Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
24 Aug 2012 14:40 #111399 by eliminator
League of Legends European Regionals: Οι νικητές

Μάθετε ποιες ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2012 01:08 #111473 by Μάνος Γρυπάρης
Ομάδα GameWorld στο LOL

Εννοείται ότι συμφωνούμε. Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να φτιάχνει ομάδα GameWorld για οποιοδήποτε online game. Δεν χρειάζεται η έγκρισή μας.

Αρκεί:
1)Η ομάδα να έχει το όνομα "GTP" (GameWorld Team Party) ή αν δεν επιτρέπονται 3 χαρακτήρες τότε "GameWorld".
2)Να είστε online στο Mumble του GameWorld τις ώρες που θα συμφωνήσετε και όχι σε άλλο πρόγραμμα επικοινωνίας.
3)Η συννεννόηση και τα σχόλια να γίνονται στο forum του GameWorld και όχι σε άλλο game forum.

Από σήμερα We are Official at LOL. Ο Ilovegames που είχε την αρχική ιδέα μπορεί να αναλάβει και την οργάνωση της Clan.

Δηλώστε όλοι συμμετοχή εδώ με το username και το MSN σας

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Aug 2012 05:57 #111480 by Παναγιώτης Φλώρος
Έλα να παίρνουν φωτιά τα lanes!

Παρ' όλο που τον τελευταίο καιρό παίζω LoL πολύ casually αν κάτσει με φιλαράκια, θα ήθελα να σας δω εν δράση παιδιά! Αν το κανονίσετε, δώστε μας και κάνα βιντεάκι! :Ρ

More
03 Sep 2012 13:40 #111788 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα. Εγώ έχω φτιάξει την ομάδα απλώς μου λείπουν τα άτομα. Θα κανονίσουμε μια μέρα να συναντηθούμε όλοι στο mumble, για πείτε πότε μπορείτε?

More
06 Sep 2012 14:48 #111931 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ευκαιρία να κερδίσουμε δώρα (RP συγκεκριμένα).

Υπάρχει ένα ελληνικό τουρνουά στο τέλος του μήνα από το site pentakill.gr . Η δημοσίυεση του διαγωνισμού είναι εδώ pentakill.gr/index.php/tournamentsept2012 .

Ψηθείτε.

Τα δώρα συγκεκριμένα:

1η Θέση: €20 RP + Triumphant Ryze ανά παίχτη
2η θέση: €15 RP ανά παίχτη
3η θέση: €10 RP ανά παίχτη
4η θέση: €5 RP ανά παίχτη
5η θέση: €5 RP ανά παίχτη
6η θέση: €5 RP ανά παίχτη

Εγώ πρώτη φορά το βλέπω αυτό το site και σκέφτηκα να γράψω εδώ μπας και μαζευτούμε μιας και τα RP είναι πάντα καλοδεχούμενα και να φτιάξουμε επιτέλους την ομάδα.

More
06 Sep 2012 16:31 #111934 by Γιώργος Δημόπουλος
Σχετικα με την ομαδα ηταν κ μερες διακοπων ελειπαν καποιοι φανταζομαι... Αφου ο ILove games το οργανωνει αν θελει ας με κανει add στο LoL απλα οταν με κανετε add μιληστε μου κ πειτε μ οτι ειστε απο το site.

More
11 Sep 2012 21:44 #112107 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των προ-ημιτελικών στο Ευρωπαικό τουρνουά. Η πρώτη ημέρα των προημιτελικών αγώνων του τουρνουά ξεκίνησε σήμερα με την ομάδα των FnaticRC να επικρατεί σχετικά εύκολα με σκορ 2-0 επί των Curse.eu. Περισσότερα εδώ .

More
11 Sep 2012 21:48 #112108 by Μιχάλης Μητρόπουλος
League of Legends European Regionals. Φανταστικοί αγώνες όλοι τους με πολύ skill και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό. Ποίοι τελικά πήραν την πρώτη θέση; Αλλά και ποιοι άλλοι 2 θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στο Παγκόσμιο τουρνουά; Μάθετε εδώ .

More
15 Sep 2012 21:29 #112268 by Χριστιάνα Θάνου
Η νέα ηρωίδα του League of Legends είναι πια εδώ! Η Syndra έχει ενδιαφέρουσες ιδιότητες, μπορεί να ελέγχει ακόμα και τα minions! Να δούμε κατά πόσο θα την προτιμήσουν οι top gamers.

[youtube:fmxsv4u1]
[/youtube:fmxsv4u1]

Διαβάστε περισσότερα εδώ

More
20 Sep 2012 00:26 #112381 by Χριστιάνα Θάνου
To ARAM παραμένει ο καλύτερος χάρτης για 1 vs 1. Στο 5 vs 5 του Proving Grounds όμως γίνεται χαμός...