Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι?

More
22 Oct 2013 00:21 #134378 by Angelos Policymaker
Θα τσεκάρω το razer asap, ty

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2013 07:45 #134380 by Πας Παρτού
εξαιρετικό φαίνεται το SimpleScreenRecorder.

www.maartenbaert.be/simplescreenrecorder/

α ξέχασα, δεν είναι για σένα.

More
12 Dec 2013 01:37 #136836 by Haris
Μπορείτε να μου πείτε πως θα φορτώσω την διαδραστική άσκηση στην ιστοσελίδα: ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-E102/705/4657,21123/ και συγκεκριμένα τα μικροπειράματα σε android λογισμικό,γιατί δεν μου παίζει (αν και το javascript)είναι ενεργοποιημένο.Επίσης,δοκίμασα σε dolphin browser αλλά δεν .

please help me ](*,)

More
12 Jan 2014 00:50 #139020 by Κώστας Κορτζής
Τσέκαρε και το Ezvid! Πολύ απλό προγραμματάκι, μαζί με video editor. Για το minecraft που το χρησιμοποιούσα ήταν πολύ καλό και πάνω απ' όλα είναι freeware

More
15 Mar 2014 06:15 #141863 by Μάνος Γρυπάρης
Δες εδω πως θα ενεργοποιήσεις το javascript σε Android. Μετά κάνε και μια επανεκκίνηση.
www.wikihow.com/Enable-Javascrip ... roid-Phone

Διαφορετικά δοκίμασε αν θέλεις να ρωτήσεις καθηγητή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jul 2014 23:54 #146424 by Σταύρος Δήμου
Σχετικά με τα screenshots,να επισημάνω πως αν παίζετε ένα παιχνίδι στο Steam, δεν χρειάζεται να τρέχετε κάποιο άλλο πρόγραμμα,μιας και το ίδιο το Steam έχει δική του λειτουργεία,και μπορείτε απλά οποιαδήποτε στιγμή να πατήσετε F12.
Με το που τελειώσετε το παιχνίδι,θα εμφανιστεί το παράθυρο screenshots του Steam, όπου θα έχετε και τη δυνατότητα με ένα κλικ να μοιραστείτε τις φωτογραφίες είτε στο προφίλ σας στο Steam,ή σε διάφορα social networks όπως Facebook και Twitter.

More
19 Oct 2015 17:54 #169893 by Tony
Υπαρχει καποιο ''ελφαρύ'' πρόγραμμα για να κανω record από low-end pc?Oχι για να καταγραφω gameplay από το Pc(δλδ να παιζω καποιο παιχνιδι στο pc),αλλα να καταγραφω stream από άλλο μηχανημα.
Δοκιμασα το obs ,αλλα κολλαει ακομα κι αν δεν καταγραφω το stream αλλα απλα κουνωντας το ποντικι....Πιστευω πως κατι παιζει με τις ρυθμισεις....Θυμαμαι πως παλια ειχα κανει record με το bandicam το batman arkham city από το ιδιο pc.
Ρωταω για προγράμματα συμβατα με windows 10(το bandicam δυστυχως δεν είναι).

More
20 Oct 2015 14:18 #169917 by Marios Ntallaris
Σε αυτό το site έχει αρκετές εναλλακτικές επιλογές για το obs. Από αυτά που είδα το D3DGear είναι για windows 10, δυστυχώς σχετικά ακριβό αλλά με free trial.

More
30 Dec 2016 01:28 #191774 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέλος πάντων που να μου δείχνει τα αρχεία του PC μου και να μου επιτρέπει να τα ταξινομήσω ανά μέγεθος; Θα με διευκόλυνε στο να ψάξω τι δεν χρειάζομαι, καθώς ενδεχομένως να έχω αρχεία που δεν θυμάμαι που τα έχω βάλει.

More
03 Jan 2017 21:10 #191951 by Πιέρρος Φουστέρης

TheReaper wrote: Έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέλος πάντων που να μου δείχνει τα αρχεία του PC μου και να μου επιτρέπει να τα ταξινομήσω ανά μέγεθος; Θα με διευκόλυνε στο να ψάξω τι δεν χρειάζομαι, καθώς ενδεχομένως να έχω αρχεία που δεν θυμάμαι που τα έχω βάλει.

Για τσέκαρε αυτό , φίλε TheReaper.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister