Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Vista

More
05 Dec 2008 14:48 #49272 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Windows Vista
en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vi ... eriment.22

episis an den krazane toso poli ta vista pistevo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2008 14:52 #49273 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Windows Vista

BeCaUsE\ wrote: en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#The_.22Mojave_Experiment.22

episis an den krazane toso poli ta vista pistevo  8a kratousan 5 xronia toulaxiston akomi

Δες μερικά clipakia. Το "πείραμα" αυτό γίνεται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν το pc στον χώρο εργασίας βασικά και κάποιες απλές εφαρμογές. Ενα λειτουργικό δεν κρίνεται απο μια επίδειξη λίγων λεπτών. Αν είναι δυνατόν. Δεν έγινε απο gamers γιατι αν πήγαναν σε gamers θα είχαν φάει τα Mojave στο κεφάλι  :P
Επίσης.. Αν κάνει μια εταιρία τσιγάρων video για το πως τα τσιγάρα της δεν προκαλούν καρκίνο δεν πάει να πει οτι θα τους πιστέψω.. Ένα "πείραμα" που γίνεται απο την ίδια την microsoft ως διαφημιστικό τρικ.  Όχι οτι θα ονόμαζα αξιοπιστο και αμερόληπτο. Να βλέπεις την κυριούλα να λεει στο τέλος wow i'm getting it και τέτοια. Super lol όμως..

More
05 Dec 2008 16:55 - 05 Dec 2008 17:07 #49275 by Alex
Replied by Alex on topic Windows Vista
Το οτι είναι εμπορικό τρικ το ξέρουν όλοι...Το ότι περνάει το μήνυμα δοκίμασε-δες και μετά κρίνε κατι και μην ακούς για να καταδικάσεις. δυστυχώς οχι..Το οτι σε εσένα έχει τύχει κατι δε σημαίνει πολλά πράγματα.Ισως θα έπρεπε να απενεργοποιήσεις τα security των vista για να μην έχεις προβλήματα.Το οτι με drivers ati δεν υπέρχει κανένα προβλημα ασπούμε λεει πολλά...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT
Last edit: 05 Dec 2008 17:07 by Alex.

More
05 Dec 2008 17:05 #49276 by Stathis Yannacopoulos
google/yahoo nvlddmkm και δες αν είμαι μόνο εγώ  :wink: Δεν είναι ανάγκη να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια. Το ξαναλέω δεν υπάρχει λύση. Η μόνη λύση είναι να βάλει κάποιος ATI. Αυτό δεν είναι λύση όμως

More
05 Dec 2008 19:03 #49279 by Agelos Tsimidakis
Replied by Agelos Tsimidakis on topic Windows Vista
Το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις 428957298257 click για να αντιγράψεις ή να μετονομάσεις ένα αρχείο. Θα μου πείτε μπορείς να απενεργοποιήσεις το UAC... στα home edition όμως δεν μπορείς! Δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής άλλη έκδοση, όμως το να πρέπει να απενεργοποιήσεις ένα security feature που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι χρήσιμο, για να μην σου σπάει τα νεύρα με τα 398471239847 pop-ups, καθιστούν για μένα αυτομάτως τα Vista αποτυχία. Μάλλον θα περιμένω τα 7!

More
05 Dec 2008 22:22 #49285 by Alex
Χμμμ το οτι δεν ξέρεις πως γίνεται (ή βαριέσαι να βρεις,μάλλον γιατί ειναι πολύ απλο) δεν ευθύνεται το λειτουργικό που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα...Από τη μια θέλουμε security (που σου το δίνει) και από την άλλη απλότητα (που παλι σου το δίνει).Στα home οντως δε σου δίνεται αυτή τη δινατότητα γιατί πολύ απλά ένα secure λειτουργικο οφείλει να είναι secure στον αδαή χρήστη (home!) και να μην μπορεί να το απενεργοποιήσει με απλά βήματα.Αλλά παρόλα αυτά αν ψάξετε ολο και κατι θα βρειτε για παράδειγμα netsecurity.about.com/od/stepbystep/ss/homeuac.htm

