Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
04 Jan 2007 12:57 #24950 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Βιβλία

JaCk_RiDeR\ wrote: Εγω διαβάζω τα τρομερά Forgoten realms , Τι Eragorn και βλακείες αυτό είναι το πραγματική Τρέλα με τον R.A. Salvatore να διηγείται με τελιοτιτα τον κόσμο που σε καθηλώνει να διαβάσεις όλα ιδικά το Dark elf trilogy διαβάζω επείσης Harry poter Πως τα γράφει έτσι η άτιμη !! Το Eragorn που το διάβασα για λίγο μου φάνηκε παιδικό παρά πολύ παιδικό

Κοίτα αν θεωρείται το Harry Potter παιδικό, τότε το Eragon δε θεωρείτε με τίποτα παιδικό !!! Τώρα δε ξέρω πώς θα θεωρούσες εσύ ένα βιβλίο παιδικό όταν μέσα του μιλάει για μωρά καρφωμένα πάνω σε δόρυα, για αποκεφαλισμούς κτλ. !!! Η γραφή του Paolini είναι πολύ καλή και αυτό το αποδεικνύει στο δεύτερο βιβλίο του, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μεταβεί σε ένα πιο ώριμο στάδιο !!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2007 14:16 #24952 by Nikos
Replied by Nikos on topic Βιβλία
Με ενδιαφερει και εμενα αυτο..... :D

More
04 Jan 2007 14:25 #24953 by penny
Replied by penny on topic Βιβλία

Nikolis\ wrote: Πόσα βιβλία έχουν βγει;

Πολλά. Κι είναι και μικρά, και μεταφέρονται εύκολα.
Απλά πρόσεξε που θα τα αναζητήσεις, γιατί κάτι Ελευθερουδάκηδες και σία τα τσιμπάνε (πχ. 3ευρω πάνω από Πολιτεία κτλ).

More
04 Jan 2007 14:25 #24954 by Chris Zotos
Νίκο (Γουδεσίδη), πόσες σελίδες είναι ο πρωτότοκος ???

More
04 Jan 2007 14:37 #24955 by Nikos
900 ακριβως... σε σχεση με το πρωτο (Εραγκον) ειναι κατα πολυ ανωτερο.... Πιστεψε με αξιζει....

More
04 Jan 2007 15:05 #24956 by Νικολής Ασημάκης

Tilion\ wrote: Νίκο (Γουδεσίδη), πόσες σελίδες είναι ο πρωτότοκος ???

Θα σου απαντήσει και ο άλλος Νίκος, δηλαδή εγώ. όπως είπε και ο συνονόματός μου, το 2ο όντως είναι καλύτερο απ'το 1ο, αλλά έχει και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις. Θα σου πω ένα μόνο παράδειγμα. Ο Έραγκον την πέφτει στην Άρυα! Πολύ γέλιο! :lol:

More
04 Jan 2007 16:15 #24958 by Nikos
Ετσι σε θελω Νικολη να μην αποκαλυπτεις ονοματα... να υπαρχει ενα πεπλο μυστηριου γυρω απο τα συγκεκριμενα προσωπα... :D

More
04 Jan 2007 16:34 #24960 by Νικολής Ασημάκης
Το έχεις διαβασει το τέλος;

More
04 Jan 2007 17:43 #24964 by Chris Zotos

Nikolis\ wrote:

Tilion\ wrote: Νίκο (Γουδεσίδη), πόσες σελίδες είναι ο πρωτότοκος ???

Θα σου απαντήσει και ο άλλος Νίκος, δηλαδή εγώ. όπως είπε και ο συνονόματός μου, το 2ο όντως είναι καλύτερο απ'το 1ο, αλλά έχει και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις. Θα σου πω ένα μόνο παράδειγμα. Ο Έραγκον την πέφτει στην Άρυα! Πολύ γέλιο! :lol:

More
04 Jan 2007 17:52 #24966 by Nikos
Ετσι φαινεται Tilion... Nikolis, Darkleader, Tilion η αγια τριαδα..... Ρε συ Tilion μπορεις να μου κανεις εναν Avatar??? Αν βεβαια εχεις χρονο...