Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

More
02 Feb 2011 14:25 #89125 by Aνέστης Αδαμίδης
Μια ενημέρωση προς όσους με έχετε στο Skype. Δεν μπορώ να μπω τις τελευταίες μέρες στο Skype, δεν έχω ιδέα γιατί. Υποψιάζομαι πως κάποιος μου έκλεψε τον λογαριασμό. Οπότε αν σας έρθει τίποτα ξεκάρφωτο, αγνοήστε το.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2011 19:08 #89139 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μπορεις να κανεις log in με αλλο ονομα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Feb 2011 19:51 #89140 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Skype
ID: hardcoregr
E-mail: hardcoregr@yahoo.com (είναι και MSN)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Feb 2011 00:56 #89158 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Μπορεις να κανεις log in με αλλο ονομα;

Εννοώντας τι; Τελευταία φορά που ήμουν μέσα ήταν την περασμένη Παρασκευή. Βασικά δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, έχω έναν γνωστό που μπορεί να βρει τι έχει γίνει και σε περίπτωση που κάποιος όντως μου έχει πάρει το λογαριασμό, θα το σπάσει, θα μπει να παίξει λίγο με ότι έκανε αυτός που μου τον hackαρε(επαφές που πιθανότατα έβαλε αυτός δικές του κλπ) και μετά μου είπε κάτι άλλα περίεργα που δεν κατάλαβα.

Αυτό όμως που με τρώει είναι το γιατί κάποιος να σου κλέψει τον λογαριασμό; Δεν είναι και τραπεζικός δα! :-k

More
03 Feb 2011 06:45 #89163 by rafor
Replied by rafor on topic Skype
Για πλακα μαλλον.Και εμενα μου εχουν κλεψει λογαργιασμο αλλα οχι στο Skype.Ισως καποιους να να τους εξιταρει, δεν ξερω τι να πω...Παντως αμα εχει βαλει δικες του επαφες, θα γελασετε!Επισης εχει και πολυ ωραια παιχνιδια το skype ,καμια σχεση με αυτα του MSN!

More
04 Feb 2011 11:56 #89194 by Aνέστης Αδαμίδης
Που κολλάει όλο αυτό στο ότι μου έφαγαν το λογαριασμό και το είπα για να με βγάλουν όσοι με έχουν στις επαφές τους, δεν μπορώ να καταλάβω.

More
07 Feb 2011 22:19 #89471 by Aνέστης Αδαμίδης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Μόλις ξαναπήρα το skype μου. Δηλαδή έμαθα ότι μπορώ να ξαναμπώ. Δεν έχω μπει ακόμη, θα μπω αργότερα γιατί πάω να φάω και μετά θα σας πω τι έγινε.

EDIT: Μπήκα στο skype μου και η μόνη επαφή που βλέπω πως έχει μείνει ανέπαφη είναι του Solid Snake. Όλες οι άλλες εξαφανίστηκαν και έχει και μερικές άσχετες. Είδα το ιστορικό στα απεσταλμένα και έλεγε κάτι άσχετα πράγματα. Τέλος πάντων όμως, πήρα τον λογαριασμό μου πίσω. Αφήστε δε που μου είχε αλλάξει το όνομα και το άβαταρ. Τώρα το έκανα όπως πριν. Μόνο τις επαφές μου να ξαναβρώ.

More
08 Feb 2011 13:20 #89482 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Skype
Μα καλά, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Γιατί να κλέψει κανείς λογαριασμό skype; Αφού έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι! Έλεος!

More
12 May 2011 13:18 #93239 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Skype

Η Microsoft εξαγοράζει το Skype
Το Skype θα εισβάλει στο Xbox Live, υποστηρίζοντας το Kinect.

Η Microsoft ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά του Skype, του δημοφιλέστερου προγράμματος φωνητικής επικοινωνίας παγκοσμίως. Το deal κόστισε 8.5 δισσεκατομμύρια δολάρια. Σε μια παρόμοια συμφωνία, το Ebay είχε εξαγοράσει την υπηρεσία πριν από έξι χρόνια έναντι 3 δισσεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Skype αριθμεί αυτή τη στιγμή 170 εκατομμύρια χρήστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων το χρησιμοποιούν δωρεάν. Η κλήση μεταξύ των χρηστών του Skype είναι χωρίς χρέωση (φωνητική ή βιντεοκλήση), ενώ επί πληρωμή μπορείτε αν θέλετε να πραγματοποιήσετε φθηνές κλήσεις σε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Με την εξαγορά αυτή, η Microsoft θα αξιοποιήσει το Skype στο Xbox 360. Πέρα από φωνητικές, θα μπορείτε να κάνετε και βιντεοκλήσεις με την χρήση του Kinect. Το πότε θα είναι διαθέσιμο το Skype στο Xbox Live δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Πάντως, ευτυχές είναι το γεγονός ότι η Microsoft δεν σκοπεύει να "πειράξει" καθόλου τις συνεργασίες που έχει το Skype, όπως για παράδειγμα την πρόσφατη συμφωνία που ξεκίνησε με το Steam της Valve. Θα μπορείτε δηλαδή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που έχετε.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Skype, Tony Bates, θα παραμείνει στη θέση του και πλέον θα αναφέρεται απευθείας στον διευθύνων σύμβουλο της Microsoft, Steve Balmer. Η διοίκηση της εταιρείας θα ελέγχεται από την Microsoft Skype Division, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό υπαλλήλων εργάζονται στο Ταλίν της Εσθονίας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Oct 2011 12:53 #100297 by eliminator
Replied by eliminator on topic Skype
Το Skype ανήκει επίσημα στην Microsoft

