Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις για αγορά τηλεόρασης

More
11 Sep 2016 16:03 #187485 by Aνέστης Αδαμίδης
Μετά από μακρά έρευνα, ποδαρόδρομο συζητήσεις και πονοκεφάλους, έχω καταλήξει σε δύο μοντέλα και θα ήθελα απόψεις. Το είναι είναι

www.skroutz.gr/s/8815516/LG-43UH610V.html#specs-container

και το άλλο είναι

www.skroutz.gr/s/9003688/Samsung-UE43KU6000.html?keyphrase=samsung+ue43ku6000#specs-container

Θέλω να μου πείτε θετικά/αρνητικά για το καθένα, ειδικά για τις συνδέσεις θέλω βοήθεια γιατί δεν τα ξέρω όλα, και τι life expectancy έχουν.

Μια άλλη βασική ερώτηση, που θα πρότεινα να μου απαντήσετε πρώτα είναι η εξής: υπάρχει συσκευή που να παίζει DVD και Blu-Ray; Έχω ρίξει μια γρήγορη ματιά, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ή μόνο το ένα ή μόνο το άλλο έβλεπα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2016 01:07 #187631 by Καλλινίκη
Life Expectancy δεν ξέρεις πόσο μπορεί να είναι μια τηλεόραση και οι δυο μάρκες είναι καλές και πουλάνε πολύ καλές τηλεοράσεις αλλά δεν γνωρίζεις πότε μπορείς να σου χαλάσει.
Οι διαφορές τους είναι λίγες απλώς το LG έχει περισσότερες διασυνδέσεις απ' ότι η Samsung όπως SCART, Headphones.
H LG έχει 4K Super UHD (HDR) [είναι 4K super ultra high definition (DHR) ενώ η Samsung 4K Ultra HD.
Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης της LG είναι 1200 Hz ενώ της Samsung 1300 Hz. ( Ο ρυθμός ανανέωσης με άλλα λόγια καρέ σημαίνει πόσο γρήγορα εναλλάσσετε η εικόνα στην οθόνη.)
Θα βάλεις DVD Player ή Bluray Player; Θα πρέπει να έχει και τα εξής χαρακτηριστικά αν πρόκειται να πάρεις μία από τις δυο τηλεοράσεις 1) να έχει ανάλυση εξίσου ίδια με την τηλεόραση δηλαδή 4 K και 2) τι μέσα διαβάζει ο Bluray Player δηλαδή τι είδους δισκάκια.
Π.χ. ο Bluray Player αυτός ο BLuray Player
www.public.gr/product/tileoraseis/bluray-players/samsung-bd-...-blu-ray-player/prod7973189pp/
Στα 'χαρακτηριστικά' και 'τύπος μέσου' λέει ότι διαβάζει' DVD-Video, DVD±R, DVD±RW, CD DA, CD-R, CD-RW' άρα διαβάζει DVD δισκάκι και CD-R διαβάζει.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
16 Sep 2016 01:03 #187665 by Aνέστης Αδαμίδης
Ευχαριστώ για την υπομονή και τις συμβουλές σου. Και για το θέμα με τη συσκευή Bluray.
The following user(s) said Thank You: Καλλινίκη

More
24 Nov 2017 13:57 - 24 Nov 2017 14:11 #208694 by Σέρλοκ Χολμς
Καλησπέρα σας, θα ηθελα να με βοηθησετε σε μια επιλογη τηλεορασης που θελω για το δωματιο μου (2 μετρα αποσταση το πολυ) ακριβως στην ευθεια μου βρισκεται το κρεβατι μου με την τηλεοραση. (πιο πολυ για τηλεοραση το θελω και επειδη ασχολουμαι με το ιντερνετ και αυτα και streaming θα με βολευε να ειναι smart για αυτο και τα επελεξα και που και που παιζω κανα ps3) Δεν θελω κατι μεγαλο ουτε κατι μικρο, εχω επιλεξει ποιες θελω και θελω να με βοηθησετε να μου πειτε τις γνωμες σας... μιας και εχουμε black friday βρηκα τις 2 "καλυτερες" σε μπατζετ για εμενα που ειναι στα 170-180 ευρω που μπορω να διαθεσω και ειναι smart tv (πιστευω δεν βρισκεις σπανια σε τετοιες τιμες smart tv) η μια ειναι full hd και η αλλη hd ready... δεν ξερω κατα ποσο θα κανει διαφορα στο ματι η ειναι απλα μια λεπτομερεια θελω να μου πειτε για αυτο αν μπορειτε.. απλα η μια ειναι turbo-x που ολοι μας φοβομαστε να παρουμε και εκει ειναι το διλλημα για εμενα( απλα για την τιμη της ειναι πολυ καλη γτ ειναι 32αρα full hd smart) ενω η αλλη lg 28ara hd ready smart... για αυτο σας γραφω εδω για να με βοηθησετε... θα σας αφησω τα λινκ να τα δειτε και να μου πειτε.. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Και κατι τελευταιο αξιζει να εχει μια τηλεοραση smart tv η χανει καπου αλλου για να το εχει αυτο; δηλαδη καλυτερα να παρω μια απλη 32αρα σε αυτα τα λεφτα χωρις να ειναι smart και να ειναι και μαρκα σιγουρα η καλυτερα να ειναι smart;
www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-32-Txv-3260fsmt-TXV-3260FSMT.htm
www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/175023-lg-28mt49s-28
Last edit: 24 Nov 2017 14:11 by Σέρλοκ Χολμς.

More
24 Nov 2017 15:03 #208702 by Μάνος Γρυπάρης
Την LG με κλειστά μάτια. Έχει καλές επιδόσεις και θα σου αντέξει περισσότερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Nov 2017 14:00 #208717 by Lyricaldemon
LG και πάλι LG.Σίγουρα θα αντέξει περισσότερο από μια άγνωστη μάρκα.

More
09 Feb 2018 16:53 #212363 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ξέρει κανείς τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω πριν αποφασίσω για αγορά TV? Θέλω 32άρα ή παραπάνω.Η 32άρα Samsung που έχω, έχει αρχίσει να βγάζει πράσινα παραλληλόγραμμα από τη μέση της οθόνης και αριστερά όπως την βλέπω και μου σπάει τα νεύρα.Την TV την χρησιμοποιώ μόνο για ps4,ps3 και όταν συνδέω το laptop για καμιά ταινία/σειρά

More
09 Feb 2018 21:35 #212368 by Aνέστης Αδαμίδης
Από τα λίγα που ξέρω, αν παίζεις ps4 και θέλεις 4Κ, θα ήταν μια καλή επένδυση. Θα μπορείς να βλέπεις και ταινίες με 4Κ επιπλέον. Αυτό που πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε είναι η τηλεόραση αυτή να έχει παράλληλα λειτουργία HDR+

More
10 Feb 2018 00:23 #212369 by Βασίλης Σπετσιέρης
To plus στο HDR παίζει ρόλο? Δεν το έχω δει σε καμία.Μόνο σκέτο HDR βλέπω.Οι 4Κ είναι πολύ ακριβές για το δωμάτιο και επίσης δεν έχω ps4 pro οπότε δεν νομίζω πως θα δω μεγάλη διαφορά.Η αμέσως παρακάτω από την 4Κ είναι η Full HD?

More
10 Feb 2018 00:46 #212370 by Aνέστης Αδαμίδης
Για να σου πω την αλήθεια, νόμιζα ότι το + είναι στανταράκι. Με λίγη έρευνα που έκανα, δεν υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές/ταινίες/βίντεο που να χρησιμοποιούν την λειτουργία αυτή. Οπότε και σκέτο HDR να είναι δεν τίθεται πρόβλημα, αρκεί να μην πάρεις 4Κ χωρίς αυτή τη λειτουργία. Αυτά εγκυκλοπαιδικά, και για οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να αγοράσει 4Κ.

Από τη στιγμή που εσύ δεν θα πάρεις τέτοια, μπορείς να δεις σε Full HD όπως είπες και να δεις αν θέλεις smart TV.