Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι?

More
24 Sep 2010 17:30 #79427 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, θυμήθηκα ένα φίλο μου που ασχολείται με μουσική και ηχογραφεί τραγούδια, οπότε θα του πάω το κομμάτι και θα του πω να μου το φτιάξει αυτός. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό.

Πάντως το after effects όσες φορές κι αν το προσπάθησα, όλο επάνω ήθελε να μείνει. δεν κατέβαινε με τίποτα! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2010 18:25 #79434 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμίζει τον τόνο της φωνής; Δηλαδή να την κάνει πιο ψιλή ή πιο μπάσα; Πείτε μου αν ξέρετε κάποιο. Και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τέτοιο προγραμμα μέσα στα ΧΡ για να μην ψάχνω τώρα σε internet και κλάιν-μάιν.

Εψαχνα παλιοτερα αλλά οτι ειχα κατεβάσει δεν λειτουργούσε.

Στο παλιο μου το PC όμως εχω την καρτα ήχου Sound Blaster Audigy η οποια μεσα ειχε τετοιο προγραμμα, ομως δυστυχως δεν μπορεις να το εγκαταστήσεις εαν δεν εχεις αυτη την καρτα ηχου.. :(

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Sep 2010 18:43 #79437 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμίζει τον τόνο της φωνής; Δηλαδή να την κάνει πιο ψιλή ή πιο μπάσα; Πείτε μου αν ξέρετε κάποιο. Και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τέτοιο προγραμμα μέσα στα ΧΡ για να μην ψάχνω τώρα σε internet και κλάιν-μάιν.

Εψαχνα παλιοτερα αλλά οτι ειχα κατεβάσει δεν λειτουργούσε.

Στο παλιο μου το PC όμως εχω την καρτα ήχου Sound Blaster Audigy η οποια μεσα ειχε τετοιο προγραμμα, ομως δυστυχως δεν μπορεις να το εγκαταστήσεις εαν δεν εχεις αυτη την καρτα ηχου.. :(

Ναι καλά. Γιατί θα μπορούσες να μου δώσεις την κάρτα... :lol:

More
24 Sep 2010 19:29 #79440 by pReDiCtOR
Οποιοδηποτε audio editing προγραμμα κανει, απλως αλλαζεις τις συχνοτητες, οσον αφορα στο 2ο part (αν υπαρχει στα xp, δεν νομιζω).
Κατι ασχετο, ετσι οπως διαβασα τον τιτλο, αλλο προγραμμα καταλαβα, προγραμμα διατροφης (για ογκο, γραμμωση και τα συναφη αλλα δεν ειδα κανενα vanbasten 7, really τωρα, που χαθηκε ο φιλτατος???)

More
24 Sep 2010 19:41 #79443 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote: Οποιοδηποτε audio editing προγραμμα κανει, απλως αλλαζεις τις συχνοτητες, οσον αφορα στο 2ο part (αν υπαρχει στα xp, δεν νομιζω).
Κατι ασχετο, ετσι οπως διαβασα τον τιτλο, αλλο προγραμμα καταλαβα, προγραμμα διατροφης (για ογκο, γραμμωση και τα συναφη αλλα δεν ειδα κανενα vanbasten 7, really τωρα, που χαθηκε ο φιλτατος???)

Bratislava... θα γίνει ιατρος!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Sep 2010 19:46 #79444 by pReDiCtOR
O doctor του forum :lol:
Μα καλα δεν εχουν internet εκει?
(και για να μην βγαινουμε offtopic)
Ελπιζω reaper να σε βοηθησα!

More
25 Sep 2010 11:16 #79490 by Aνέστης Αδαμίδης
Να σου πω predictor. Το πρόγραμμα το Audacity το γνωρίζεις; Μήπως και αυτό κάνει τη δουλειά; Αν ξέρεις ή οποιοσδήποτε άλλος να μου πει, γιατί μόνο αυτό έχω διαθέσιμο, αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά.

More
25 Sep 2010 18:03 #79522 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Να σου πω predictor. Το πρόγραμμα το Audacity το γνωρίζεις; Μήπως και αυτό κάνει τη δουλειά; Αν ξέρεις ή οποιοσδήποτε άλλος να μου πει, γιατί μόνο αυτό έχω διαθέσιμο, αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά.

Εγω το μονο που ξερω να κανω με αυτο ειναι να βγάζω τα λογια απο τα τραγουδια (αν και δεν πιανει πάντα)

More
25 Sep 2010 18:48 #79524 by Ιβάν

predictor wrote: O doctor του forum :lol:
Μα καλα δεν εχουν internet εκει?

Έχουν αλλά το παράτησε. Βαρέθηκε πλέον. Άστα. Είναι κρίμα.

@Reaper κάνε googlάρισμα. Θα έχει οδηγίες!

More
25 Sep 2010 22:27 #79529 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά παιδιά βρήκα ένα πολύ τζάμι πρόγραμμα. Λέγεται WavePad Sound Editor και είναι φα-ντα-στι-κό. Εμένα τουλάχιστον με βόλεψε πάρα μα πάρα πολύ. Έκανα και αυτό που ήθελα και τώρα περιμένω την επόμενη πρόκληση.

BigBoss wrote: Εγω το μονο που ξερω να κανω με αυτο ειναι να βγάζω τα λογια απο τα τραγουδια (αν και δεν πιανει πάντα)

Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Δηλαδή δεν ήερα καν ότι γινόταν με αυτό το πρόγραμμα. Ήξερα μόνο να κάνω ένα μερικό edit στα τραγούδια(κόψιμο στα σημεία που ήθελα και καμιά ηχογράφηση). Από το Audacity έφτιαξα τον ήχο κλήσης του κινητού μου. Αλλά το είχα κάνει για άλλο λόγο τότε. Μετά έμεινε ο ήχος.