Έξι ημέρες μετά την έγκριση της Ε.Ε. για την εξαγορά της Skype, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι η κορυφαία υπηρεσία VOIP στον κόσμο, το Skype, θα αποτελεί πλέον τμήμα της εταιρείας.

Η εξαγορά είχε οριστεί από τον Μάιο για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο αν και οι εταιρείες είχαν έρθει σε συμφωνία, έπρεπε να περιμένουν να εγκριθεί πρώτα από την επιτροπή ανταγωνισμού αυτή η κίνηση, για να μπορέσουν να προχωρήσουν με τις περαιτέρω διαδικασίες.

Ο δραστηριότητες της εταιρείες δεν πρόκειται να επηρεαστούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς ο CEO της εταιρείας, Tony Bates, θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα του Skype, μόνο που ο τίτλος του πλέον θα λογικά πρόεδρος του τμήματος Skype της Microsoft. Από τη μεριά της η μαμά εταιρεία πια, υποστηρίζει ότι το Skype θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της κανονικά σε εκατομμύρια χρήστες.

Από δω και μπρος οι υπηρεσίες του Skype θα ενσωματωθούν σε μια σειρά προϊόντων της Microsoft, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες που θα προσφέρει η Microsoft, ενώ από την άλλη θα ενισχυθεί και το ίδιο το Skype.

Αν και η συμφωνία Microsoft / Skype εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έγκριση σε μια σειρά από χώρες, μετά την σημερινή ανακοίνωση το Skype ανήκει επισήμως στον όμιλο της Microsoft.

Επιπλέον, η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Skype ως νέου επιχειρηματικού τμήματος της Microsoft.

«Το Skype είναι μία υπηρεσία φαινόμενο και ένα brand που έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft. «Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με την ομάδα του Skype για να προσφέρουμε στους χρήστες νέους τρόπους επικοινωνίας με την οικογένεια, τους φίλους, τους πελάτες και συνεργάτες τους – οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε».

Ο Tony Bates, CEO της Skype, θα αναλάβει άμεσα τη θέση του Προέδρου του Τμήματος Skype της Microsoft, αναφερόμενος απευθείας στον Steve Ballmer.

Το Τμήμα Skype θα συνεχίσει να προσφέρει τα υπάρχοντα προϊόντα σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Μακροπρόθεσμα, το Skype θα ενσωματωθεί σε μια σειρά προϊόντων της Microsoft προκειμένου αφενός να προσεγγίσει ακόμα μεγαλύτερα κοινά και αφετέρου να ενισχυθεί η ανάπτυξή του ως ένα κορυφαίο μέσο διαδικτυακής επικοινωνίας. Οι εργαζόμενοι του Skype θα συνεχίσουν να εργάζονται στα γραφεία σε όλο τον κόσμο, τα οποία βρίσκονται σε χώρες όπως η Εσθονία, η Τσεχία, η Ρωσία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Συνδυάζοντας ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν η Microsoft και το Skype, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε νέους τρόπους επικοινωνίας στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις παγκοσμίως», ανέφερε ο Tony Bates.«Μαζί, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο του Skype να φτάσει τους 1 δισ. χρήστες ημερησίως».

Με έτος ίδρυσης το 2003, η Skype εξαγοράστηκε το Σεπτέμβριο του 2005 από την eBay και στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 2009, εξαγοράστηκε από έναν επενδυτικό όμιλο, με επικεφαλής τη Silver Lake. Η Skype έχει καταγράψει εντυπωσιακή πρόοδο, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα και νέες πηγές εσόδων, καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, αποκτώντας τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το peer-to-peer δίκτυό της και συνθέτοντας μια εξαιρετική ομάδα ανώτατης διοίκησης.