Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Laptop: Γενική συζήτηση

More
19 Jan 2012 02:44 #103960 by Γιώργος Λόλας
Για να κρατήσεις τα bookmarks, το ιστορικό και τους κωδικούς από τον Firefox, εγκατέστησε το addon Xmarks . Φτιάξε ένα account και βάλε να κάνει sync ότι χρειάζεσαι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2012 11:44 #103961 by Βασίλης Σπετσιέρης
Φίλε geololj,το έψαξα στο google και τα μετέφερα με το Mozbackup.Παρεπιμπτόντως,έτρεξα το malwarebytes στα vista και βρήκαν κάποιους φακέλους infected.Ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε με το device configuration error Code 1.Όχι ότι θα ξαναχρησιμοποιήσω τα vista βέβαια.Απλά πληροφοριακά.

More
21 Jan 2012 18:19 - 25 Nov 2015 22:23 #104069 by Μάνος Γρυπάρης
Σκότωσε την αδερφή του με laptop!
Μετά τον δολοφόνο που ανακοίνωσε το έγκλημα μέσω Facebook , τώρα είχαμε έναν ακόμη περίεργο φόνο. Ένας νεαρός σκότωσε...με laptop (!) την αδερφή του. Το συγκεκριμένο σκηνικό αυτή τη φορά εξελίχθηκε στην Κύπρο και νομίζω παρόμοιο δεν έχει επαναληφθεί.

Οικογενειακή τραγωδία, με θύμα και θύτη αδέλφια, εκτυλίχθηκε στο συνοικισμό Λατσιών στη Λευκωσία.

Ένας 25χρονος, φέρεται να σκότωσε την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, κτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.Το θύμα βρέθηκε στο χολ του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία, δήλωσε ότι το θύμα δέχθηκε πολλά κτυπήματα στο κεφάλι, με μεγάλο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανέφερε ακόμη ότι το θύμα φέρει αμυχές που δείχνουν ότι κατέβαλε προσπάθεια να αμυνθεί.

Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε ότι "θύτης και θύμα, αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και είχαν τεθεί υπό την παρακολούθηση του Γραφείου Ευημερίας". Στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας ήταν η μητέρα των δύο αδελφών, η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβη, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, διότι είναι τετραπληγική.

Ο ύποπτος για τον φόνο ανακρίνεται από την αστυνομία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 25 Nov 2015 22:23 by Nikos Georgopoulos.

More
21 Jan 2012 20:36 #104072 by Γιάννης Μπόκας
Τραγωδία... να είσαι μάνα και να το βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...

More
22 Jan 2012 04:05 #104086 by Γιώργος Λόλας

x_yannis wrote: Τραγωδία... να είσαι μάνα και να το βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...

Αυτό θα έλεγα κι εγώ ρε Γιάννη. Τραγική η κατάσταση. Φαντάσου την μητέρα να βλέπει την οικογένειά της να διαλύεται και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Κρίμα... δε ξέρω τι "όπλισε" το χέρι του παιδιού, αλλά είναι πολύ κρίμα για όλη την οικογένεια.

More
18 Mar 2012 21:52 - 25 Nov 2015 22:32 #105956 by Βασίλης Σπετσιέρης
Σύνδεση laptop με TV
Θἐλω να συνδέσω το laptop μου με την plasma που έχω στο σαλόνι.Τι καλώδια θα χρειαστώ?Η τηλεόραση είναι philips,έχει ένα σκασμό υποδοχές.Διάβασα κάτι για καλώδιο DVI αλλά η υποδοχή της TV είναι πιο μεγάλη από την αντίστοιχη που έχω στο laptop.
Last edit: 25 Nov 2015 22:32 by Nikos Georgopoulos.

More
18 Mar 2012 23:32 #105968 by Γιώργος Λόλας
Καλό θα ήταν να μη συνδέσεις το laptop σου στην Plasma TV. Οι στατικές εικόνες από τα Windows θα προκαλέσουν πρόβλημα στη τηλεόρασή σου. Απέφυγε το καλύτερα. Αν έχεις άλλη τηλεόραση (μια LCD ας πούμε), γράψε μου το μοντέλο του laptop σου ή βγάλε μια φωτογραφία τις εισόδους/εξόδους που έχει για να σου πω τι καλώδια/αντάπτορες θα χρειαστείς :)

More
18 Mar 2012 23:47 #105972 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν γίνεται?Στο manual της τηλεόρασης λέει πως μπορώ να τη συνδέσω με pc.Συγκεκριμένα γράφει ''Η υποδοχή DVI κάνει δυνατές τις ακόλουθες λειτουργίες τηλεοπτικής και monitor απεικόνισης,μέσω του πλήκτρου ( ) στο τηλεχειριστήριο,για συσκευές υψηλής ευκρίνειας (HD) και υπολογιστές (PC)'' Για PC, VGA 640x480 , SVGA 800x600 , XGA 1024x768.Και γράφει και για καλώδιο ήχου στις εισόδους DVI AUDIO R (δεξιά) και L (αριστερά) ή στις υποδοχές DIGITAL AUDIO IN

More
18 Mar 2012 23:56 #105975 by Γιώργος Λόλας
Τότε θα χρειαστείς ένα από τα παρακάτω:

Είτε αντάπτορα DVI (αρσενικό) σε ΗDMI (θηλυκό)

Ή καλώδιο DVI-HDMI
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhdlQvsMi9zJNlL8wQaZA42Liac4KOXsV6iIXnJNsp_mExmokKvihPsVzLYA

Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστείς και ξεχωριστά ένα καλώδιο HDMI (το πιο φθηνό που θα βρεις - περίπου 4€). Το ανταπτοράκι κάνει 5-6€. Θα βάλεις το ανταπτοράκι στο laptop στην υποδοχή DVI και θα βάλεις πάνω του το καλώδιο HDMI. Την άλλη άκρη του καλωδίου θα την συνδέσεις επάνω στη TV.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα βάλεις την άκρη με το DVI στο laptop και την άκρη HDMI στη TV.

Αν δεν έχεις DVI επάνω στο laptop, βρες μου αν μπορείς το μοντέλο του ή βγάλε μια φωτογραφία να δω τι εισόδους/εξόδους διαθέτει. Όπως και να έχει πάντως, ρώτα εκεί που θα πας για τα καλώδια αν θα σου βγάλει πρόβλημα στην εικόνα στη τηλεόραση για να είσαι σίγουρος. Δε ξέρω αν οι πιο καινούριες plasma δεν έχουν πρόβλημα, δε το έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ το θέμα τελευταία.

More
19 Mar 2012 00:02 #105976 by Βασίλης Σπετσιέρης
To laptop έχει τέτοια υποδοχή farm3.static.flickr.com/2550/381 ... 3fa8_o.jpg EDIT.Έγραψα μλκ σχετικά με την τηλεόραση.Αυτό το μοντέλο είναι www.hdtvsolutions.com/Philips-37PF9830-10.htm