κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Κώστας Λεοντιάδης

More
10 Feb 2011 15:04 #89557 by vIL
τελικά όντως θα βγει ff13-2. ελπίζω όμως αυτή την φορά να δούμε ένα καλό παιχνίδι που έχει στηθεί με σοβαρή ιστορία και καλοστημένο gameplay. το 13 ήταν η προσωπική μου απογοήτευση με την σειρά και πραγματικά θα ήθελα κάτι πολύ παραπάνω από τέτοιο όνομα.

More
04 Apr 2011 17:16 #91644 by rabbit
προσωπικά μου άρεσε το χιιι.ντάξει δν είναι σαν το δέκα.περιμένουμε το σικουελ και το βερσους

More
03 Oct 2011 15:04 #99543 by Lolistas456
Κανενα walkthrough παίζει???

More
03 Oct 2011 15:29 #99553 by Άγγελος Φασούλης
Ψάχνεις γραπτό walkthrough ή σε video;

More
03 Oct 2011 17:05 #99561 by Βασίλης Βασιλός
Ακουω ολον τον κοσμο να λεει "Πω το XIII ηταν αποτυχια,πω αυτο,πω το αλλο".Συνελθετε!Επειδη εισαστε κολλημενοι με το VII ή το X δεν σημαινει πως καθε παιχνιδι θα εχει εναν Cloud και εναν Tidus!Τα RPG κορυφωνονται οσο η τεχνολογια γινεται καλυτερη.Και το XIII για πρωτο FF σε PS3 ηταν για μενα επικουρα και αναμενω την συνεχεια.Οποιος λοιπον δεν ειναι fan του Final Fantasy,αλλα ειναι fan 2 ή 3 συγκεκριμενων FF,τα κουβαδακια του και σ'αλλη παραλια.