Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι laptop να αγοράσω?

More
13 Nov 2020 19:22 - 13 Nov 2020 19:24 #241119 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Ο υπολογιστής που έχω δε σηκώνει games για κανένα λόγο...κι όταν λέω δε σηκώνει, εννοώ το πιο ελαφρύ χαζό game σκαλώνει εντελώς...Δεν μπορείς να παίξεις! Κατα τ'άλλα κολλάει λιγάκι και γενικά, αλλά παλέψιμα.
Θέλω να τον παραχωρήσω στη μαμά μου γιατί αυτόν τον πήρα για να κάνω κάποια βασικά πράγματα επειδή τότε μου κάηκε το λάπτοπ, είχα 250 ευρώ, πήρα έναν ίσα για τα βασικά και προσπαθώ να μαζέψω να πάρω ένα δυνατό.
Από κονσόλες έχω ό,τι χρειάζομαι και μέσα σε όλες είναι και το Ps4. Αλλά έχω κάποια παιχνίδια τα οποία είναι για PC και θέλω να τα παίζω, όπως επίσης και κάποια που θα αποκτήσω. Στο PC δε θα παίζω συνέχεια, αλλά θέλω τα παιχνίδια που επιλέγω, να έχω την δυνατότητα να τα παίζω και να τα ευχαριστιέμαι.
Τώρα το budget μου δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου ότι ο υπολογιστής που επέλεξα θα αντέξει και θα τραβάει για ένα καλό χρονικό διάστημα. Να μην αλλάξω σε 2 χρόνια ας πούμε.

Εγώ αγόρασα το Laptop Lenοvo G50 70 τον Οκτώβριο 2015 με 460 € και λειτουργεί ακόμα,5 χρόνια μετά.

Εχω παίξει παιχνίδια όπως Dead Space 3,Battlefield Hardline,Dark Souls 2 Scholar of the first sin,Skyrim,Tomb Raider 2013,Call of Duty Black Ops 2,Call of Duty Ghosts,Resident Evil Revelations,Life is Strange κλπ

Μιλάμε πάρα πολλά παιχνίδια για την τιμή του, οπότε με 500 € βρίσκεις ένα καλό που να παίζει παιχνίδια απλά κοίταξε να μην πάρεις Intel HD όπως εγώ αλλά Nvidia.

Κάπως δύσκολο βέβαια να παίζεις παιχνίδια που δεν τρέχει το PS4 εκτός εαν σε ενδιαφέρει πχ το Halo που είναι XBOX exclusive.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2020 19:24 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2021 22:45 #250812 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά ψάχνω για γκειμινγκ λάπτοπ και θέλω τη βοήθεια σας, το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 700 με 800κατι, έχω ξεχωρίσει το lenovo ideal pad 3 με ραιζεν 5 4600η και Νβιντια γτξ 1650τι  αλλά άμα υπάρχει κάτι καλύτερο περιμένω τις προτάσεις σας

More
11 May 2021 00:00 - 11 May 2021 00:05 #250825 by Blood Prince

παιδιά ψάχνω για γκειμινγκ λάπτοπ και θέλω τη βοήθεια σας, το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 700 με 800κατι, έχω ξεχωρίσει το lenovo ideal pad 3 με ραιζεν 5 4600η και Νβιντια γτξ 1650τι  αλλά άμα υπάρχει κάτι καλύτερο περιμένω τις προτάσεις σας
Εχε υπόψην πως η κάρτα γραφικών που ανέφερες κυκλοφόρησε το 2019.

Θα σου πρότεινα αυτό  www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...x505gt-bb51-cb/prod12816343pp/   στα 825 € με μνήμη RAM 8 GB και σκληρό δίσκο 1 TB, ανάλυση οθόνης laptop FHD (1920x1080)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 May 2021 00:05 by Blood Prince.

More
11 May 2021 06:47 #250829 by Γιάννης Ρέμας
δεν είναι πιο και καινούρια η ti από την απλή η πιο καλή; δεξέρω, πάντως το συγκεκριμένο δεν έχει ssd οπότε νομίζω δεν αξιζει

More
11 May 2021 12:32 - 11 May 2021 12:38 #250846 by Blood Prince

δεν είναι πιο και καινούρια η ti από την απλή η πιο καλή; δεξέρω, πάντως το συγκεκριμένο δεν έχει ssd οπότε νομίζω δεν αξιζει

Πιο καλή δεν είναι, εδώ είναι οι συγκρίσεις  gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1650-Ti-Mobile-vs-Nvidia-GTX-1650/m1091296vs4039

To Laptop που σου πρότεινα μια χαρά αξίζει,όμως αν εσένα δεν σου αρέσει είναι άλλο θέμα.

Ο σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα 1 ΤΒ HDD.

Αν σκόπευα να αγοράσω Gaming Laptop αξίας 800+ € θα το αγόραζα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 May 2021 12:38 by Blood Prince.

More
11 May 2021 15:26 #250852 by Απόστολος Μητσακούλης
Τσεκαρε public την Asus Tuf gaming 15. Εχει Ryzen 5, 8 Ram, gforce 1650, ssd 250 σε τιμη 835. Στα ιδια περιπου ειναι και η lenovo. Ειναι για ελαφρη gaming αυτα. Αν θες ti το οποιο ειναι κλασης ανωτερο μαλλον δν γλυτωνεις το χιλιαρικο. 

More
11 May 2021 15:37 #250853 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπαρχουν βεβαια και sites στα οποια επιλεγης καρτα γραφικων, επεξεργαστει και σου βγαζει λιστα με δυνατα παιχνιδια και σου λεει ποσο fps θα βγαζει στο περιπου. Καθε εταιρια εχει συνηθως και τις δικες του πλατφορμες οποτε ψαξτο λιγο με βαση οτι κυκλοφορει τωρα. Παντος τα laptop δν θα σε κρατησουν για πολλα χρονια. Δυσκολα γινονται αναβαθμησεις σε αυτα.

More
11 May 2021 16:43 #250854 by Γιάννης Ρέμας
σε best price και skroutz βρίσκεις και με 750+ με ti απλά οι μεγάλες αλυσίδες έχουνε ψηλά τις τιμές ακόμα και τώρα στις εκπτώσεις που δεν χρειάζεται καν να κοιτας σε αυτα

More
11 May 2021 21:35 #250856 by Γιάννης Ρέμας
εχω σκεψεις γιαυτο εδω www.unimax.gr/lenovo-ideapad-gaming-4600h-8gb-256gb-geforce-...iIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 αν και εχει μονο 256γιγα τι λετε?

More
11 May 2021 22:44 #250859 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλό είναι. Έχει μικρό σκληρό αλλά μπορείς να βάλεις εξωτερικό αν θες. Windows 10 Home Edition να φανταστώ θα βάλεις.