Χαίρετε αγαπητό forum! Είναι το πρωτο post μου εδώ πέρα και θα ήθελα μία παραπάνω γνώμη σχετικά με την αγορά ενός νέου laptop. Eπειδή φεύγω τον Σεπτέμβρη για σπουδές στην Αγγλία θα πρέπει να αποχωριστώ το αγαπημένο desktop μου
και να τσιμπήσω ένα καλό laptop το οποιο προφανως να εχει service εκει (sony,asus,lenovo,dell κλπ). To budget που έχω είναι μέχρι 800 ευρώ και είπα να δώσω βαση σε gpu k ram μιας και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω και αρκετά (εως και πολύ!) για gaming. Μετά από αρκετές έρευνες που περιλάμβαναν reviews,benchmarking κλπ κατέληξα σε αυτή την επιλογή
1)
www.skroutz.gr/s/3332448/Asus-S56CB-XX173H-i7-3537U-8GB-750GB-24GB-SSD.html
Ο κύριος φόβος που έχω είναι στο θέμα το οτι ειναι tagged σαν Ultrabook και αυτο δεν ξερω τι επιπτωση παιζει να χει στην αποδοση των games (κατα κύριο λογο παιζω διαφορα mmo, league of legends, diablo 3, skyrim,dragon age κλπ). Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορει να βοηθησει παρακαλώ να την πει προτού κανω κανα λαθος και κλαιω τα λεφτάκια μου!!!
Σημείωση : Αν έχετε καποια πρόταση για laptop μέσα σ' αυτό το budget είναι απολυτως ευπρόσδεκτη και θα περάσει από σκληρα και επιπονα τεστ !