Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις για αγορά τηλεόρασης

More
18 Apr 2018 20:18 #214641 by Jim Arvanitakis
γεια σας σημερα που πηγα στην δουλεια μια φιλη μου μου ειπε οτι εχει σκοπο να αγορασει μια τηλεοραση για το δωματιο τις.. μεχρι την παρασκευη θα κανει την αγορα αυτη.

η τηλεοραση θελει να εινε στις 32 ιντσες και να εχει και internet.... επισης επειδη εχει καπιο προβλημα με τα ματια της δεν θελει η τηλεοραση να εχει παρα πολυ φωτεινοτητα..

η χρηση της θελει να εινε για να βλεπει ταινιες και να ακουει και μουσικη. , ,,να μπορει να συνδεετε και με το λαπτοπ της.. και με το κινητο της και να παιζει και κανενα παιχνιδι στο ps4.. επισης ,μου ειπε οτι η τηλέοραση θελέι να εχει και ιντερνετ//.

απλα επειδη δεν το γνωριζω μια τηλεοραση εχει και ιντερνετ?? γιατι αυτο δεν το καταλαβα..

το ποσο που μπορει να διαθεσει εινε μεχρι 270 ευρω..

πια θα μπορουσατε να της προτεινετε?.

απλα αν μπορουσατε να μου δωσετε καπια λινκς απο 5 διαφορετικες τηλεορασεις για να της στειλω αυτα τα λινκς για να μπορει να αποφασισει πια να αγορασει στα λέφτα αυτα..

απλα θελει η αγορα να γινει απο καταστηματα πλαισιο,, public,, κοτσοβολος.. η mediamarket>.e-shop//

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2018 03:00 #214646 by Γιώργος Λόλας
Γεια σου Jim. Το ότι θέλει να έχει internet, εννοεί να είναι Smart TV. Οι Smart TVs μπορούν να συνδεθούν στο internet και έχουν browser, εφαρμογές όπως YouTube, Netflix κτλ. Όσο για την φωτεινότητα, δεν χρειάζεται η τηλεόραση που θα αγοράσει η φίλη σου να έχει χαμηλή φωτεινότητα, την αυξομειώνει όσο θέλει μέσα από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Με μια πρώτη ματιά, βλέπω ότι στο e-shop έχει σε προσφορά μια 43αρα HORIZON Smart TV στα 243 ευρώ. Βέβαια, δεν είναι επώνυμη, αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. Αν η φίλη σου έχει και κατάστημα e-shop κοντά της, μπορεί να την παραλάβει από το κατάστημα για να γλυτώσει τα έξοδα μεταφοράς. Ανάλυση 1920x1080 (το γνωστό 1080p) και εγγύηση 2 χρόνια.

Κάνε κλικ εδώ για να την δεις

Σε 32άρα βλέπω την LG 32LJ590U. Smart TV και αυτή με ανάλυση 1366x768 (HD Ready που λέμε). Είναι στα 245 ευρώ.

Κάνε κλικ εδώ για να την δεις

More
01 Dec 2020 01:57 - 01 Dec 2020 02:04 #241726 by Blood Prince
Εμένα η Τηλεόραση είναι Hitachi LED HD 720 p , την αγόρασα πρίν 2 χρόνια και για τα παιχνίδια του PS4,μου είναι αρκετά ικανοποιητική.....ένιωσα μεγάλο ενθουσιασμό για το πως φαινόταν το God of War στην TV.

Βέβαια γνωρίζω πως για τις next gen κονσόλες προτείνετε 4K....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Dec 2020 02:04 by Blood Prince.

More
16 May 2021 18:09 #251063 by Sotiris Greece
Πρόσφατα πήρα την Sony KD-55XH9096 και σύνδεσα πάνω PS4, PS3, PC και λείπει το PS5. Έκανα τεστ και ένα gameplay στο PC σε 4K στα 120Hz.