Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls 4: Oblivion

More
17 Sep 2006 23:54 #19681 by Σπύρος Κλαουδάτος
Για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το "αγευστo" main quest...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2006 15:01 #19726 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το "αγευστo" main quest...

Κοίτα για μένα το σενάριο ποτέ δεν αποτέλεσε λόγο αγοράς ενός παιχνιδιού.Πάντα πίστευα ότι το σενάριο λειτουργούσε ως υπόβαθρο για την κατανομή της δράσης.Έτσι έγινε και στο oblivion.Δημιούργησαν ένα απλό σενάριο και δημιούργησαν ένα κατα τα άλλα υπέροχο παιχνίδι(κατ'εμέ πάντα)με πολλή δράση,το σωστό βαθμό δυσκολίας,γραφικά που σου θυμίζουν ότι,ναι αύριο πρέπει να πας στο plaisio να πάρεις τον καινούργιο επεξεργαστή της intel και τέλος ένα παιχνίδι που τα npc του έχουν μία απολύτως φυσιολογική καθημερινότητα.

PSN: personGR

More
18 Sep 2006 16:56 #19740 by Panagiotis Koutelidakis
Δε θα έλεγα ότι το σενάριο είναι δευτερεύον, και δεν έχω παίξει ακόμα καλά το παιχνίδι (δυστυχώς ο υπολογιστής μου είναι λίγο στο μείον ακόμα), αλλά έχει να επιδείξει πολύ καλά πράγματα γενικά σαν παιχνίδι. Και, όχι, ένα πράγμα που θεωρώ σημαντικό είναι ότι έχει καταπληκτική ΜΗΧΑΝή το παιχνίδι, δείτε το αρχείο και το τί κάνει από την αρχή κιόλας με τις αλυσίδες και άλλα τέτοια στοιχεία (AI for the WIN!!), και θα καταλάβετε τι εννοώ...

More
18 Sep 2006 19:11 #19748 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ισως ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας. Εγω δε μπορω να παιξω ενα παιχνιδι χωρις να εχω λογο να το παιξω απο το κεντρικο σεναριο. Τεραστιο και απιστευτο σε πολλους τομεις το Oblivion, αλλα το main quest θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.

More
18 Sep 2006 19:50 #19753 by L33t H@xx0r
Το όλο Marketing και η προώθηση του Oblivion στηρίχτηκε ακριβώς σε αύτο: τις "ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!ένα" και την Radiant AI που επιτρέπει στους NPCs να ζουν δικιά τους ζωή (τέτοια μηχανή παρουσιάστικε ως τρομερά καινοτόμα, πράγμα εσφαλμένο καθώς η αυτόνομη ζωή των NPCs παρουσιάστηκε και στο Ultima 6 πριν πάνω από 10 χρόνια...).

Δηλαδή, προώθησαν ένα και καλά RPG χωρίς να δώσουν καθόλου έμφαση στις όποιες RPG ιδιότητες αυτό κατέχει. Ίσως κατάλαβαν και αυτοί πόσο Action-Oriented (και πόσο λειψό RPG) είναι τελικά το παιχνίδι...

More
18 Sep 2006 20:24 #19756 by Panagiotis Koutelidakis
Παιδιά, το σενάριο είναι το νούμερο ένα στοιχείο των adventure games, για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι - στα RPG το κυριότερο είναι η αλληλοεπίδραση κόσμου/σεναρίου και χαρακτήρων, ακόμα και μεταξύ τους (κόσμος με σενάριο, χαρακτήρας με χαρακτήρα). Ως εκ τούτου προκύπτει και η βαρύτητα του σεναρίου.

Εμένα το σενάριο του Oblivion δε μου φάνηκε χλιαρό, αλλά δεν έχω παίξει και πολύ το παιχνίδι, όπως είπα.

More
29 Sep 2006 17:26 #20280 by Χριστόφορος
forums.cheatcc.com/blogs/news_by ... 91448.aspx

Σας παρακαλώ πείτε μου πως δεν είναι αλήθεια.

PSN: personGR

More
29 Sep 2006 17:59 - 30 Sep 2006 01:58 #20284 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, κι όμως είναι

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Sep 2006 01:58 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Sep 2006 19:01 #20289 by Σπύρος Κλαουδάτος
Και το οτι δεν ειναι απλο πορτ κανει ακομα σημαντικοτερη την ανακοινωση για το PS3. Θελω να δω πως (αν και δυσκολο για ενα σχεδον ετοιμο game απο αλλη κονσολα) θα εκμεταλευτουν το blu ray.

More
30 Sep 2006 12:57 #20326 by nick
Replied by nick on topic The Elder Scrolls 4: Oblivion

AceT\ wrote: Yparxei ena patsaki gia to Oblivion gia na mporesete na to treksete se kartes grafikon pou den upostirizontai....
Den leo, ta grafika einai xalia, alla toulaxiston den tha trekso na parw mia kainoyria karta grafikon PCI Xpress, ena neo motherboard gia tin karta kai enan neo CPU gia na paikso to Oblivion... Otan me to kalo bgoun ta nea Win tha skefto tin anabathmisi...
Pliroforiaka to systhma mou einai AMD 2GH, GeForce4Ti4200 AGP8x, 1Gb Memory.

yparei tetoio patch???? jereis poy mporo na to kateyaso giati to phra xtes hmmoyn poly xaroymenos alla telika den moy to epaize :cry: