Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι?

More
03 Sep 2018 01:03 #218742 by Blood Prince

MTB wrote: θελω να ανεβασω κατι βιντεο στο youtube αλλα ειναι 25λεπτα και κανουν ωρες για να ανεβουν πως μπορω να τα κανω να εχουν μικροτερη χωριτικοτητα και να ανεβαινουν γρηγοροτερα?

Αρκετά καλό είναι και το Format Factory το οποίο χρησιμοποιώ εγώ.Με ένα search στο google το βρίσκεις άνετα και το κατεβάζεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2020 21:04 #239253 by Aνέστης Αδαμίδης
Ψάχνω για έναν τρόπο να απαγγέλω στο pc και να γράφει το κείμενο, αλλά να αναγνωρίζει και ελληνικά. Μέχρι τώρα, δεν έχω βρει κάτι και η λειτουργία "Υπαγόρευση" του Office είναι εκτός συζήτησης, καθώς έχω την έκδοση 2007. Προσπάθησα να βρω κάτι στο ίντερνετ, δεν με βοήθησε και πολύ. Δοκίμασα τη λειτουργία Ease of Access, αλλά και πάλι δεν είχα το αποτέλεσμα που ήθελα, γιατί δεν είναι συμβατό με την ελληνική γλώσσα.

H μέχρι τώρα λύση που έχω, είναι να απαγγέλω στο κινητό ένα αρχείο, να το στέλνω με mail στον εαυτό μου, αντιγραφή/επικόλληση, διόρθωση/μορφοποίηση και φτου ξανά κι απ' την αρχή.

More
23 Sep 2020 09:04 #239257 by Μάνος Γρυπάρης
Δες αυτά μήπως σε βοηθήσει κάτι:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης