Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
28 May 2016 23:00 #181944 by Myrmidon

Mystique wrote: Νατη και η κοκκινομαυρη MSI που τοσο πολυ μου αρεσει. Αρχιζω τις οικονομιες για την αποκτηση της το συντομοτερο δυνατον. ;)

Εννέα μήνες τι έκανες δηλαδή; Από τότε είχα δώσει εκτίμηση ότι θα βγουν αυτό το καλοκαίρι. Τα έφαγε το Hondos center; :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2016 08:01 - 29 May 2016 08:02 #181950 by Alexandros Michalas
Χμμ η EVGA με το waterblock (που πλέον της τα κατασκευάζει η Ekwb αντί για την swiftech αν δεν κάνω λάθος;) φαίνεται καλή παραδεχομένως :woohoo:

Για να έχω καλή ερώτηση: Η 1080 Ti πότε λέτε να έρθει;

Edit: Δεδομένου ότι η AMD μάλον θα κάνει release την Vega τον Οκτώβρη, να υπολογίζω Σεπτέμβρη για την 1080Ti;
Last edit: 29 May 2016 08:02 by Alexandros Michalas.

More
29 May 2016 08:25 #181951 by Myrmidon
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
29 May 2016 12:56 #181967 by Panagiotis
Εγω τελικα πηρα την r9 380 4gb.Ετσι κι αλλιως πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα για καρτα.Παντως ειναι τουμπανη.Και επισης παρατηρησα μια διαφορα στα χρωματα σε σχεση με την nvidia,τα οποιο δεν ειναι τοσο "ξερθωριασμενα" να το πω σαν της gtx που ειχα.

More
30 May 2016 05:48 #181995 by Myrmidon

Agent94 wrote: Εγω τελικα πηρα την r9 380 4gb.Ετσι κι αλλιως πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα για καρτα.Παντως ειναι τουμπανη.Και επισης παρατηρησα μια διαφορα στα χρωματα σε σχεση με την nvidia,τα οποιο δεν ειναι τοσο "ξερθωριασμενα" να το πω σαν της gtx που ειχα.

Έχω την εντύπωση ότι για τα ξεθωριασμένα χρώματα που γράφεις φταίει το ότι ποτέ δεν άλλαξες το "Output dynamic range" από "Limeted" σε"Full" :lol:

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
30 May 2016 13:39 #182001 by Panagiotis

Myrmidon wrote:

Agent94 wrote: Εγω τελικα πηρα την r9 380 4gb.Ετσι κι αλλιως πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα για καρτα.Παντως ειναι τουμπανη.Και επισης παρατηρησα μια διαφορα στα χρωματα σε σχεση με την nvidia,τα οποιο δεν ειναι τοσο "ξερθωριασμενα" να το πω σαν της gtx που ειχα.

Έχω την εντύπωση ότι για τα ξεθωριασμένα χρώματα που γράφεις φταίει το ότι ποτέ δεν άλλαξες το "Output dynamic range" από "Limeted" σε"Full" :lol:

Οπως και να εχει τωρα ειναι μια χαρα τα χρωματα.Οχι οτι με ενδιαφερει και τοσο.Πιο πολυ να παιζω παιχνιδια με νοιαζει.Thanks for the reply. B)

More
30 May 2016 15:07 - 30 May 2016 15:32 #182007 by Myrmidon
Ψάχνοντας για περισσότερες λεπτομέρειες ανά το διαδίκτυο, νεότερες πληροφορίες φέρουν το εξής power supply recommendation, για τις δύο νέες Pascal:

GeForce GTX 1070 / 1080 - On your average system the card requires you to have a 450~500 Watts power supply unit.
GeForce GTX 1070 / 1080 SLI - On your average system the cards require you to have a 750~850 Watts power supply unit.

Ομολογώ ότι πρόκειται για κάτι που το περίμενα εδώ και μήνες, αλλάζοντας μάλιστα φέτος το PSU στο desktop μου από 750W σε 550W

Όσων αφορά τώρα στις επιδόσεις της 1070, έρχονται και τα πρώτα benchmarks, δείχνοντας τιμές σε FPS οι οποίες δηλώνουν ουσιαστικά τον θάνατο των top 9xxx Maxwell. Η μπάλα παίρνει χαλαρότατα και την TitanX. Ναι καλά διαβάσατε, και την TitanX. :woohoo:

Ας περάσουμε όμως στο ψητό.

Τώρα σχετικά με την πραγματική κατανάλωση, αυτή κυμαίνεται στα παρακάτω επίπεδα

Last edit: 30 May 2016 15:32 by Myrmidon.

More
30 May 2016 20:21 #182021 by Κατερίνα Μαρίνου

Myrmidon wrote:

Mystique wrote: Νατη και η κοκκινομαυρη MSI που τοσο πολυ μου αρεσει. Αρχιζω τις οικονομιες για την αποκτηση της το συντομοτερο δυνατον. ;)

Εννέα μήνες τι έκανες δηλαδή; Από τότε είχα δώσει εκτίμηση ότι θα βγουν αυτό το καλοκαίρι. Τα έφαγε το Hondos center; :lol:

Και εκει πηγαινουν βεβαια αλλα κραταω και καποια στην ακρη για τις καρτες και το νεο ps. ;) Χρειαζομαι και μια καινουρια τηλεοραση και ειμαι οκ νομιζω.

More
30 May 2016 20:45 #182023 by Myrmidon

Mystique wrote:

Myrmidon wrote:

Και εκει πηγαινουν βεβαια αλλα κραταω και καποια στην ακρη για τις καρτες και το νεο ps. ;) Χρειαζομαι και μια καινουρια τηλεοραση και ειμαι οκ νομιζω.

Μάλλον αύξηση ή καινούρια δουλειά χρειάζεσαι. :lol:

More
31 May 2016 20:27 - 31 May 2016 20:42 #182096 by Myrmidon
Οι βόμβες μεγατόνων, από τη μεριά της πράσινης, σκάνε η μία μετά την άλλη. Ωστόσο από την μεριά της κόκκινης δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό ακόμα τουλάχιστον όχι επίσημα. Το δεύτερο μισό του 2016 θα είναι το ποιο πλούσιο και ίσως ποιο σημαντικό για την τρέχουσα δεκαετία, όσων αφορά τα άλματα σε καθαρές επιδώσεις στην αγορά των καρτών γραφικών.

Οι επιλογές που θα έχουν σε λίγες μέρες οι gamers θα είναι πολλές για κάθε γούστο και για κάθε τσέπη, δίνοντας ανεπανάληπτες επιδόσεις, αποτελώντας σημαντική αναβάθμιση και επένδυση με διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από ποτέ. Έτσι λοιπόν σε 15 περίπου ημέρες η GTX 1060 θα κάνει την δική της εμφάνιση. Ομολογουμένως ποιο νωρίς από ότι ίσως αρκετοί από εμάς περιμέναμε.

Από το διάγραμμα που "διέρρευσε", αν και δεν φαίνεται καθαρά θα διακρίνει κανείς, βάση των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα από benchmarks των GTX1080/1070. ότι η νέα GTX 1060 θα υπερβαίνει σε επιδόσεις την παλιά καλή GTX 970 ίσως οριακά και ανά περίπτωση, την πάλαι ποτέ κραταιά GTX 980. Αναλογιζόμενοι στο περίπου την τιμή και την κατανάλωση που θα έχει, ενδεχομένως, αναλογικά με τις μεσαίες Pascal (ας μην ξεχνάμε θα βγουν και Ti και νέες Titan?), οι Polaris θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ισχυρό αντίπαλο και θα πρέπει να τιμολογηθούν ανάλογα αν θέλουν να κρατήσουν στην αγορά. ;)

Α και πριν το ξεχάσω.Σε αυτήν την κατηγορία δεν θα έχουμε Founders Edition μοντέλα. :huh:
Attachments:
Last edit: 31 May 2016 20:42 by Myrmidon.