Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls 4: Oblivion

More
06 Sep 2005 18:33 #2354 by Κώστας Dante
Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε τα πάντα για το τέταρτο παιχνίδι της δημοφιλέστατης σειράς. Ιδέες, απόψεις και οτιδήποτε θελήσει κανείς να πεί για το Oblivion, μπορεί κανείς να το δηλώσει ελεύθερα εδώ.

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2005 23:27 #2376 by Τάσος Γεωργίου
Δημιουργήσαμε ένα ελληνικό fan-site για το oblivion ( www.oblivion.gr ), το οποίο βέβαια δεν μπορείς να το πείς ακόμη εντελώς έτοιμο, αλλά το παλεύουμε... :mrgreen:

More
30 Sep 2005 09:57 #3508 by giannis
το υπερπαλευουμε θα ελεγα, αλλα κατι η εξεταστικη κατι καποιες αλλες υποχρεωσεις...

More
08 Oct 2005 20:30 #3814 by giannis
σημερα ειχαμε μια σειρα απο σοβαρα updates. η bethesda εδωσε 6 νεα screens και τα σιτεσ gamespy, gamestop & ign δημοσίευσαν απο ένα hand on preview. μπορειτε να τα βρειτε ολα στο www.oblivion.gr

αληθεια, το σπασμενο dvd που κυκλοφορησε σε καποια bit torrent sites το εχει δει κανεις? εγω με dial up δεν προκειται να το δω συντομα. ομως η dsl ειναι πολυ κοντα... τεσπα, καποιοι λενε για μερικα προβληματα στο animation. κατα τ'αλλα όλα είναι τελεια.

More
18 Oct 2005 09:47 #4130 by giannis
ριξτε μια ματια εδω :

world.altavista.com/babelfish/tr ... ry%2f14028

ειναι μερικα screens που δεν εχουν ξαναεμφανιστει στην δημοσιοτητα και προερχονται απο ενα ρωσικο site. βεβαια ο συνολικος αριθμος τους ηταν 35 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αλλά μάλλον λόγω bethesda τα έβγαλαν. ο λόγος ηταν οτι προερχονταν απο ενα build του παιχνιδιου που εφτιαξαν πριν 2 μηνες για να τεσταρουν το localization. ελπιζω να ειναι αληθεια γιατι τα screens που εδειχναν npcs ηταν το λιγοτερο αισχος. τετοια γραφικα κανω και εγω στο 3dsmax. μπορείτε να δειτε μερικα αποσπασματα εδω :

discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=360

More
18 Oct 2005 14:54 #4141 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ καλά τα Screenshots, αν και μερικά από αυτά τα έχω πετύχει ήδη σε διάφορα ξένα Sites. Πιστεύω ότι το παιχνίδι μένει να το πιάσουμε στα χέρια μας για να δούμε τι παίζει. Το Gameplay είναι αυτο που μετράει :wink:

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 25/11/05. ’ρα θα πρέπει να περιμένουμε από μέρα σε μέρα και το demo του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Oct 2005 16:38 #4149 by giannis
μανο δεν θα βγει demo. αυτο τουλαχιστον λενε οι devs στα επισημα forums. και η ημερομηνια μετατεθηκε μια εβδομαδα μετα δηλ. στις 2/12/05 και αυτο χωρις να ειναι οριστικο. οπως ειπε και ο pete hines η ημερομηνια κυκλοφοριας του oblivion παραμενει η περιοδος των διακοπων των χριστουγεννων.

More
18 Oct 2005 16:46 #4151 by Μάνος Γρυπάρης
Είδα το 25/11/05 από το www.play.com οπότε σκέφτηκα μήπως το έχουν ήδη έτοιμο και προλάβουν να το βγάλουν στην αγορά νωρίτερα. Όπως και να 'χει δεν υπάρχει και κανένας φοβερός ανταγωνισμός στα Single-Player RPGs (και το Dungeon Siege 2 βγήκε ήδη) άρα δεν νομίζω και να βιάζονται :good:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Oct 2005 17:22 #4156 by giannis
απο ανταγωνισμο οντως δεν υπαρχει τιποτα. το fable μονο μπορει να κανει κατι αλλα χλωμο το βλεπω. ο κυριος molyneux δεν μπορει να συναγωνιστει μια σειρα crpg που υπαρχει πανω απο δεκα χρονια (σχεδον 15) και φυσικα εχει φοβερο σεναριο, open end κλπ. κλπ.

More
28 Oct 2005 00:34 #4627 by Κώστας Dante
Λοιπόν, είδα και γώ το 20λεπτο video που παρουσιάζει το gameplay του Oblivion. Τα λόγια είναι περιττά... το βιντεάκι είναι όλα τα λεφτά και εξίζει το κάθε kilobyte στο download. Ένας τόπος για να το κατεβάσετε είναι αυτό . :mrgreen: