Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυμναστική: Γενική συζήτηση

More
31 Dec 2016 18:51 - 31 Dec 2016 19:04 #191831 by Αγγελική Γοργορίνη
Νομίζω σχετικό είναι αυτό με τη γυμναστική μέσα στο σπίτι. Παρεμβολές μπορεί να υπάρξουν κι εκτός σπιτιού. Πιστεύω πως αν σου δοθεί το κατάλληλο κίνητρο κι αν έχεις και λίγο πείσμα μέσα σου, γίνεται άνετα σχετικά. Για παράδειγμα είχα ξεκινήσει να πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά ήδη στον πρώτο χρόνο βαρέθηκα για πολλούς λόγους και στον ενάμιση έφυγα. Από τότε κάνω στο σπίτι γυμναστική, οκ δεν τηρώ 100% το πρόγραμμα (πότε θα νιώθω πολύ κουρασμένη, πότε απλώς θα βαριέμαι πολύ), αλλά κάνω πολύ πιο ευχάριστα τη γυμναστική μου. Βάζω τη δική μου μουσική να παίζει (απάλευτη αυτή του γυμναστηρίου), ανάμεσα στα σετ μπορεί να κάνω και καμιά μικροδουλειά και είμαι μια χαρά.

Σίγουρα και το περπάτημα/τρέξιμο είναι βασικό, όμως δυστυχώς μόνο του δε λέει και πολλά. Ειδικά για το απολλώνιο κορμί (ή κάτι που με λίγη φαντασία το πλησιάζει :P ) χρειάζονται πολλές ασκήσεις με βάρη και προφανώς η αερόβια γυμναστική πάντοτε προσφέρει, ειδικά για καύση λίπους. Απ' το να έχει όμως κάποιος καθιστική ζωή και να νιώθει αυτήν τη σπαστική αίσθηση της σαπίλας μέσα του, χίλιες φορές το να πάρει σβάρνα τους δρόμους.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 31 Dec 2016 19:04 by Αγγελική Γοργορίνη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2017 11:50 #191935 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote:

fitbill wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Η γυμναστική είναι πραγματικά κάτι πολύ ωραίο που όχι μόνο βοηθάει το σώμα σου και άρα την υγεία αλλά σου αυξάνει και τη διάθεση. Ωραία τα βίντεο γιατί η γυμναστική στο σπίτι είναι ότι πρέπει για άτομα που δεν έχουν χρόνο ή την οικονομική άνεση για γυμναστήριο.

Έτσι είναι φίλε μου, σε αυτή τη ζωή πρέπει λίγο πολύ να τα δοκιμάζεις όλα. Ακόμα και λίγη γυμναστική μέσα στο σπίτι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει .. !!!

Ας κρατήσουμε μερικές επιφυλάξεις για τη γυμναστική στο σπίτι. Κατανοώ ότι όλοι θέλουμε να έχουμε μια απολλώνια κορμάρα, αλλά στο σπίτι μέσα είναι δύσκολο να βρεις τη διάθεση. Μια θα είσαι κουρασμένος, μια θα θέλεις να δεις τηλεόραση ή κάτι άλλο... Πάντα θα υπάρχουν παρεμβολές στο σπίτι.

Καλύτερα θα είναι να πάρεις τους δρόμους γύρω από το σπίτι σου, όπως βλέπω εδώ στη γειτονιά μου έναν κύριο και χαίρομαι που τον βλέπω, παρά να μείνεις μέσα. Όταν είσαι έξω, υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές και συγκεντρώνεσαι σε αυτό που έχεις βάλει στόχο να κάνεις. Λίγο τρέξιμο, λίγες διατάσεις, άντε να κρεμαστείς σε κάνα δέντρο κλπ. Τώρα για αστικά κέντρα μη με ρωτάτε, εγώ σε ημιαστική περιοχή μένω...

Καλύτερα εκτός σπιτιού, ισχύει, αλλά άμα έχεις θέληση δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Πάντως όταν πήγαινα γυμναστήριο ήταν πολύ καλά και με είχε βοηθήσει πολύ. Εκεί δεν μπορούσες να λουφάρεις κιόλας αλλά δεν μου είχε έρθει κιόλας τέτοια διάθεση, ήταν ωραίος χώρος και μου ανέβαζε τη διάθεση.

