Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Vista

More
06 Jun 2008 22:44 #43182 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Windows Vista

BeCaUsE\ wrote: @aposp wow den i3era oti eipirxan toso pola alla to eve einai paixnidi eton to kanan na ipostirizei dx10?

@stevepredator koitame kai ta graphic settings ligo :P

Φίλε sorry αλλά είμαι console gamer από τα 5 μου για την ακρίβεια τα τελευταία

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2008 13:21 #43223 by Esperos

More
07 Jun 2008 17:34 #43254 by Giannis
Replied by Giannis on topic Windows Vista
Egw den nomizw oti 8a balw pote ta vista epedi afta p exw einai pio bolika kai ase pou anebenoun i apetiseis sta games.....

More
07 Jun 2008 17:44 #43260 by Esperos
Replied by Esperos on topic Windows Vista
Ποτε μη λες ποτε... :wink:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jun 2008 17:56 #43262 by a Guest
Replied by a Guest on topic Windows Vista

BeCaUsE\ wrote: gt eiparxoun dx10games? peite mou ena (min petaxtei kanas aposp me to aoc afto apo augousto)

Ευκαιρία έψαχνα :Ρ

CRYSIS!!!!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jun 2008 18:09 #43268 by a Guest
Aposperith,
Oson afora sta Vista, ta provlhmata tous den exoun sxesh me to gaming kai nai to dx10 einai hardcoded gia Vista, ara den trexei se XP. Opws den trexoun efarmoges Mac se Winblows logw ths diaforas twn leitourgikwn. An thes na matheis akrivws poia einai ta provlhmata twn vista anetrekse sto /. ap opou syxna paratithentai nea se ayto to site (xwris anafora sthn phgh....) kai psakse ths antirrhseis pou exoun anthrwpoi pou pragmatika katexoun to spor (kai exoun grapsei kai 5 grammes kwdika). Telos pantwn, ekeino pou den katalavainw einai giati den xrhsimopoioun oi games companies to OpenGL pou sthn twrinh tou ekdosh einai sygkrisimo kai se orismena shmeia kalytero apo to DX.

More
07 Jun 2008 18:25 #43270 by Esperos
Γιατι εγω μιλησα για προβληματα των Vista στα παιχνιδια? Η μηπως ειπα πως τα vista ειναι το καλυτερο λειτουργικο για pc?Αν πιστευεις κατι τετοιο τοτε μαλλον δε με παρακολουθεις και πιανεις μεμονομενα μου Post. Ανακεφαλαιώνω λοιπον και λεω πως απο την στιγμη που τα pc εχουν μια πληθωρα προγραμματων σε ολους τους τομεις (αρα αποκλιουμε linux και δε ξερω και εγω τι αλλο λογω συμαντικα περιορισμενων αριθμων προγραμματων) το καλυτερο λειτουργικο ειναι τα vista. Το γεγονος οτι υπαρχουν προγραμματα η συσκευες που δεν αναγνωριζονται απο τα vista (που μετα το sp1 μειωθηκαν δραματικα) δε φταινε τα vista αλλα οι κατασκευαστες που δε βγαζουν drivers. Για θεματα ασφαλειας απο εξωτερικους παραγοντες τα xp ειναι καλυτερα? Απο πλευρας σταθεροτητας τα xp ειναι καλυτερα? Εχω vista 64 ultimate και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με κρασαρισμα, με ασυμβατοτητες (συναδελφος στην δουλια παιζει τα πρωτα Tomb raider-o εκτυπωτης και το scanner μου ειναι μοντελο 96) ουτε καν θεμα ταχυτητας! Απλα αυτο που λεω παντα vista=νεο pc και παντα original για να κατεβαζεται τα updates που διορθωνουν πολλα σημαντικα προβληματα.
Οσο για το προγραμματιστης τι να το κανω? Αυτο που μετραει για μενα ειναι το τελικο αποτελεσμα, η "γευση" που μου αφηνει μετα απο καποιους μηνες λειτουργιας του.

