Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυμναστική: Γενική συζήτηση

More
26 Dec 2021 20:11 #259107 by Blood Prince
'Οταν γυμνάζομαι σκέφτομαι τα απωθημένα που έχω από τα μαθητικά χρόνια με κάποιους ανθρώπους που ήταν δήθεν φίλοι, ενώ δεν ήταν και αυτό μου δίνει αντοχή.

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός για γεγονότα του παρελθόντος, αλλά όντως μου έχει δημιουργηθεί κακία μέσα μου και με την γυμναστική ξεσπάω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2022 17:42 - 15 Jun 2022 17:56 #265004 by Blood Prince
Αν εξαιρέσουμε το περπάτημα που έκανα χθες στο πεζόδρομο για κανένα μισάωρο, μέχρις στιγμής σε γενικές γραμμές έκανα καθιστική ζωή. Βέβαια το καλοκαίρι μέχρι και Σεπτέμβριο θα πηγαίνω για κολύμπι (δεν πιστεύω να γίνω χειμερινός)

Παρόλα αυτά έχω χάσει βάρος. Είχα φτάσει στα 90 μέχρι και 92 ήμουν......και σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 87 κιλά με ύψος 1,80 ή 1,82. (σίγουρα όχι κάτω από 1,80 )

Επέστρεψα κοντά στο βάρος που είχα 6 χρόνια πριν χωρίς καν να γυμναστώ αλλά ίσως λόγω διατροφής.

Αφορμή για να ζυγιστώ ήταν πως πλέον ρούχα μου πέφτουν φαρδιά και πρέπει να φοράω ζώνη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jun 2022 17:56 by Blood Prince.

More
20 Jun 2023 21:20 #271689 by Blood Prince
85, 8 κιλά ζύγιζα προχθές που ζυγίστηκα και γυμναστική ούτε καν μέχρι τώρα αλλά και φαγητό στο full ,έχω μάλλον καλή απορρόφηση τροφής αν και έκοψα την Coca Cola τελευταία.

Τώρα με έπιασε η επιθυμία να ξεκινήσω γυμναστική πάλι αλλά χωρίς βαράκια , επειδή αυτά που είχα τα δάνεισα σε γνωστό μου .

Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο .

Ουσιαστικά αυτό που ξεκίνησα να κάνω σε καθημερινή βάση λέγεται Plank αλλά σε διάφορες μορφές. Οι περισσότεροι τις γνωρίζουν με τον όρο Push Ups αυτές τις κινήσεις.

[IMG

Peter Baylish

More
17 Jul 2023 13:54 #272081 by Μάνος Γρυπάρης
Πως θα χάσετε βάρος στην κοιλιά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)