Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
24 Sep 2011 11:23 #98785 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Το ξεκλείδωσα! Ελπίζω να μας δύνονται πιο συχνά τέτοιες δυνατότητες για κανένα skin.

Μέσω Facebook δίνετε δώρο και η Tristana με το Riot Girl skin. Επίσης εν καιρό εκθέσεων όπως Dreamhack και Gamescom γίνονται Giveaways μέσω του twitter από τους Developer του παιχνιδιού. Έχω πάρει για παράδειγμα Viking Tryndamere και K9 Nassus από εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2011 11:29 #98786 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τώρα όμως δεν μπορώ να πάρω ε? Θα ήθελα πολύ ένα skin του Tryndamere γιατί τον μαθαίνω τώρα. Anyway, αν ξανατύχει και δίνουν και άλλα skin θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώνεις εδώ :)

More
24 Sep 2011 11:39 #98787 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Τώρα όμως δεν μπορώ να πάρω ε? Θα ήθελα πολύ ένα skin του Tryndamere γιατί τον μαθαίνω τώρα. Anyway, αν ξανατύχει και δίνουν και άλλα skin θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώνεις εδώ :)

Φυσικά! Για παράδειγμα τώρα ανακοίνωσαν Developer της Ubisoft δίνουνε δωράκια μέσω του twitter στις 11 ώρα Αγγλίας οπότε βρες με twitter ακολούθησε τους και πάρε μέρος, δεν έχει σχέση με το LoL αλλά a giveaway is a giveaway.

More
24 Sep 2011 11:44 #98788 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μου δίνεις το link για τους developer της ubisoft μιας και δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το twitter.

Α και btw, το dominion πως σου φάνηκε?

More
24 Sep 2011 11:54 #98791 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Μου δίνεις το link για τους developer της ubisoft μιας και δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το twitter.

Α και btw, το dominion πως σου φάνηκε?

Στο στέλνω στο Inbox. Σχετικά γρήγορο Mode θυμίζει πολύ Arathi Bashin του Warcraft. Περιμένω να το δω full mode γιατί θέλει λίγο tunning.

More
25 Sep 2011 06:01 #98810 by Scorch62
Σκέτο κάψιμο το παιχνιδάκι...πολυ ενδιαφέρον και με καλα γραφικά και εξερετικο gameplay...Αυτο Το Παιχνιδι Είναι Η Πόρωση Του Αιωνα!

More
25 Sep 2011 15:49 #98830 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Η Beta του Dominion ξανοίγει στις 16:00 μέχρι της 19:00 οπότε μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε το Dominion.

More
26 Sep 2011 18:14 #98916 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Ξεκίνησε και επίσημα το League of Legends: Dominion. Πληροφορίες εδώ .

Ο νέος χάρτης είναι υπέροχος, το παιχνίδι θυμίζει Arathi Bashin από World Of Warcraft.

Βέβαια έχει τρελό ρυθμό αλλά ομολογώ να πω ότι είναι γρήγορο και εξαιρετικότατο!

More
27 Sep 2011 20:48 #99021 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μια μικρή ανάλυση και άποψη για τον νέο χάρτη/mode του League of Legends με την ονομασία Dominion εδώ /

More
27 Nov 2011 01:33 #101919 by rayden678
Δεν με τρέλανε το Dominion.. Συνεχίζω να παίζω την παλιά και κλασσική πίστα...
btw Heimerdinger & Veigar rulez!!!