ΥΓ:Ασε που μεσα απο την δουλια μου εχω περασει εκατονταδες πακετα vista σε καθε μορφης pc (servers-laptop-gaming pc......) και εχω δει πως συμπεριφερονται σε ολους τους τομεις, τα καλα τους αλλα και τα κακα τους.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jun 2008 18:36 #43271 by a Guest
Loipon, oson afora sta programmata gia linux profanws den gnwrizeis. Epishs eipa oti ta provlhmata tous den aforoun sto gaming alla se alla pragmata poly eswterikotera twn windows. Kai an thes ta provlhmata me tis syskeyes ofeilontai sto oti oi programmatistes pou ftiaxnoun tous drivers exoun provlhmata me ta vista. Kai ayth einai h diasyndesh metaksy ths aisthishs pou sou afhnoun meta apo 6 mhnes leitourgias me tous programmatistes. Oson afora sto neo pc: Eimai mia epixeirhsh pou apasxolw x ergazomenous kai exw y ypologistes pou trexoun ton z arithmo programmatwn. Kapoia apo ayta einai command line, kapoia apo ayta einai vasismena se windows api, kai kapoia apo ayta einai grammena se Cobol. An twra syndyaseis oti egw prepei gia na valw vista na antikatasthsw olous tous y ypologistes mou (alla na krathsw merikous gia na trexw tis legacy efarmoges) me neo hardware to opoio kostizei kai akriva giati exoun apaithseis gaming kai oxi business, tote exw provlhma. Gia ayto vlepeis kai thn megalyterh antidrash sta vista na proerxetai apo tis epixeirhseis.

More
07 Jun 2008 18:55 #43274 by Esperos
Nαι απο Linux δε ξερω δεν εχω βαλει ποτε κατι αλλο στο pc μου ειναι η αληθεια. Οντως για μια επιχειριση θα ηταν τρελο προβλημα να αλλαξει ολα τα λογισμικα της και σαφεστατα και ολα τα pc της! Για αυτο κιολας η M$ θα παρεχει υποστιριξη για τα xp τουλαχιστον μεχρι το 2011. Απλα τσαντιζομαι οταν ακουω τον μεσο χρηστη οχι μονο μεσα απο το site μας αλλα και στην δουλια μου να κατα θαβουν τα vista χωρις να εχουν τα οντος σοβαρα προβληματα των επιχειρησεων!

More
12 Jul 2008 09:51 #44790 by Esperos
Στο πλαίσιο των προσπαθειών της να βελτιώσει την εικόνα των Windows Vista, η Microsoft ξεκινά μια διαφημιστική εκστρατεία, στην οποία θα πει όλη την αλήθεια στο καταναλωτικό κοινό. Στόχος της καμπάνιας είναι να βάλει φρένο στην "ξέφρενη" πορεία της Apple και να διαψεύσει τα όσα αρνητικά καταλογίζει η τελευταία στη Microsoft για τα Vista.
Όπως δήλωσε ο Brad Brooks, ο νέος αντιπρόεδρος του Windows Consumer Product-Marketing στο πλαίσιο της Microsoft Worldwide Partner Conference, η Apple [ο ομιλητής δεν ανέφερε ρητά την εταιρεία] προσπαθεί με "μύθους" και "ψέματα" να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά των desktop λειτουργικών συστημάτων.
Έτσι, ο ανταγωνισμός επιχειρεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Brooks, να κάνει τους χρήστες να πιστέψουν ότι υπάρχει μόνο ο "i-δρόμος", κάτι που αποτελεί, όπως ο ίδιος εκτιμά, μια θλιβερή κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι να έχει επικρατήσει στην αγορά μια άποψη που απλά δε στέκει. Τα Windows είναι υπέροχα, όπως λέει ο Brooks, και τα Windows Vista είναι ένα καλό project.
O ανταγωνισμός έχει ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια δύο ετών, που χρησιμοποιεί τις δήθεν, κατά τον Brooks, αδυναμίες των Windows και του PC [και πρόσφατα των Vista] για να πουλά υπολογιστές με προεγκατεστημένο το Mac OS X.
Αν και η Microsoft έτρεξε μια μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για τα Windows Vista με το κεντρικό σύνθημα "Wow", αυτή δεν ήταν τόσο επιτυχής όσο θα περίμενε κανείς, καθώς η Apple κατάφερε, με τη δική της αντίστοιχη διαφήμιση, να κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά. Από τότε, δε, που τα Windows Vista βγήκαν στην αγορά, το Mac OS κέρδισε περίπου 2%.
Ο Brooks έδειξε αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για τα Vista. O "κοιμώμενος γίγαντας" [βλ. Microsoft] έχει πλέον περάσει στη φάση της ενηλικίωσης και αναγνωρίζει ότι πρέπει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των Vista, να πει όλη την "αλήθεια". Από εδώ και στο εξής όλα θα αλλάξουν, δήλωσε ο Brooks. Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, λεπτομέρειες για το τι θα περιέχει η νέα διαφημιστική καμπάνια.

Πηγή: www.microsoft.com/presspass/exec ... c2008.mspx