Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

More
09 Jan 2011 17:51 #87506 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς αν ηχογραφούνται οι κλήσεις στο skype; Γιατί κάποιος λέει και ξελέει και νομίζει ότι επειδή δεν υπάρχουν μαρτυρίες είναι μάγκας και μπορεί να κρυφτεί. Όποιος γνωρίζει κάτι να μου πει τον τρόπο για να βουλώσουν μερικά στόματα. Άντε γιατί πολύ αέρα πήρε αυτός ο κάποιος.

το έχεις παρατραβήξει η μου φαίνεται? 8O

Σου φαίνεται. Σοβαρά μιλάω. Αυτό δεν είναι τίποτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2011 17:57 #87508 by Γιάννης Ρέμας
Replied by Γιάννης Ρέμας on topic Skype

TheReaper wrote:

legend10 wrote:

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς αν ηχογραφούνται οι κλήσεις στο skype; Γιατί κάποιος λέει και ξελέει και νομίζει ότι επειδή δεν υπάρχουν μαρτυρίες είναι μάγκας και μπορεί να κρυφτεί. Όποιος γνωρίζει κάτι να μου πει τον τρόπο για να βουλώσουν μερικά στόματα. Άντε γιατί πολύ αέρα πήρε αυτός ο κάποιος.

το έχεις παρατραβήξει η μου φαίνεται? 8O

Σου φαίνεται. Σοβαρά μιλάω. Αυτό δεν είναι τίποτα.

άμα αυτό είναι το τίποτα το άλλο τι είναι να τον περιμένεις κάτω από το σπίτι του σαν το χάρο? :mrgreen:

More
09 Jan 2011 17:57 #87509 by rafor
Replied by rafor on topic Skype
Κανε οσες μ****ιες θες, αλλα και στο skype υπαρχει report abuse, σου το λεω να το ξερεις.

More
09 Jan 2011 18:03 #87511 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι ρε rafor, δεν το κατάλαβες. Απλά εγώ ήθελα να ηχογραφώ πράγματα που λένε μερικοί και μετά υποστηρίζουν το αντίθετο. Έτσι εγώ θα είχα μια απόδειξη ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο καθένας, γιατί στο skype είπε κάτι άλλο. Αυτό συνέβη και με τον Lalo.

Εξάλλου, δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τις μαλακίες. Κάποιος είχε πει να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό πριν μιλήσουμε. Τώρα εσύ ήσουν, ο Lalo ήταν, δε θυμάμαι. Αυτό συμβαίνει όμως, όταν εσύ ο ίδιος δεν τηρείς αυτά που λες. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει. Εγώ έτσι κι αλλιώς τον έχω ήδη αποκλείσει. Έτσι κι αλλιώς, όλο στο "Μην ενοχλείτε" είχε το status του, οπότε και να έπαιρνες η κλήση δεν έφτανε ποτέ. Έπρεπε να σε πάρει αυτός.

More
09 Jan 2011 18:48 - 10 Jul 2013 21:14 #87515 by rafor
Replied by rafor on topic Skype
empty
Last edit: 10 Jul 2013 21:14 by rafor.

More
09 Jan 2011 19:36 #87519 by Κώστας Λεοντιάδης
Πολύ ωραίο κείμενο! :)

Το δικό μου skype: Leontiadis Kostas
Όποιος θέλει χτυπάει ένα add... :)

More
09 Jan 2011 19:48 #87522 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Skype
Το δικό μου είναι alcatrazgr :wink:

More
09 Jan 2011 20:27 #87527 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι. Γιατι; Γιατι ενω υπάρχει προγραμμα που το κάνει. Δεν λειτουργει :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jan 2011 20:34 #87528 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Skype

TheReaper wrote: Όχι ρε rafor, δεν το κατάλαβες. Απλά εγώ ήθελα να ηχογραφώ πράγματα που λένε μερικοί και μετά υποστηρίζουν το αντίθετο. Έτσι εγώ θα είχα μια απόδειξη ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο καθένας, γιατί στο skype είπε κάτι άλλο. Αυτό συνέβη και με τον Lalo.

Εξάλλου, δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τις μαλακίες. Κάποιος είχε πει να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό πριν μιλήσουμε. Τώρα εσύ ήσουν, ο Lalo ήταν, δε θυμάμαι. Αυτό συμβαίνει όμως, όταν εσύ ο ίδιος δεν τηρείς αυτά που λες. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει. Εγώ έτσι κι αλλιώς τον έχω ήδη αποκλείσει. Έτσι κι αλλιώς, όλο στο "Μην ενοχλείτε" είχε το status του, οπότε και να έπαιρνες η κλήση δεν έφτανε ποτέ. Έπρεπε να σε πάρει αυτός.

Μια χαρα εφτανε η κληση.

More
09 Jan 2011 23:21 #87543 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote:

TheReaper wrote: Όχι ρε rafor, δεν το κατάλαβες. Απλά εγώ ήθελα να ηχογραφώ πράγματα που λένε μερικοί και μετά υποστηρίζουν το αντίθετο. Έτσι εγώ θα είχα μια απόδειξη ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο καθένας, γιατί στο skype είπε κάτι άλλο. Αυτό συνέβη και με τον Lalo.

Μια χαρα εφτανε η κληση.

Έτσι εξηγείται λοιπόν. Σε έπαιρνα και δεν το σήκωνες επειδή δεν ήθελες πολλά-πολλά μαζί μου. Είπες προχτές ότι ήθελες και να τσακωθούμε, οπότε έκανες τις προθέσεις σου εμφανείς. Πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα; Νόμιζα ότι είχες δουλειά συνήθως και ότι δεν προλάβαινες να το σηκώσεις.