Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls 4: Oblivion

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Sep 2007 15:42 #36989 by a Guest
Replied by a Guest on topic The Elder Scrolls 4: Oblivion
1ου, χαλαρά, γουστάρω να βλέπω το αίμα first person :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Sep 2007 15:45 #36990 by a Guest
Replied by a Guest on topic The Elder Scrolls 4: Oblivion
Κάντε side power attacks... Πετάει το όπλο του αντιπάλλου κάτω και τι να κλ@σουν μετά οι μπουνιές του. Επίσης, αν πέζετε warrior character, έχετε πάντα στην καβάτζα ένα Shock Damaging spell... Το healing δεν χρειάζεται τόσο λόγω υψηλών hitpoints. Μπορείτε επίσης να αγοράζετε πολλά soul gems, και σε συνδυασμό κάποιου soul stealing spell (δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς, 1+ μήνας από τότε που έπαιξα) τα ξαναγεμίζετε άνετα. Έτσι, ποτέ δεν θα ξεμείνετε από soul energy των όπλων σας σε κρίσιμι στιγμή

More
22 Apr 2008 16:40 #41790 by Νικολής Ασημάκης
Τώρα τελευταία έπεσε στην υπόληψή μου ένα mod για το Oblivion με τίτλο Zealots of the Nine. Σύμφωνα με το story ξεκινάς ερευνώντας τις εξαφανίσεις κάποιων υπηρετών μιας αριστοκράτισσας, αλλά στο τέλος αρχίζεις να μπαίνεις στα έγκατα μιας αποκρυφιστικής θρησκευτικής οργάνωσης με το όνομα Zealots of the Nine. Το mod αυτό λειτουργεί σαν επιπλέον quest στο Oblivion. Πιστεύω πως όλοι όσοι είναι πορωμένοι με το Oblivion πρέπει να του ρίξουν μια ματιά!

More
26 Apr 2009 17:35 #52374 by Μάνος Γρυπάρης
OBLIVION REVIEW UPDATE
Χθες ενώ μιλάγαμε για RPG στην εκπομπή, έριξα μια ματιά στο review του Oblivion και βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο με αυτά που διάβαζα. ίσως γιατί τότε θα είχα ως έννοια τον GamesRadio και τα reviews σε δεύτερη μοίρα. Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να ανανεώσω το review του Oblivion και να το διορθώσω, να εισάγω περισσότερες λεπτομέρειες στο gameplay αλλά και λεπτομέρειες για τα races, τα skills και τα birthsigns.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε το νέο review

Αν δείτε σε reviews παλιών games ανάλογες πατάτες, μας ειδοποιείτε και τα αλλάζουμε :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Oct 2009 14:57 #62354 by Μιχάλης Σπίγγος
Όσο μου άρεσε το Dagerfall και το Morrowind πάντως, δε μου άρεσε το Oblivion.

More
13 Oct 2009 21:57 #62369 by Vagelis
Το Oblivion τα σπαει,το χω τερματισει 2 φορες και τωρα περιμενω το νεο pc,για να το ξαναβαλω με τα mods απτο τα 2 τευχη αφιερωμα που χε το pcm και το κανουν τελειως διαφορετικο παιχνιδι.

More
13 Mar 2010 14:02 #69236 by Αντώνης Μπιθούλκας
Παιδιά, εγώ αυτό το παιχνίδι το χαρακτηρίζω Βασιλιά των RPG! Τελειότερο παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί... είμαι 23lvl Βάρδος με master το security και expert όλα τα άλλα. Οblivion και άγιος ο θεός!!!!

More
13 Mar 2010 14:11 #69238 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εμένα στην αρχή μου άρεσε τρελά σε 3ο πρόσωπο αλλά τώρα δε ξέρω γιατί... με βολεύει καλύτερα σε 1ο πρόσωπο! Ας το εξηγήσει αυτό κανείς ρε παίδες!!!!!

More
25 Apr 2012 01:48 #107161 by Βασίλης Σπετσιέρης
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Game of the Year Edition
Διάβασα ότι βγαίνει μεθαύριο.Δεν το έχω παίξει ποτέ όπως και κανένα της σειράς.Ήθελα να πάρω το skyrim για το οποίο διάβασα πολύ καλά λόγια αλλά ακόμα έχει υψηλή τιμή αν και κλείνει 6μηνο.Αξἰζει?Για ps3 πάντα.

More
25 Apr 2012 02:12 #107164 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρω ποιες είναι οι πηγές σου, αλλά η Game of the Year Edition του Oblivion έχει βγει εδώ και 5 χρόνια :

Αν εννοείς για το Skyrim, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)