Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
11 Jul 2012 20:08 #110271 by Silvestro Jameson
Εγώ για καινούριους παίχτες θα πρότεινα support ή tanky χαρακτήρες, για όλους τους υπόλοιπους χρειάζεται κάποια εξοικείωση με τον χειρισμό του παιχνιδιού, τα skills και τα summoner spells τα οποία ένας χαρακτήρας support τα μαθαίνει χωρίς να έχει μεγάλη επίπτωση στα games ακόμα και τα λάθη που κάνει. Τώρα αν είσαι tank θα μπορείς να διορθώσεις εύκολα τα λάθη σου γιατί απλά θα πεθαίνεις πιο δύσκολα σε σχέση με άλλους. Μόλις αποκτήσουν λίγη εξικοίωση με το game μπορούν να δοκιμάσουν και AD carry ή Midder που είναι ποιο απαιτητικές θέσεις σε skill shots, farming και gank protection.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2012 23:11 #110277 by Άγγελος Φασούλης

IloveGames wrote: Αν παίζεις στον δικό μας server Kurohige94 κάνε add.

Όταν λες δικό μας εννοείς Europe Nordic and Eastern; Στο pc μου crashaρει λόγω RAM. Οπότε δεν έπαιξα τελικά σήμερα. Θα το περάσω στο laptop και θα μπω λογικά αύριο.

More
More
12 Jul 2012 12:50 #110299 by eliminator
Ελληνικό League of Legends

Η ελληνική έκδοση του LOL διαθέσιμη από σήμερα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
27 Jul 2012 23:24 - 04 Oct 2012 09:50 #110768 by Χριστιάνα Θάνου
Προχτές βγήκε η πολυαναμενόμενη champion. Πόσοι από εσάς αγοράσατε την Ζάιρα; Πώς σας φάνηκε; Αξίζει τα λεφτά της; Εγώ πιστεύω ότι έχει λαμπρό μέλλον... εκτός αν την νερφάρουνε!

Δείτε την Ζάιρα εδώ
Last edit: 04 Oct 2012 09:50 by Χριστιάνα Θάνου.

More
28 Jul 2012 04:33 #110775 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Kαι εγω θα ηθελα την γνωμη καποιου γιατι μαζευω points να την αγορασω γιατι μαρεσει πολυ ετσι οπως την βλεπω σε αντιπαλους. Προηγειται η Nidalee βεβαια.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
28 Jul 2012 11:07 #110778 by Χριστιάνα Θάνου
Άκου να δεις τι παίζει με αυτήν. Έχω παίξει μαζί της πολλές φορές, έχω πάει και mid. Δεν με ρίχνει κανείς εκτός αν πρόκειται για gank. Γιατί; Γιατί η Ζάιρα έχει βοήθεια τα λουλούδια της, κάτι σαν το pet του Hunter στο Wow. Είναι τέλεια μέχρι στιγμής να την παίξει οποιοσδήποτε !!

More
28 Jul 2012 13:30 #110781 by Chris
Αξίζει σίγουρα το IP της. 2 φορές που την πέτυχα σε ranked φάνηκε αρκετά καλή χωρίς να είναι OP. Άρα ενώ είναι αρκετά καλή δεν θα γίνεται ούτε συχνά ban!

League of Lengeds
Το καλύτερο moba game
Join free

More
01 Aug 2012 11:22 #110866 by eliminator
League of Legends: Η Ζάιρα

Αγκάθια, παγίδες και κόκκινα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
01 Aug 2012 12:32 #110875 by Νικολής Ασημάκης
Βγήκε και η Poison Ivy. Έχουμε τον Fiddlesticks-Scarecrow, Shaco-Jocker, Singed-Bane και Brand-Mr.Freeze. Ο Talon-Batman πότε θα βγει;