Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

More
28 Jul 2014 21:18 #147142 by Theodoros Vatatzis
Replied by Theodoros Vatatzis on topic Skype
Ότι παίρνει η Microsoft το χαλάει hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2014 23:03 #147146 by Sotos
Replied by Sotos on topic Skype
Δεν είναι θέμα της Microsoft. Επειδή το χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Skype μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με παλιά τόσο για υπολογιστές όσο και πλατφόρμες κινητών!

More
28 Jul 2014 23:48 #147151 by Anastasios Seitaridis
Replied by Anastasios Seitaridis on topic Skype
Ακόμα να τελειοποιήσουν το θέμα με τις διαφημίσεις και το ότι σου παίρνει το mouse και πρεπει να ΞΑΝΑ-μανα πατήσεις click!

:nerves: :P P

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
02 Sep 2014 16:01 #148972 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό από όλους, αλλά εκτός από τα προβλήματα με τις διαφημίσεις (κλασική Microsoft) κυριολεκτικά το Skype έχει διαλυθεί! Ένα από τα υπερβασικά στοιχεία που καταστράφηκε πλήρως είναι το σύστημα καταγραφής offline-online. Πριν λίγους μήνες, η Microsoft άλλαξε τον τρόπο του registration σε online/offline . Από τότε, κυριολεκτικά δεν ξέρουμε ποιος είναι online και ποιος όχι. Ο μόνος τρόπος για να το δούμε μέχρι στιγμής ποιοι είναι μέσα, είναι να βγούμε οφ, και να μπούμε ον. Τότε, για λίγα δευτερόλεπτα θα φορτωθεί το πρώτο "πακέτο" επαφών. Αυτές είναι και οι επαφές που ειναι online. Αμέσως σχεδόν, θα φορτωθεί και ένα δεύτερο πακέτο, που είναι οι "fake online" επαφές. Σε δε Android και Windows Phone τα συστήματα είναι completely broken καθότι συνεχώς δείχνουν ονλάιν τους πάντες! Λίγο βελτιώνονται τα θέματα σε iOS και OSx όπου δείχνει λίγο πιο σωστά. Ειλικρινά δε πιστεύω ότι γράφω τέτοιο πράγμα για μια μεγάλη εταιρία σαν τη Microsoft, αλλά αν είναι ανίκανοι εδώ και 6 μήνες να κάνουν σωστά ένα Online/Offline registration τότε μήπως καλύτερα να φύγουν; Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται και επηρεάζονται από το πρόβλημα, να γράψουν εδώ τη γνώμη τους για να ακουστούμε.

Ευχαριστώ

More
25 Oct 2015 17:53 - 25 Oct 2015 20:43 #170157 by Βασιλης Γαλανος
Replied by Βασιλης Γαλανος on topic Skype
Εχω ενα θεμα και οποιος μπορει/του εχει τυχει παρακαλω ας βοηθησει.Πριν απο καμια/μιαμιση εβδομαδα ειδα στην λιστα επαφων μου στο skype μια νεα επαφη που δεν την ειχα δεχτει και δεν μου ειχε καν σταλθει αιτημα φιλιας με το nickname: "mpoumpoukakh.neraida1 agaph" και για εικονα χρηστη ενα κουταβι.Εγω υπεθεσα οτι ειναι καποιος φιλος μου ή καποια παλια επαφη μου που αλλαξε ονομα και δεν την καταλαβα αλλα αφου και το ονομα skype της επαφης ηταν το ιδιο ακριβως τοτε την διεγραψα.Μετα απο 4 περιπου μερες ομως την ξαναβλεπω στις επαφες μου κανονικα.Εκει την εκανα μαζι με διαγραφη και αποκλεισμο αλλα παλι σημερα μετα απο παλι περιπου 4 μερες την ειδα στις επαφες μου με την διαφορα οτι δεν ηταν ουσιαστικα επαφη μου γιατι στο εικονιδιο που δειχνει την κατασταση του χρηστη ειχε ενα ερωτηματικο.Απο το ονομα και μονο μαλλον προκειται για καποιο bot αλλα δεν ξερω πως το κολησα ή τι συνεπειες μπορει να εχει.Οποιος ξερει παρακαλω ας βοηθησει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 25 Oct 2015 20:43 by Βασιλης Γαλανος.

