TutuOfTutunia wrote: Ο υπολογιστής που έχω δε σηκώνει games για κανένα λόγο...κι όταν λέω δε σηκώνει, εννοώ το πιο ελαφρύ χαζό game σκαλώνει εντελώς...Δεν μπορείς να παίξεις! Κατα τ'άλλα κολλάει λιγάκι και γενικά, αλλά παλέψιμα.
Θέλω να τον παραχωρήσω στη μαμά μου γιατί αυτόν τον πήρα για να κάνω κάποια βασικά πράγματα επειδή τότε μου κάηκε το λάπτοπ, είχα 250 ευρώ, πήρα έναν ίσα για τα βασικά και προσπαθώ να μαζέψω να πάρω ένα δυνατό.
Από κονσόλες έχω ό,τι χρειάζομαι και μέσα σε όλες είναι και το Ps4. Αλλά έχω κάποια παιχνίδια τα οποία είναι για PC και θέλω να τα παίζω, όπως επίσης και κάποια που θα αποκτήσω. Στο PC δε θα παίζω συνέχεια, αλλά θέλω τα παιχνίδια που επιλέγω, να έχω την δυνατότητα να τα παίζω και να τα ευχαριστιέμαι.
Τώρα το budget μου δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου ότι ο υπολογιστής που επέλεξα θα αντέξει και θα τραβάει για ένα καλό χρονικό διάστημα. Να μην αλλάξω σε 2 χρόνια ας πούμε.
Εγώ αγόρασα το Laptop Lenοvo G50 70 τον Οκτώβριο 2015 με 460 € και λειτουργεί ακόμα,5 χρόνια μετά.
Εχω παίξει παιχνίδια όπως Dead Space 3,Battlefield Hardline,Dark Souls 2 Scholar of the first sin,Skyrim,Tomb Raider 2013,Call of Duty Black Ops 2,Call of Duty Ghosts,Resident Evil Revelations,Life is Strange κλπ
Μιλάμε πάρα πολλά παιχνίδια για την τιμή του, οπότε με 500 € βρίσκεις ένα καλό που να παίζει παιχνίδια απλά κοίταξε να μην πάρεις Intel HD όπως εγώ αλλά Nvidia.
Κάπως δύσκολο βέβαια να παίζεις παιχνίδια που δεν τρέχει το PS4 εκτός εαν σε ενδιαφέρει πχ το Halo που είναι XBOX exclusive.