mordred wrote: Μαλλον άτυχος θα εισαι αν γιναι κατι...
Δεν πιστεύω οτι πρέπει να τα ρίχνουμε μόνο στην τύχη. Δεν λέω οτι πουλάνε μόνο σαβούρες αλλα όπως το θέτεις εσύ ναι αν είσαι "τυχερός" μπορεί να σου έρθει κανένα part μεταχειρισμένο χωρίς κουτί και manual πχ για να το "σπρώξουμε" μην πάει χαμένο
Θέλω να πω οτι ναι είναι θέμα τύχης αλλα είναι και θέμα συμπεριφοράς απο τα καταστήματα. Όταν σου λέει ο άλλος πχ οτι αγορασε πληκτρολόγιο με χαλασμένη usb απο το e=shop και δεν το αλλάξανε ( και μάλιστα απαντά εκει το ίδιο το μαγαζί) τι να πουμε.. Οτι ήταν άτυχος αυτός που άνοιξε χαλασμένο keyboard ή οτι φταίει το μαγαζί που δεν του το άλλαξε?
Ίσως είναι λάθος τοπικ αλλα είμαι σίγουρος οτι αν ανοίξουμε μια μεγάλη κουβέντα θα βρούμε πολλούς πελάτες που αντιμετώπησαν πρόβλημα. Προς θεού βέβαια δεν λέω οτι γίνεται πάντα αυτό έτσι? Πολλές φορές και οι πελάτες είναι υπερβολικοί.
Όσο για τον φίλο μην ανυσηχείς οτι και να γίνει θα ξεπεράστεί έστω και αν χρειαστεί κράψιμο. Θετική σκέψη και σύντομα θα λιώνεις στο pcaki σου. Ίσως ήταν άστοχο να βγάλω τι σκέψεις μου για'αυτό το θέμα καθώς καταλαβαίνω οτι είσαι σε αναμένα κάρνουνα. Απλά αρκετά μεγαλοκαταστήματα στην Ελλαδα έχουν ΚΑΠΟΙΕΣ φορές μηδεν σεβασμό στον καταναλωτη και αυτό είναι ενα γεγονός αδιαπραγμάτευτο που για εμένα είναι άξιο αναφοράς όταν μας ζητά κάποιος την γνώμη μας. Εγώ αν έστηνα νέο pc θα απευθυνόμουν σε plaisio, e-shop μόνο ως έσχατη λύση.
υ.γ εκανα καποιες αλλαγές απο την πρώτη μορφή για να ταιρίαζει καλύτερα σε αυτά που ήθελα να πω και να τονίσω