Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις για αγορά τηλεόρασης

More
01 Apr 2011 21:39 #91590 by eliminator
Εγω πηρα LG 32αρα HDMI x 3, AV x 2, FullHD 1080p, 200hz και εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος! Τελεια εικονα αλλα και ανθεκτικη, αν φαταστειτε οτι επεσε ολο το ραφι πανω και δεν επαθε απολυτως τιποτα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2011 20:15 - 30 Dec 2015 14:32 #101831 by Gamer-cy
εδω και ενα χρονο μαζευω λεφτα για να αγορασω μια καλη τ.v. κατεληξα τελικα να παρω την EX 720 55 αρα ,τις sony μετα απο αρκετη θα ελεγα ερευνα στο internet, πολυ καλη τηλεωραση, ποιο ειναι το προβλημα μου>? ειναι καταλληλο το διαστημα να παρω νεα τηλεωραση? η νεες κονσολες θα εχουν καλυτερες αναλυσεις,? θα βγουν και η oled νομιζω σε 2 χρονια, που θα ειναι και free 3d και 4080 p καπου εκει σε σχεση με τα σημερινα 1080 p , τι λετε εσεις να την παρω τωρα?, η νεες κονσολες,θα δειχνουν καλυτερες αναλυσες οχι οτι δεν θα παιζει το 1080p τελοσπαντον παιδια, ειμαι προβληματισμενος και σας παρακαλω τα φωτα σας οι αποψεις, γιατι δεν ειμαι πλουσιοπαιδο, εδω και ενα χρονο βαζω λεφτα στην ακρη και ακομα να τα μαζεψω για να παρω την 55 αρα που θελω , να στε καλα εκ των προτερων.
Last edit: 30 Dec 2015 14:32 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
24 Nov 2011 20:45 #101833 by Ανδρέας Γρυπάρης
ας τα πάρουμε με μια σειρά τα πράματα

1ον, θα κάνεις ΤΡΕΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (για να μη πω άλλη έκφραση) έτσι και αγοράσεις LED οθόνη με 1500Ευρώ, ότι χειρότερο! οι led οθόνες άντε το πολύ να άξιζαν μέχρι τα 400Ευρώ και πολλά λέω, σαν τεχνολογία δεν έχει αξία ούτε είναι η καλύτερη.
2ον στο θέμα μάρκας, γιατί να πάρεις sony; να πω ότι είμαστε στο 2004 και αγοράζεις μια trinitron CRT 32άρα πάει και έρχεται, τώρα δεν αξίζει καν, αγοράζεις κάτι που είναι απομίμηση άλλων εταιριών, η sony ήταν κάποτε άξια για αγορά τώρα όχι.

Αν θες τη τέλεια οθόνη για games και με τέλεια εικόνα και κίνηση, φυσικά δεν θα αγοράσεις ούτε LED, ούτε LCD, ούτε ΨΕD, ΜΕD και ότι άλλες βλακείες πλασάρουν, θα πας σε plasma οθόνη .&- ειδικά αν μιλάμε για 600Ευρώ και πέρα.
Οι plasma οθόνες είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε όλους τους τομείς, κίνηση, χρώματα, εικόνα, γωνία θέασης, φωτισμός κ.α. και η καλύτερη στα 1000-1500Ευρώ είναι αυτή:
Panasonic VT30
www.bestprice.gr/item/2151023152 ... X-P42VT30E
www.panasonic.co.uk/html/en_GB/P ... index.html
panasonic.net/avc/viera/eu2011/p ... _spec.html

led & lcd στα 1000-1500Ευρώ είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά, έχω δει κάθε είδος οθόνης που υπάρχει και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για επεξεργασία χρώματος, δεν τα γράφω τυχαία αυτά.

More
24 Nov 2011 21:06 #101835 by Gamer-cy
Στα τελευταια μοντελλα τις sony ειναι πολυ διαφορατικα σε σχεση με τα παλιοτερα μοντελα, εχω ψαξει αρκετα review, , , ειδικα η νεες 3d led αλλαξαν οι εποχες, πλεον οι sony βγαζει σπουδαια μοντελα και κοντραρει στα ισα την sumsuq. η plasma ειναι καλυτερες αλλα κανουν για gaming? τι λεει το προβλημα τις στατικης εικονας, για gaming την θελω οχι για ταινειες, . το ερωτημα μου ομως ειναι αλλο αγαπητε μου ,αξιζει τωρα να παρω τηλεωραση 1080 p?? η να περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο 4080 p πχ. επειδη οταν μπουμε στην νεα γενια κονσολων μπορει να χρειαζομαστε περισσοτερο απο το 1080 p. .

More
24 Nov 2011 21:19 #101836 by Ανδρέας Γρυπάρης
QHD/4k θα δεις μετά από 10-20 χρόνια, όχι σύντομα, οι τωρινές τιμές είναι πάνω από 15.000Ευρώ/οθόνη αν θες ανάλυση 4k σήμερα.
Διάβασε και το review της
www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-3 ... eview.html
Φυσικά και η plasma είναι μακράν η καλύτερη επιλογή ακόμη και στο gaming, το επιβεβαιώνουν και οι εμπειρογνώμονες του fullhd.gr που έχουν δοκιμάσει ΑΠΕΙΡΕΣ τηλεοράσεις και ξέρουν πολύ καλά τι λένε, όπως επίσης έχω συμβουλέψει και γνωστούς μου στην αγορά tv. Μάλιστα φίλος μου έχει την VT20 και όταν την είδα από κοντά με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, σε επίπεδο να βλέπω τις LED και τις LCD μικρά μυρμηγκάκια μπροστά στο θηρίο (plasma).
Πλέον έχουμε φτάσει στην 14η γενιά plasma, μέχρι να γίνουν οι LED κανονικές οθόνες θα περιμένεις πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Να ξέρεις ότι οι LED οθόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλές LCD οθόνες με back light φωτισμού LED.(το ότι λένε κάθε subpixel=led subpixel δεν ισχύει καθόλου)

More
24 Nov 2011 21:41 #101838 by Gamer-cy
ωραιος φιλε μου, σωστος ξερω οτι η plasma ειναι οτι καλυτερο, με προβληματιζει ομως ενα γεγονος για να παω αγορα σε plasma ,το γνωστο προβλημα burn in που εχουν ,οταν καποιος την εχει στατικη εικονα τι λες για αυτο? ?

QHD/4k θα δεις μετά από 10-20 χρόνια, όχι σύντομα, οι τωρινές τιμές είναι πάνω από 15.000Ευρώ/οθόνη αν θες ανάλυση 4k σήμερα. Μακαρι γιατι δεν εχω λεφτα οπως και ολοι μας να αγοραζουμε καθε 2 με 3 χρονια τηλεωρασεις

More
24 Nov 2011 21:49 #101839 by Ανδρέας Γρυπάρης

Gamer-cy wrote: ωραιος φιλε μου, σωστος ξερω οτι η plasma ειναι οτι καλυτερο, με προβληματιζει ομως ενα γεγονος για να παω αγορα σε plasma ,το γνωστο προβλημα burn in που εχουν ,οταν καποιος την εχει στατικη εικονα τι λες για αυτο? ?

το burn-in έχει λυθεί πλέον, και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, εκτός αν την τηλεόραση τη θες για να δείχνεις προ-πο, extra-3 η δρομολόγια ΚΤΕΛ όλο το 24ωρο, όπως αυτό:

τότε αγοράσεις και την ποιο οικονομική οθόνη :lol:

More
24 Nov 2011 22:16 #101845 by Gamer-cy
:lol: χαχα φοβερος, Μαλιστα, Νομιζω με καλυψες πληρως, θα σκεφτω την τηλεωραση που μου ειπες εσυ ,αν εχεις να προτινεις και αλλες καλες tv, εσυ ποια εχεις να επιτρεπετε ?

More
24 Nov 2011 22:58 #101849 by Ανδρέας Γρυπάρης
έχω μια sony trinitron 32' ( CRT ) από το 2005, πολύ καλή βγήκε, κρατάει ακόμα.
Αν αγόραζα σήμερα tv, θα διάλεγα η plasma η CRT ξανά (το καλό με τις CRT είναι ότι δεν έχουν input lag στα games).

Υ.Γ. Ναι και εγώ είμαι της ίδιας άποψης, την τηλεόραση την αγοράζεις μια φορά και τη κρατάς τουλάχιστον 10ετία. Έχω δει άλλους με τηλεοράσεις LED και LCD, πάνω από 1-3 χρόνια να μη τους κρατά και να τους καίγεται.

More
25 Nov 2011 06:51 #101853 by Basilhs23
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά είναι απλά αστείο να λες έμμεσα ότι μια LED σε 1 με 3 χρόνια θα καεί ή μπορεί να καεί.Επίσης οι LED μπορεί να λες ότι "οι LED οθόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλές LCD οθόνες με back light φωτισμού LED.(το ότι λένε κάθε subpixel=led subpixel δεν ισχύει καθόλου)" στην πράξη έχεις δει το τελικό αποτέλεσμα?Μπορώ να σου δείξω χιλιάδες εικόνες,βίντεο,reviews κτλπ να δεις την διαφορά στην εικόνα.

Φίλε Gamer-cy θα σε παραπέμψω σε αυτό το λινκ www.pcmag.com/article2/0,2817,2387377,00.asp για να σου λυθούν οι όποιες απορίες αν έχεις γύρω απο αυτές της τεχνολογίες.