Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game development: Πως θα δημιουργήσετε video games

More
25 Aug 2011 22:56 - 20 Jan 2015 00:59 #97717 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Η διαδικασία δημιουργίας ενός video game ήταν κάποτε μια δύσκολη υπόθεση όμως τα τελευταία χρόνια έχει απλοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο video game.

Θα ηθελα να ασχοληθω με τη δημιουργια παιχνιδιων (δικα μου,mods etc), οχι τοσο επαγκελματικα (αφου ειναι ασκοπο στην ελλαδα) οσο για την πλακα μου. Έχω δοκιμασει καποια απλα προγραμματα και κατι καταφερνα αλλα χωρις γνωσεις σε γλωσσες,σχεδιασμο κλπ δεν κανεις δουλεια.

Εχετε τιποτα προτασεις απο που μπορω να ξεκινησω? Tutorials,βιβλια,τιποτα μαθηματα ισως που να γινονται πανω στο αντικειμενο?
Thanks.
Attachments:
Last edit: 20 Jan 2015 00:59 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2011 23:12 #97718 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασε αυτό το tutorial ,έχει και developer kit, και πες μας αποτελέσματα.

More
26 Aug 2011 14:59 #97723 by Mydas

Devilhunter_PS wrote: θα ηθελα να ασχοληθω με τη δημιουργια παιχνιδιων(δικα μου,mods etc),οχι τοσο επαγκελματικα(αφου ειναι ασκοπο στην ελλαδα)οσο για την πλακα μου.εχω δοκιμασει καποια απλα προγραμματα και κατι καταφερνα αλλα χωρις γνωσεις σε γλωσσες,σχεδιασμο κλπ δεν κανεις δουλεια.

Εχετε τιποτα προτασεις απο που μπορω να ξεκινησω?tutorials,βιβλια,τιποτα μαθηματα ισως που να γινονται πανω στο αντικειμενο?

Thanks

Σκέφτεσαι για mods για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι; Να φανταστώ ότι μιλάς για PC, έτσι;

More
26 Aug 2011 18:10 #97738 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Mydas wrote:

Devilhunter_PS wrote:

Σκέφτεσαι για mods για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι; Να φανταστώ ότι μιλάς για PC, έτσι;

ναι για pc παντα μιλαμε

τωρα θελω να μαθω γενικα πανω στο θεμα,αλλα εχω κατι ιδεες και ενα παιχνιδι που μου φερνει πολυ κοντα σε αυτο που θελω να κανω ειναι το max payne 2

ειδικα καποια απο τα mod του μοιαζουν πολυ με αυτο που θελω να κανω

[youtube:6yy6qm8p]
[/youtube:6yy6qm8p]

More
26 Aug 2011 19:30 #97739 by Μάνος Γρυπάρης
Βήμα 1: www.hgda.gr , εγγραφη και συμμετεχεις forum.
Βήμα 2: Δίνεις εξετάσεις σε σχολή Πληροφορικής ή αν δεν μπορείς κάνεις αίτηση για ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Βήμα 3: Είτε ισχύει το 2 είτε όχι, στο hgda.gr θα σου πουνε τι βιβλια πρεπει να αγορασεις και που μπορεις να κανεις πρακτικη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Aug 2011 21:24 #97740 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Manos ξέρεις αν η Ελλάδα έχει, ή τουλάχιστον μπορεί να αποκτήσει... μια μικρή "βιομηχανία" παιχνιδιών?

More
26 Aug 2011 21:30 #97742 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveGames wrote: Manos ξέρεις αν η Ελλάδα έχει, ή τουλάχιστον μπορεί να αποκτήσει... μια μικρή "βιομηχανία" παιχνιδιών?

Aventurine και Darkfall σου λέει κατι; Έχει τρελαθεί ο Μανος να το λέει στο ραδιοφωνο.

www.aventurine.gr/contact.html

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Aug 2011 21:41 #97743 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι, ξέρω τι έχει τώρα. Θα μου πεις και το συνωμοσίες μετά? :P

Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν γίνεται καμία κίνηση για το μέλλον, αν υπάρχει ενδιαφέρον κλπ...

More
27 Aug 2011 00:21 #97745 by Άγγελος Φασούλης
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα, θα ήταν ένα από τα τελευταία πράγματα που θα περίμενα να δω.

More
28 Oct 2011 15:45 #100788 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Ξεκινησα να μαθαινω c++ απο κατι tutorialls που βρηκα στο youtube.πιστευω ειναι μια καλη αρχη για να μπω στις γλωσσες προγραμματισμου.απο εκει και μετα βλεπουμε...

εδω ειναι τα tutoriall,ο τυπος κανει καλη δουλεια στο πως να εξηγει το καθε τι

[youtube:3awscsz0]
[/youtube:3awscsz0]