Νομίζω σχετικό είναι αυτό με τη γυμναστική μέσα στο σπίτι. Παρεμβολές μπορεί να υπάρξουν κι εκτός σπιτιού. Πιστεύω πως αν σου δοθεί το κατάλληλο κίνητρο κι αν έχεις και λίγο πείσμα μέσα σου, γίνεται άνετα σχετικά. Για παράδειγμα είχα ξεκινήσει να πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά ήδη στον πρώτο χρόνο βαρέθηκα για πολλούς λόγους και στον ενάμιση έφυγα. Από τότε κάνω στο σπίτι γυμναστική, οκ δεν τηρώ 100% το πρόγραμμα (πότε θα νιώθω πολύ κουρασμένη, πότε απλώς θα βαριέμαι πολύ), αλλά κάνω πολύ πιο ευχάριστα τη γυμναστική μου. Βάζω τη δική μου μουσική να παίζει (απάλευτη αυτή του γυμναστηρίου), ανάμεσα στα σετ μπορεί να κάνω και καμιά μικροδουλειά και είμαι μια χαρά.
Σίγουρα και το περπάτημα/τρέξιμο είναι βασικό, όμως δυστυχώς μόνο του δε λέει και πολλά. Ειδικά για το απολλώνιο κορμί (ή κάτι που με λίγη φαντασία το πλησιάζει
) χρειάζονται πολλές ασκήσεις με βάρη και προφανώς η αερόβια γυμναστική πάντοτε προσφέρει, ειδικά για καύση λίπους. Απ' το να έχει όμως κάποιος καθιστική ζωή και να νιώθει αυτήν τη σπαστική αίσθηση της σαπίλας μέσα του, χίλιες φορές το να πάρει σβάρνα τους δρόμους.