More
03 Aug 2019 03:12 #226040 by Blood Prince
Μέχρι να κλείσω τα 30 γυμναζόμουν αρκετά σε καθημερινή βάση και επίμονα αλλά μετά τα 30 ειδικότερα από τα 31 σταμάτησα να γυμνάζομαι καθώς άρχισα το μεταπτυχιακό και βαρέθηκα την γυμναστική οπότε τώρα είμαι 33 και έχω πάρει 10 κιλά βάρος...από 80 κιλά σε ηλικία 30 χρονών είμαι 90 κιλά στα 33 !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Aug 2019 17:33 #226113 by Blood Prince
Οταν γυμναζόμουν έκανα γυμναστική στο σπίτι για 1 ώρα τουλάχιστον ή και παραπάνω σχεδόν καθημερινά με βαράκια και push ups και ένα συνδυασμό κινήσεων.Επιπλέον έκανα και jogging κάποιες φορές,

Μετά σταμάτησα γι'αυτό πήρα 10 κιλά βάρος και τώρα το Καλοκαίρι δεν είναι και η καλύτερη εποχή να ξαναρχίσω.Μόνο Jogging μπορώ να κάνω το βραδάκι.Ισως το δοκιμάσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Sep 2019 17:33 #226594 by Blood Prince
Ξεκίνησα Γυμναστική σήμερα μετά από καιρό και ήδη βλέπω τα σημάδια αποχής.

Εκεί που έκανα Push Ups ανά ένα λεπτό... 10 10 15 10 10 10 10 τώρα ανά δύο λεπτά έκανα 10 10 12 10 6 ....

Εχω χάσει αρκετά από αντοχή σε σχέση με τα 30 αλλά στα 34 σταδιακά θα επανέλθω.

[IMG

Peter Baylish

More
24 Apr 2020 23:21 - 24 Apr 2020 23:26 #233426 by Blood Prince
Εδώ και 6 μήνες δεν έχω αγγίξει βαράκια,Push Ups bars τίποτα......εντελώς αγύμναστος και είμαι 95 κιλά ενώ όταν γυμναζόμουν ήμουν 80 (80 κιλά ήμουν βέβαια πρίν 4-5 χρόνια).......

Τώρα αποφάσισα να ξεκινήσω να γυμνάζομαι...την Τρίτη ξεκίνησα Push Ups bars και διαπίστωσα πόσο αγύμναστος είμαι....προσπάθησα να κάνω όσα push ups έκανα όταν ήμουν σε φόρμα και το αποτέλεσμα να με πονάνε οι μύες και την πέμπτη δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα Push Ups...

Οπότε όταν θα μπορέσω (ευελπιστώ Κυριακή ή Τρίτη) θα ξεκινήσω από πολύ λίγα 5 ανά σέτ στην αρχή και θα τα αυξάνω σταδιακά εβδομάδα με εβδομάδα.Το ίδιο και με τα βαράκια.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Apr 2020 23:26 by Blood Prince.

More
03 May 2020 20:35 #233654 by Sotiris Greece
Πριν τον covid-19 περπάτημα στο γήπεδο σε καθημερινή βάση 5 γύροι, ποδηλασία κάποτε με απλό και τώρα πλέον με ηλεκτρικό και μία διατροφή και

More
26 Jun 2020 21:47 - 27 Jun 2020 14:53 #235977 by Blood Prince
Εγώ λέω να κάνω γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα μιας που αλλάζει ο μήνας θα κάνω και μια νέα αρχή και θα περιορίσω το ψωμί από την διατροφή μου για να χάσω βάρος.

Είμαι περίεργος τον Αύγουστο πόσα κιλά θα είμαι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Jun 2020 14:53 by Blood Prince.

More
21 Jul 2020 18:05 - 21 Jul 2020 18:09 #236829 by Blood Prince
80 κιλά με ύψος περίπου 1,80-1,85 θα μπορούσα να πω πως ήμουν γυμνασμένος αλλά αδύνατος.Μετά όμως έφτασα στα 95 κιλά και με την Γυμναστική τα μείωσα στα 93.Είμαι σε καλό δρόμο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jul 2020 18:09 by Blood Prince.

More
20 Sep 2020 18:15 - 20 Sep 2020 18:20 #239146 by Blood Prince
Κάνω τακτικά Γυμναστική εδώ και 1 μήνα και αλλά από βάρος παραμένω σταθερά μεταξύ 92-94 κιλά.Στόχος είναι να μειώσω το βάρος στα 90 κιλά κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Sep 2020 18:20 by Blood Prince.