More
25 Oct 2015 22:05 #170167 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν και δεν θυμάμαι αν το όνομα ήταν ίδιο, αλλά, μία φορά, είχε τύχει να βρω στις επαφές μου μία επαφή που δε θυμόμουν να την είχα αποδεχτεί. Ρώτησα αν γνωριζόμαστε, αλλά δεν έλαβα απάντηση, και, προφανώς, τη διέγραψα. Η διαφορά της περίπτωσής μου με της δικιάς σου είναι ότι, μετά τη διαγραφή, δεν ξαναεμφανίστηκε. Λογικά κάποιο bot θα είναι. Συνέχισε τη διαγραφή και block και, αν συνεχιστεί, στείλε κάποιο ticket στο support του Skype.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
26 Oct 2015 00:26 #170183 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπέρα φίλε, το Skype έχει συγχωνευτεί με το MSN, θα ήθελα να δεις αν υπάρχει η επαφή στο MSN σου και να τη μπλοκάρεις και από εκεί.

More
26 Oct 2015 03:57 #170192 by Βασιλης Γαλανος
Replied by Βασιλης Γαλανος on topic Skype
Το τσεκαρα αλλα αυτος ο λογαριασμος δεν υπαρχει στις επαφες μου στο hotmail.Οποτε απο καπου αλλου προεκυψε.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
30 Dec 2015 19:31 #174420 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Skype
Θέμα με τα αδιάβαστα μηνύματα
Όσοι έχετε κατεβάσει την νεότερη έκδοση 7.17 του Skype (στις 15/12) και ειδικότερα έχετε Windows 10, θα έχετε παρατηρήσει τα εξής δύο θέματα.

Καταρχήν το βασικότερο πρόβλημα που εμφανίστηκε πρόσφατα είναι ότι τα αδιάβαστα μηνύματα του Skype παραμένουν unread ακόμα κι αν τα διαβάσετε. Αυτό συμβαίνει ειδικότερα σε όσους έχουν αναβαθμίσει από Windows 7 σε Windows 10. Ευτυχώς υπάρχει λύση. Απλά κάνετε δεξί κλικ στη συνομιλία και "Mark as Read". Προσωρινά έστω μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Το δεύτερο θέμα είναι ότι ορισμένες φορές κατά το chat με φίλο, ενδέχεται να λάβετε απάντηση η οποία δεν θα έχει την σωστή σειρά σε σχέση με το μήνυμά σας. Αν για παράδειγμα συνομιλείτε μέσα σε ένα λεπτό, τότε οι απαντήσεις του συνομιλητή σας θα βρεθούν ορισμένες φορές πάνω από τις δικές σας, ακόμη κι αν γράφτηκαν μεταγενέστερα.

Η Microsoft έχει απαντήσει στα forums της ότι θα διορθώσει τα θέματα αυτά στην επόμενη έκδοση του Skype. Προς το παρόν προτείνει να εγκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση. Φυσικά κάτι τέτοιο απαιτεί Uninstall με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την πλευρά μας συστήνουμε υπομονή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
20 Jun 2017 16:20 #200234 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προβλήματα στη χρήση του Skype

Από σήμερα το πρωί σε όλο τον κόσμο.

Το Skype αντιμετωπίζει τεχνικά θέματα καθώς από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν αποσυνδέσεις, ενώ μέχρι πρότινος ορισμένα από τα παράθυρα του chat δεν λειτουργούν.

Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στους servers της Microsoft, η οποία το γνωρίζει και προσπαθεί να το επιλύσει. Το παράξενο είναι ότι κάποια chat windows λειτουργούν (είτε προσωπικές, είτε δημόσιες συνομιλίες) και κάποια όχι. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι διαβάζετε το chat αλλά δεν μπορείτε να λάβετε ή να στείλετε μηνύματα ή ακόμα και να προσθέσετε νέα άτομα στη συνομιλία σας.

Αναμένουμε νεότερα προς επίλυση του θέματος.
Attachments: