Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
13 Dec 2006 15:13 #23724 by Νικολής Ασημάκης

Tyrenda\ wrote: Αλήθεια έχετε αφήσει κάποιο βιβλίο χωρίς να το τελειώσετε γιατί απλά ήταν αποτυχία? Και ποιο?

Εγώ δεν χαρακτηρίζω τα βιβλία σε αποτυχίες ή όχι, γιατί είναι ανάλογα με τα γούστα. Τώρα, ότι βιβλίο ξεκινώ να το διαβάσω, το τελειώνω είτε μου αρέσει είτε όχι ( νόμος ). Για παράδειγμα, είπα να διαβάσω το βιβλίο "Ο Πύργος" του Φραντς Κάφκα, για να δω πως είναι. Το αποτέλεσμα ήταν ψυχοπλάκωμα, αλλά και δυσαρέσκεια, γιατί ο συγκεκριμένος συγγραφέας ποτέ δεν τελείωνε τα βιβλία του. ( Έχει διαβάσει κανείς άλλος βιβλίο του, και αν ναι, πείτε την γνώμη σας.)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2006 16:26 #23735 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Όταν λέω αποτυχία εννοώ σε σχέση με τις προσδοκίες σου. Μπορεί να σου είχαν πει καλά λόγια ή να σου άρεσε η περίληψη στο οπισθόφυλλο, αλλά να μην μπορούσες να διαβάσεις πέρα από τις 30 πρώτες σελίδες.

More
13 Dec 2006 16:40 #23736 by Νικολής Ασημάκης
Aλλάζει τότε το πράμα. Το Χάρυ Πότερ 6. Το ξεκίνησα, αλλά δεν μου άρεσε απ'την αρχή. Έκανα τρεις βδομάδες να το διαβάσω, επειδή, ενώ συνήθως τα βιβλία τα διαβάζω γρήγορα ( όταν μου αρέσουν ), αυτό το παρατούσα για να κάνω άλλα πράματα, επειδή δεν μου άρεσε, Τελικά όμως η περιέργεια με νίκησε, οπότε ίσχυσε για ακόμα μια φορά ο κανόνας!

Nikolis\ wrote: Τώρα, ότι βιβλίο ξεκινώ να το διαβάσω, το τελειώνω είτε μου αρέσει είτε όχι ( νόμος ).

More
13 Dec 2006 19:25 #23747 by Nikos
Replied by Nikos on topic Βιβλία
Εμενα το 6ο Χαρυ Ποτερ μου αρεσε λιγο.... περι ορέξεως

More
17 Dec 2006 12:40 #23944 by Nikos
Μήπως ξέρει κανεις κανένα καλό βιβλίο με Ιππότες, Στρατιώτες, Ρωμαίους κ.τ.λ.;;;;;;;

More
17 Dec 2006 12:49 #23949 by Νικολής Ασημάκης

darkleader\ wrote: Μήπως ξέρει κανεις κανένα καλό βιβλίο με Ιππότες, Στρατιώτες, Ρωμαίους κ.τ.λ.;;;;;;;

"Ο Τύραννος των Συρακουσών" του Βαλέριο Μανφρέντι. Εξελίσσεται αρκετά αργότερα από την αποτυχημένη "Σικελική Εκστρατεία" των Αθηναίων στον Πελοποννησιακό πόλεμο. Περιγράφει κυρίως μάχες μεταξύ Σικελών και Καρχηδόνιων. Απλά

More
17 Dec 2006 13:54 #23960 by Nikos
Ok thanks

More
17 Dec 2006 15:17 #23968 by Νικολής Ασημάκης
A, ξέχασα να πω το βασικό θέμα. Εκτός από τις μάχες, μαθαίνεις πως ένας απλός στρατιώτης, ο Διονύσιος, με τη βοήθεια μιας μυστικής οργάνωσης, στην οποία είναι μέλος, γίνετε ο "Τύραννος" των Συρακουσών. Έχει μέσα, εκτός από μάχες, και δολοπλοκίες για αλλαγή πολιτεύματος, αλλά και στρατιωτικά και πολιτικά σχέδια. Γενικά είναι ένα must! :wink:

More
17 Dec 2006 17:34 #23974 by Nikos
Ξερεις κανενα αλλο με στρατους, πολεμους κ.τ.λ???

More
17 Dec 2006 17:42 #23975 by Νικολής Ασημάκης
Lord of the Rings! :mrgreen:
Sillmarilion! :mrgreen:
(edit) Eragon 1&2! :mrgreen: