Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
30 Aug 2009 16:12 #59413 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Βιβλία

Nikolis wrote: Πήρα και διάβασα στα αγγλικά το Brisingr μέσα στα Χριστούγεννα.... Απλά τα έσπειρε! Άξιζε η αναμονή! Και μια πρόταση, Τριλογία "Οι μύθοι των Οτόρι" πρώτο βιβλίο "Η παγίδα των αηδονιών" τοποθετείτε σε φανταστικό κόσμο που είναι παρόμοιως με μεσαιωνική ιαπωνία. Πολύ καλογραμμένο.

Νικολή πραγματικά επικό το Brisingr αναμένεται μαμάτο το κλείσιμο με το 4ο βιβλίο!
Ανυπομονώ να δω τα Eldunari σε δράση!! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2009 00:59 #59982 by Μάνος Γρυπάρης
Για μένα το πιο χρήσιμο βιβλίο είναι "Η Γλώσσα του Σώματος" του Άλλαν Πιζ.

www.epanodos.org/modules/Vivlia/images/69.jpg

Σε ότι λέει πέφτει κατά 90% μέσα. Σας εξηγεί τι σκέφτεται κάποιος ανάλογα με τις κινήσεις του σώματός του, οι οποίες σε όλους μας αποκαλύπτουν τις προθέσεις μας. Έχει επίσης και πολλά κόλπα για το πως θα γίνετε πειστικός ή ευχάριστος στους άλλους (μέχρι και το πως θα ρίξετε γκόμενα περιγράφει!)

Το είχα πάρει πριν από 2 χρόνια και το διάβασα μέχρι την τελευταία του σελίδα. Πιστέψτε με, μαθαίνεις πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Sep 2009 01:05 #59984 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Για μένα το πιο χρήσιμο βιβλίο είναι "Η Γλώσσα του Σώματος" του Άλλαν Πιζ.

www.epanodos.org/modules/Vivlia/images/69.jpg

Σε ότι λέει πέφτει κατά 90% μέσα. Σας εξηγεί τι σκέφτεται κάποιος ανάλογα με τις κινήσεις του σώματός του, οι οποίες σε όλους μας αποκαλύπτουν τις προθέσεις μας. Έχει επίσης και πολλά κόλπα για το πως θα γίνετε πειστικός ή ευχάριστος στους άλλους (μέχρι και το πως θα ρίξετε γκόμενα περιγράφει!)

Το είχα πάρει πριν από 2 χρόνια και το διάβασα μέχρι την τελευταία του σελίδα. Πιστέψτε με, μαθαίνεις πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα.

Έχω διάβαση παρόμοια για την γλώσσα του σώματος σε διαφορα pdf που έχω βρει κατά καιρούς στο διαδίκτυο αλλα σε ένα μονοκόμματο βιβλίο όχι...σίγουρη αγορά...!

More
29 May 2010 23:35 #72938 by Νικολής Ασημάκης
Διάβασα ένα διήγημα που διαδραματίζεται στον κόσμο της σειράς βιβλίων "A song of Ice and Fire". Πολύ καλό, πρέπει να βρω και τα βιβλία. Επίσης έχω δανειστεί από φίλο εδώ και κάτι μήνες το βιβλίο "Winterbirth" του Brian Ruckley (πρώτο βιβλίο τριλογίας, νομίζω, με 2 βιβλία μέχρι στιγμής) αλλά με πέτυχε σε περίοδο που βαριέμαι να διαβάσω βιβλία, ειδικά στα αγγλικά που είναι το συγκεκριμένο, οπότε έχει πιάσει ιστούς.

More
31 Dec 2010 13:59 #87006 by Νικολής Ασημάκης
Για να το ξεθάψουμε μπας και υπάρχει και κανένας άλλος που να ασχολείται. Από την τελευταία φορά που έγραψα έχω διαβάσει τα εξής βιβλία:

1) Macbeth του Shakespeare (αρκετά ωραίο)
2) 1984 (ψυχοπλακωτικό)
3) Κοράκι σε Άλικο Φόντο (έλληνα συγγραφέα, γαμάτο, με κόσμο βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα αλλά με διαφορετικές ονομασίες, χάρτη κλπ και με μια ικανοποιητική δόση φαντασίας όπως μαγεία, πλάσματα κλπ)

Υπάρχει κανένας άλλος που να ασχολείται με το θέμα μπας και ξεσκουριάσει λιγάκι;

More
31 Dec 2010 15:23 #87007 by eliminator
Replied by eliminator on topic Βιβλία
Αν και γενικως δεν διαβαζω βιβλια, δε θα με χαλουσε να διαβασω μια φορα Στιβεν Κινγκ.
Εχει διαβασει κανεις Στιβεν Κινγκ; Ειναι ωραιο; Αξιζει να το αγορασω;

More
31 Dec 2010 20:19 #87031 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Αν και γενικως δεν διαβαζω βιβλια, δε θα με χαλουσε να διαβασω μια φορα Στιβεν Κινγκ.
Εχει διαβασει κανεις Στιβεν Κινγκ; Ειναι ωραιο; Αξιζει να το αγορασω;

Η ξαδερφη μου ειναι κολλημενη με αυτον και εχει διαβάσει γυρω στο 35% των βιβλιων του. ΜΕΓΑΛΟΣ αριθμος βιβλιων δηλαδη ( bestsellers.about.com/od/bookfil ... _books.htm )

Αν θες εμπιστευσου την :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Jan 2011 00:33 #87038 by eliminator
Replied by eliminator on topic Βιβλία
Το ιδιο και εγω με τις ταινιες του ομως δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο ωραιο απο τα βιβλια...
Προτεινω ανεπιφυλακτα το The Traveler το ειδα σημερα και εμεινα μ@λ@κ@ς!! Καλυτερη του ταινια ανετα. Αν δεν τοο βρισκετε ετσι σε ελληνικη μεταφραση ειναι Σκοτεινος Ταξιδιωτης.

More
15 Apr 2011 13:53 #92157 by Μάνος Γρυπάρης
PROταθλητής στο ψηφιακό γήπεδο
(Το βιβλίο του PrO)

Το Pro είναι εδώ και χρόνια κάτι σαν κουλτούρα. Από το "πίνω μπάφους και παίζω Pro" φτάσαμε πλέον...στο βιβλίο. Με τον χιουμοριστικό τίτλο ‘‘Proταθλητής στο ψηφιακό γήπεδο. Το τέλος στον φαύλο κύκλο της κωλοφαρδίας’’ (από τις εκδόσεις Οσελότος) ο διάσημος pro gamer Γιάννης Πέτκος (petfield) γράφει το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε ποτέ για video game στην Ελλάδα.

Με κύρια όπλα του το ιδιαίτερο χιούμορ και την μεγάλη εμπειρία του στα ψηφιακά γήπεδα, μας προσφέρει ένα μοναδικό βιβλίο, που συνδυάζει τη στοχαστική διάθεση και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου σε ένα άκρως γοητευτικό μείγμα.

Το βιβλίο αποτελείται από 3 μέρη:
Α)Το πρώτο μέρος είναι ουσιαστικά μια παρωδία του Ζαρατούστρα του Νίτσε. Ο συγγραφέας επινοεί τον Σοκερτούστρα και με αυτό το προσωπείο, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του pro, διακωμωδώντας ταυτόχρονα πρόσωπα και καταστάσεις. Το πομπώδες ύφος του Ζαρατούστρα συναντά την παιγνιώδη διάθεση του συγγραφέα. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του αιφνιδιασμού, ο συγγραφέας κρατά τον αναγνώστη συνεχώς σε εγρήγορση, εκσφενδονίζοντας ξεκαρδιστικές ατάκες την ώρα που ο Σοκερτούστρα στοχάζεται μεγαλόπνοα πάνω στο pro.
Β)το δεύτερο μέρος είναι εγχειριδιακού χαρακτήρα: αναλύονται όλες οι τακτικές παράμετροι του παιχνιδιού με έμφαση στις λεπτομέρειες.
Γ)το τρίτο μέρος περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες όλων των παικτών, από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο προχωρημένους.

Το βιβλίο "PROταθλητής στο ψηφιακό γήπεδο" κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία αλλά και σε online καταστήματα, στην τιμή των 9€. Απλά "χτυπήστε το στο Google" και αγοράστε το, πάντα εφόσον είστε fan του αθλήματος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Apr 2011 14:11 #92161 by Γιωργος Βλαχος
αυτο θα πει το εχει σπουδασει το αθλημα...απλα θεικη και πρωτοτυπη ιδεα!!!!και σαν βιβλιο πρεπει να αξιζει!!!