Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
09 Dec 2006 23:24 - 23 May 2015 16:18 #23450 by Nikos

Ποιο βιβλιο διαβάζετε τωρα? Ποιο ειναι το βιβλιο που σας εχει εντυπωσιασει? Ποιο περιμενετε να βγει?
Τα βιβλία που διαβάζετε μπορεί να αφορούν τον χώρο των games ή να είναι γενικού ενδιαφέροντος. Πείτε μας λίγα λόγια, επιφανειακά πάντα χωρίς spoilers ή ρωτήστε γνώμες για αγορά βιβλίων.
Εγω προσωπικα τωρα διαβαζω το ΕΡΑΓΚΟΝ και μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον...... :D

Attachments:
Last edit: 23 May 2015 16:18 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2006 00:17 #23451 by Νικολής Ασημάκης
Δεν πήρες τελικά το Σιλμαρίλιον; Τέσπα, εγώ διαβάζω τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 1 ( για 10 φορά ). Μέ 'χουν εντυπωσιάσει όλα τα βιβλία του Τόλκιν που αναφέρονται στον κόσμο του Άρχοντα και η σειρά "Η κληρονομιά" ( που το πρώτο της βιβλίο είναι το Έραγκον ). Περιμένω να βγει το τρίτο βιβλίο της σειράς! :D

More
10 Dec 2006 11:51 #23471 by Nikos
Replied by Nikos on topic Βιβλία
Για το Harry Potter συμφωνω και εγω...μεχρι το 4 ηταν ολα τα λεφτα, μετα ομως....... Το Σιλμαριλιον θα το παρω αφου τελειωσω την σειρα του Παολινι..... Επισης με εχει απογοητευση και ανα βιβλιο του Στιβενσον το Νησι τω Θησαυρων....

More
12 Dec 2006 16:03 #23647 by Νικολής Ασημάκης
Δανείστηκα από ένα φίλο μου το βιβλίο "Dune" και μου είπε πως είναι πολύ ωραίο. Το έχει διαβάσει κανείς; Απόψεις.

More
12 Dec 2006 16:11 #23649 by Nikos
Replied by Nikos on topic Βιβλία
εγω οχι αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον....το εραγκον μεχρι στιγμης μου φαινεται αρκετα καλο....θα δειξει

More
12 Dec 2006 16:11 #23650 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Βιβλία
Εχω ακούσει καλά λόγια αλλα δεν το έχω διαβάσει...

Αν η ταινία είναι πιστή με το βιβλίο τότε σίγουρα το βιβλίο θα είναι καλό...

(Η ταινία είναι νομίζω δεκαετίας 80 με μικρό ρόλο στον Sting)

www.imdb.com/title/tt0087182/

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 Dec 2006 16:23 #23651 by Νικολής Ασημάκης
Προς beastie: Ο ίδιος φίλος μου, μου έδωσε μαζί και την ταινία και μου πρότεινε να την δω πρώτη, για να καταλάβω περισσότερο. ( Γίνετε αυτό; Συνήθως το αντίθετο δεν γίνετε; )

Προς darkleader: Που έχεις φτάσει και πόσες μέρες το διαβάζεις;

More
12 Dec 2006 23:52 #23708 by Eirhnh Merakou
Replied by Eirhnh Merakou on topic Βιβλία
Εγώ έχω διαβάσει το Ντιούν... Καλό ήταν αλλά στεγνό.. Δε μου φαίνεται ότι φτιάχνει χαρακτήρες. Είναι περισσότερο γραμμένο σαν ιστορία παρά σαν μυθιστόρημα. Με κούρασε αρκετά παρά τις διάφορες πολύ καλές ιδέες που έχει.

DA ORKZ! Κάθε Κυριακή 22:00-24:00 στον gamesradio.gr

I'm not like them but I can pretend
The sun is gone but I have a light
The day is done but I'm having fun
I think I'm dumb Or maybe just happy
Think I 'm just happy

More
13 Dec 2006 09:54 #23713 by Χάρης Φλουρής
Η σειρα dune ειναι κατ 'εμε πάρα πολύ καλή. Εκφραζει ιδέες (οικολογικές αλλα και φιλοσοφικες αργότερα) και έχει και χαρακτήρες που ξεφέυγουν απο τις νόρμες των περισσότερων μύθων. Γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον. Τώρα τελειώνω το 4ο (ο θεικός αυτοκράτορας). Το προτείνω ανεπιφυλαχτα, μου αρέσει ποιο πολυ απο την γαλαξιακή αυτοκρατορία (άλλο έπος).

Μετά θα πιάσω την σειρά του Ερεκοζι (Ο αιώνιος προμάχος) του Μουρκοκ. Αν και τα Χωκμουν δεν τα έχω τελειώσει. Τα Ελρικ πάντως κολοέλεγαν.

Α, και το Σιλμαρίλιον το έχω ξεκινήσει δυο φορές και τις δύο μέχρι την μέση έφτασα. Τώρα πρέπει να το διαβάψω πάλι απο την αρχή. Αστο για αργότερα.

More
13 Dec 2006 13:34 #23718 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το Dune δεν το έχω διαβάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Από αυτά όμως που έχω ακούσει, είναι πολύ καλό.

Αυτήν την περίοδο προσπαθώ να τελειώσω το Ματωμένο Φεγγάρι του Somtow το οποίο δεν με τραβάει και πάρα πολύ αλλά τί να κάνω θα το τελειώσω. Μετά μάλλον θα ξεκινήσω τα Μυστικά Της Βαβυλώνας του Clive Barker (800 σελ.) και μετά το Μανιτού του Masterton ο οποίος είναι και από τους αγαπημένους μου.

Τώρα για την σειρά που ας πούμε με απογοήτευσε κι αυτό γιατί τα υπόλοιπα βιβλία δεν ήταν όσο καλά όσο το πρώτο, είναι ο Νεκροσκόπος. 5 βιβλία από τα οποία τώρα κυκλοφόρησε το 5ο. Ε, θα το διαβάσω κι αυτό κάποια στιγμή..

Αλήθεια έχετε αφήσει κάποιο βιβλίο χωρίς να το τελειώσετε γιατί απλά ήταν αποτυχία? Και ποιο?