Και ξαναλέω δεν φταίνε τα Vista Που η κάρτα σου δεν παίζει!Αν δεν παίζει μην τα βάλεις αλλά μην κατηγορείς το λειτουργικό.Κι εγώ δεν είχα drivers για μια webcam (της creative τί περίεργο) επειδή μετά από πεντε μηνες που βγήκαν τα vista απλά δεν την υποστηρίζουν.Δεν βρίζω τα vista τη @@μημενη τη creative βριζω...Και τώρα που το είδα στο πρώτο post που βρήκα το προβλημα λύνεται με τους καινούριους drivers της nvidia Panteiakos...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Dec 2008 23:35 #49286 by Stathis Yannacopoulos
Είναι καλό όταν δεν γνωρίζεις κάτι να ακούς τον άλλο που το έχει ζείσει πριν πεις κάτι για το αν βαρίεται η αν δεν έψαξε. Αυτό είναι μια μορφή "σοφίας".  Το πρόβλημα δεν λύνετε. Χρησιμοποίησα και λογισμικό hack-like για να κλείσω την προστασία και δεν έγινε τίποτα. Υπαρχουν τοπικ που αναλύουν το πρόβλημα απο το 2005 με 300 σελίδες. Οποιο τοπικ και αν διαβάσεις και βρεις κάποιον να λεει οτι έλυσε με ενα συγκεκριμένο τρόπο το πρόβλημα του σε μερικά ποστ πιο κάτω θα βρεις κάποιον να λέει το αντίθετο. Το πρόβλημα οχι απλά δεν έχει λυθεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ.  Για κάποιον που έχει ταλαιπωρηθεί το "το πρόβλημα λύνεται με τους νέους drivers" είναι ανέκδοτο. Μέχρι να αποδειχτεί αυτό σε βάθος χρόνου έχουμε ακόμα. Την λύση του προβλήματος την ψάχνουν χιλιάδες χρήστες ανα τον κόσμο με σημαντικότερη γνώση απο εμάς εδώ και μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα θα είχαν βρει μια λύση.

Τέλος, οταν λέμε αν κάτι είναι καλό να το χρησιμοποιείς η όχι δεν με ενδιαφέρει αν για ενα πρόβλημα φταίει το λογισμικό ή όχι. Ανεξάρτητα αν φταίει η microsoft η όχι χρησιμοποιόντας τα vista και μια απο τις δυο πιο δημοφηλέίς κάρτες γραφικών μπορεί για ένα διάστημα να αχριστευτεί το pc σου. Επομένως κοιτάω το αποτέλεσμα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αποδώσω ευθύνες. Απο την αρχή λέω την άποψη μου με επιχειρήματα και δεν έχω ακούσει σε αυτό που λέω κανένα αντεπιχείρημα που να με πείθει. Μειωμένη απόδωση και λίγα αξιόλογα παιχνίδια. Όποιος είναι gamer να μείνει στα xp η να βάλει vista σε ένα δεύτερο σκληρό. Η φιλική συμβουλή μου.

More
06 Dec 2008 00:12 #49287 by Alex

Panteiakos\ wrote: Επομένως κοιτάω το αποτέλεσμα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αποδώσω ευθύνες.

Μου φαίνεται οτι δεν το κάνεις...Τί να σου πω και τα xp οταν βγήκαν είχαν πολλά προβλήματα γι'αυτό είχαν και 3 sp's.Δικαιολογώ την αντίδρασή σου λόγω του προβλήματός σου (που πρώτη φορά το ακούω, πολλοί φίλοι μου έχουν vista με nvidia και δεν έχουν κανένα πρόβλημα).Δεν ξέρω αν τα έχεις αγοράσει τα vista ( :roll: ) αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ultimate με sp1 ένα δεύτερο partition ή σε VMware.

Απλά πιστεύω πως τα vista είναι σαφώς ανώτερο λειτουργικό με πολύ περισσότερες δυνατότητες.

EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Dec 2008 11:25 #49299 by Μάνος Αλιμπέρτης
Η ταπεινη μου γνώμη μιας και το τελευταιο καιρο λόγω εργασιων συμβιώνω και με τα XP και με Ubuntu 8.10 (που θα προσπαθήσω να γινει η βασικη μου εγκατάσταση για Internet δουλειες γραφειου,Programming etc εκτος gaming). Στα ΧP επειδή η 2408wfp που εχω εχει λιγο Input lag φαινεται αυτο πεντακαθαρα αφου τα παραθυρα οταν τα κουνάω lagaroyn. Στο ubuntu το lag ειναι απειροελαχιστο και σε συνδιασμο με το πανεμορφο Compiz Fusion που κατ' εμενα ειναι καλύτερο απο το Αero των sVista δεν το καταλαβαινεις καθολου και εχεις γραφικα στο Desktop χωρις να χρειαστεις τουρμποκίνητο PC. Eπίσης η δομή των Linux σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια απ αυτη των XP (τα sVista κινουνται σ αυτο το δρομο με το περιορισμο των acounts, σου σπάνε ομως τα νευρα!).

Επιπλέον το Linux ειναι δωρεαν, οι εφαρμογες του ειναι σχεδον όλες δωρεαν, δηλαδή τα windows πλέον ελπιζω οτι θα μου μεινουν για games και εξιδεικευμενες εφαρμογες...

Everything that has a beginning has an end...

More
07 Dec 2008 18:13 #49310 by Esperos
Replied by Esperos on topic Windows Vista
Εγω εχω vista 64 ultimate και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με drivers ουτε με παιχνιδια. Το μονο ¨προβλημα¨ που εχω ειναι οτι δεν υπαρχουν ακομα drivers για ασυρματο ιντερνετ και εχω αναγκαστικα καλωδιο στο ρουτερ μου με το κομπιουτερ μου αλλα δε με νιαζει γιατι ειναι κοντα το ενα με το αλλο. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα!