Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Vista

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Jul 2008 22:59 #45296 by a Guest
Replied by a Guest on topic Windows Vista
M$ marketting crap.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Jul 2008 23:21 #45308 by a Guest
Replied by a Guest on topic Windows Vista

CTT\ wrote: M$ marketting crap.

Still kinda funny though...

More
01 Aug 2008 02:06 #45321 by Petros
Replied by Petros on topic Windows Vista
Μπα μπα μπα; τη προσπαθούν να μας πουλήσουν; με το δήθεν λειτουργικό τους ; μπα δεν θα πάρω τουλάχιστο όχι ακόμα! θα με διέφερε το Dx10 για το STARGATE WORLDS. Είτε να παίξω το Halo 2!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
04 Dec 2008 23:02 #49260 by Alex
Replied by Alex on topic Windows Vista
Είχα μια συζήτηση με έναν συνάδελφο για το αν τα Vista αξίζουν την αντιμετώπιση που έχουν...Εγώ έχοντας εγκατεστημένα Vista μετά την κυκλοφορία του SP1 (σε σύστημα του 2006) μπορώ να πω πως σίγουρα όχι. Δεν έχω βρει κάποιο χτυπητό μειονέκτημα απέναντι στα XP παρόλ' αυτά θεωρώ οτι το σύστημα μου είναι πιο σταθερό και πιο φιλικο στη χρήση...Όσον αφορά τους drivers που ήταν η μεγάλη αντιπαράθεση στη συζήτηση πιστεύω πως ένα λειτουργικό δεν ευθύνεται για τα προιόντα μιας εταιρείας που δεν τα υποστηρίζει...Είναι σαν να κατηγορούμε μια διανομή linux που δεν έχει drivers για μια καρτα ήχου για παράδειγμα...

Σίγουρα θεωρώ πως μια μετάβαση από XP σε Vista δεν είναι σε καμια περίπτωση αναγκαία ούτε εντυπωσιακή (όπως από 98 σε XP).

Ποια ειναι η δική σας άποψη;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Dec 2008 01:47 #49262 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Windows Vista
Aν παίξεις ένα παιχνίδι σε 2 pc με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και με την μόνη διαφορά οτι στο ένα θα έχεις

More
05 Dec 2008 07:59 #49265 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Windows Vista
afto me tin ram pou les ginete kai sta xp mono ta 64 bita anagnorizoun pano apo 3gb tora oso gia ta vista pistevo pos oi perisoteroi pou ta krazane eitan aftoi pou allazoun pc ka8e deka xronia

More
05 Dec 2008 09:49 #49266 by Alex
Για την μνήμη πήρες την απάντηση σου...Όσο για τα games είσαι λίγο υπερβολικός...Με μια 1900ΧΤΧ τώρα τελείωσα το Dead Space στο τέρμα με Vista, και δε νομίζω το DX10 παιχνίδια να ειναι τόσο λίγα...Και μάλλον όσον αφορά το άλυτο πρόβλημα (που δεν υπάρχει αυτό,πρώτη φορά το ακούω το πρόβλημα με nvidia και vista) ρίξε το φταίξιμο στους οδηγούς...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Dec 2008 12:52 #49267 by Stathis Yannacopoulos
Δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση.. Δεν είναι δυνατόν να βάλω στην ίδια μοίρα ένα λειτουργικό του 2001 με ένα λειτουργικό του 2006. Αυτο συμβαίνει και στα xp και? Εκεί ακριβώς είναι η κουταμάρα.. Οτι σε ενα λειτουργικο 5 χρόνια μετά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Vista έχουν όσοι έχουν-είχαν monster pc και ειδικά το 2007 που είναι και η πλειοψηφία των τίτλων που υποστηρίζουν αυτο.. δηλαδή pc που κόστιζαν πάρα πολα χρήματα -θυμήσου όσο έκανε ακόμα και η πιο φτηνή κάρτα γραφικών που υποστήριζε dx10 το 06/07- ή άτομα που δεν τους ενδιαφέρει το framerate είτε άτομα που δεν έχουν κάνει σύγκριση και δεν γνωρίζουν. Σαφώς και θα κράζω ένα σύστημα που μου ρίχνει απο 10% ως 30% την απόδοση του υπολογιστή μου έλεος.. Τα vista ότι κράξιμο φάγανε το φάγανε απο γνώστες και το αξίζανε μέχρι τελευταίας λέξης. Άλλωστε αν ήταν ένα επιτυχημένο λειτουργικό δεν θα ήταν σχεδόν έτοιμος τόσο σύντομα ο αντικαταστάτης τους.

Επίσης για τα παιχνίδια θα ήθελα να μου πεις κάποια που έχεις παίξει και τι διαφορές είδες. Το μόνο παιχνίδι που έχω απολαύσει σε dx10 είναι το World in conflict και το crysis. Επίσης θα έλεγα και το unreal tournament 3. Και στα δύο οι διαφορές με την έκδοση dx9 ήταν περισσότερο στον φωτισμό. Για να μην σε κουράσω θα σου δώσω εγώ την λίστα με παιχνίδια που υποστηρίζουν dx10 . Αν μέτρησα σωστά μολις 19  με τα περισσότερα να είναι προβληματικά σε dx10 περιβάλλον.. άρα μάλλον επιοικής ήμουνα..

en.wikipedia.org/wiki/List_of_ga ... 10_support

Απο αυτά  έχω παίξει τα περισσότερο και ξέρω σίγουρα οτι αρκετά απο αυτά με dx10 είναι σχεδόν unplayable λόγω framerate. π.χ έχω το Universe at war απο ένα σημείο και μετά δεν παίζεται. Άλλα σέρνοντε όπως το lord of the rings. Optimization και dx10 είναι σχεδόν δυο έννοιες.. αντίθετες..
Σε άλλα οι διαφορές είναι ΤΟΣΟ μικρές στα εφέ του φωτός κτλ που τις περισσότερε φορές δεν τις αντιλαμβάνεσαι..π.χ Company of heroes. Και όμως τα frames πάνε περίπατο.  Ολα τα τεστάκια που έχω κάνει είναι σε δυνατό pc, 8800gtx 2core 3ghz 4gbram   -ειδικά για την περίοδο που κυκλοφόρησαν τα περισσότερα- και ενοείτε με όλα τα πατσάκια πού έβγαλαν οι εταιρίες τους. Η τεχνολογία dx10 βγήκε ανέτοιμη με πολλά λάθη, μικρή υποστήρικη και χωρίς σε καμμιά περίπτωση να είναι το επόμενο βήμα.

Α.. όσο για το πρόβλημα που δεν υπάρχει όπως λες για βάλε στο google/yahoo nvlddmkm και μετά έλα να μου πεις τι βρήκες. Θα βρείς χιλιάδες ανθρώπους μη πω παραπάνω να έχουν το πρόβλημα  :wink:

More
05 Dec 2008 14:32 #49270 by Alex
Δεν είπα οτι δεν υπάρχει το πρόβλημα είπα οτι δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα...Και είπαμε αν η nvidia δεν έχει βγάλει καλούς drivers ή υπάρχει καποια ασυμβατότητα δεν φταίει το λειτουργικό.

Το ότι και τα XP και τα VISTA 32 bit δεν βλέπουν παραπάνω μνήμη είναι λόγω της αρχιτεκτονικής 32 bit.

Αντιθέτως πιστεύω πως το κράξιμο το έχουν φάει από χρήστες που δεν το έχουν δει ούτε 1 ώρα,απλά με το πρωτο πραγμα που ξέφευγε από αυτό που έχουν συνηθίσει άρχισαν το θάψιμο...Το 99%

Όσον αφορά το Dx10 για να δεις dx10 με καλά fps πρεπει να έχεις καλή καρτα (όλες οι μετρήσεις που βλέπω πλέον γίνονται σε dx10) όπως έγινε και από dx8 σε dx9.Αλλά περαν του DX10 που δεν με απασχολει καθόλου.

Τα καινούρια Windows θα θα στηρίζονται στον πυρήνα των Vista...Οπότε...

Απλά δες τα specs του μηχανήματός μου και δες σε τί σύστημα πηγαίνουν μια χαρά τα vista...Σε παιχνίδια και σε όλα...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Dec 2008 14:37 #49271 by Stathis Yannacopoulos
Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι άλυτο και φταίνε και οι δυο πλευρές. Απο την έρευνα που έχω κάνει ενεργοποιήται ενα σύστημα προστασίας του υπολογιστή απο τα vista σαν  false alarm και σου κλεινουν τους drivers. Στο κάτω κάτω ακόμη και αν πουμε οτι δεν φταίνε τα vista αυτο δεν πάυει να είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε αυτά.. άρα ανεξάρτητα απο το ποιος φταίει την νύφη την πληρώνει ο χρήστης. Δεν το κρίνουμε σαν κατασκευαστικο λάθος -κάτι το οποίο δεν μπορώ να το πω με σιγουρία- αλλα απο την στιγμή που εμφανίζεται αυτο το πρόβλημα πρέπει να αναφερθεί.