Ότι πληρώνεις πέρνεις. Εξάλου μέσος όρος είναι τα 3 χρόνια για gaming laptop. Μετά θες αναβάθμηση, δυστηχώς.
3 χρόνια ; Εγώ επειδή είχα Intel HD το Laptop μου από τον πρώτο χρόνο δεν έπαιζε παιχνίδια. Το αγόρασα το 2015 και παιχνίδια όπως Witcher 3 και Assassin's Creed Syndicate ούτε κατά διάνοια τα έτρεχε.
Πάντως το έχω στην κατοχή μου
6 χρόνια και ακόμα λειτουργεί κάτι πολύ καλό αν και
είχα πληρώσει κάτω από 500 €
Επιπλέον υπάρχουν και gaming laptops αξίας 2000 € και βάλε. Δεν είναι όλα τα gaming laptops ίδια.
Υπάρχει και το άλλο. Μπορείς να πάρεις Laptop με 500 € και Intel HD και Laptop με την ίδια τιμή και Nvidia οπότε δεν ισχύει πάντα το ότι πληρώνεις παίρνεις.
Πάντως άμα έχεις χρόνια να παίξεις παιχνίδια δεν σε νοιάζει κιόλας...πχ ένα Laptop που να παίζει παιχνίδια PS5 το 2030 θα είναι φτηνό.Αν κάποιος δεν έχει παίξει παιχνίδια της γενιάς, δεν θα τον πειράξει που δεν θα μπορεί να παίξει High End PS6 πχ
Το Laptop μου ενώ κόστισε κάτω από 500 € , μια χαρά με ικανοποίησε και το έχω λατρέψει. 6 χρόνια μετά λειτουργεί , έχω παίξει τόσα παιχνίδια με Intel HD όπως Dark Souls 2 Softs και Skyrim. Πήρα και το Oblivion τώρα.