Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

e-shop: Γενική Συζήτηση

More
14 Oct 2009 00:15 - 11 Nov 2015 03:01 #62376 by Vagelis

Στο topic αυτό θα συζητάμε για την αλυσίδα καταστημάτων e-shop. Πρόκειται για ένα online πολυκατάστημα για PC hardware, software και games που λειτουργεί μόνο κατόπιν online παραγγελίας. Στην ουσία στα καταστήματά του λειτουργούν μόνο ως χώροι παραλαβης.

Υπαρχει κανεις που να χει παραγγειλει desktop pc απτο e-shop οπου να εχει διαλεξει τα κομματια και να τους εχει πει να του το συναρμολογισουν αυτοι?κανουν καλη δουλεια ή ειχατε προβληματα?
Attachments:
Last edit: 11 Nov 2015 03:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2009 14:39 #62385 by Stathis Yannacopoulos
Για τόσο μεγάλα καταστήματα όπως e-shop,plaisio θα βρείς 10 με καλή άποψη και 8 με άσχημη. Υπάρχει περίπτωση να είναι όλα άψογα και υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλήματα. Θα μου πεις παντού δεν είναι αυτά? Ναι απλά σε καταστήματα με υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα κάποια πράγματα ξεφεύγουν. Η καλύτερη λύση είναι είτε να γνώριζεις ο ίδιος ήταν να έχεις κάποιον γνωστό που ξέρει να στήνει pc. Αν δεν έχεις το e-shop είναι μια οκ επιλογη.

Πάντως δες και στο BestPrice.gr αξιολογήσεις πελατών να πάρεις μια ιδέα.

www.bestprice.gr/m

More
14 Oct 2009 19:54 #62397 by Alex
Replied by Alex on topic Αγορα απο E-shop.
Καλα το θέμα είναι οτι όσοι ειναι ευχαριστημένοι συνήθως δεν κανουν αξιολόγηση. Ενώ όσοι δεν είναι πάντα κάνουν. Αν εισαι γκαντέμης θα έχεις πρόβλημα. Αλλά δε νομίζω...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
14 Oct 2009 20:47 #62398 by Stathis Yannacopoulos

mordred wrote: Καλα το θέμα είναι οτι όσοι ειναι ευχαριστημένοι συνήθως δεν κανουν αξιολόγηση. Ενώ όσοι δεν είναι πάντα κάνουν. Αν εισαι γκαντέμης θα έχεις πρόβλημα. Αλλά δε νομίζω...

Έχεις ενα πόντο σε αυτό που λες αλλα οτι υπάρχει θέμα στα 2 μεγάλα καταστήματα υπάρχει και την άποψη αυτή την έχω σχηματισει και απο προσωπική εμπειρία σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

More
14 Oct 2009 23:03 #62400 by Alex
Όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε για τα καταστήματα αυτά... Αλλά έχω άλλες 20 που δεν έχω να πω τίποτα!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
14 Oct 2009 23:29 #62402 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Αγορα απο E-shop.
Εγω παραγγειλα pc,δικη μ συνθεση απο κει,και επειδη το προγραμμα μ στην σχολη ειναι φορτωμενο,τους ειπα να μου το συνδεσουν αυτοι,μετα κατα τυχη επεσα πανω σε κατι forum με διαφορα περιστατικα(και μερικα πολυ σοβαρα),και ψιλο αγχοθηκα.τελος παντων μου ειπαν ή πεμπτη ή παρασκευη θα το εχω,ελπιζω να ειμαι τυχερος και να μην εχω καποιο προβλημα.

More
15 Oct 2009 00:14 #62403 by Alex
Μαλλον άτυχος θα εισαι αν γιναι κατι...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
15 Oct 2009 02:49 #62412 by Stathis Yannacopoulos

mordred wrote: Μαλλον άτυχος θα εισαι αν γιναι κατι...

Δεν πιστεύω οτι πρέπει να τα ρίχνουμε μόνο στην τύχη. Δεν λέω οτι πουλάνε μόνο σαβούρες αλλα όπως το θέτεις εσύ ναι αν είσαι "τυχερός" μπορεί να σου έρθει κανένα part μεταχειρισμένο χωρίς κουτί και manual πχ για να το "σπρώξουμε" μην πάει χαμένο :) Θέλω να πω οτι ναι είναι θέμα τύχης αλλα είναι και θέμα συμπεριφοράς απο τα καταστήματα. Όταν σου λέει ο άλλος πχ οτι αγορασε πληκτρολόγιο με χαλασμένη usb απο το e=shop και δεν το αλλάξανε ( και μάλιστα απαντά εκει το ίδιο το μαγαζί) τι να πουμε.. Οτι ήταν άτυχος αυτός που άνοιξε χαλασμένο keyboard ή οτι φταίει το μαγαζί που δεν του το άλλαξε?
Ίσως είναι λάθος τοπικ αλλα είμαι σίγουρος οτι αν ανοίξουμε μια μεγάλη κουβέντα θα βρούμε πολλούς πελάτες που αντιμετώπησαν πρόβλημα. Προς θεού βέβαια δεν λέω οτι γίνεται πάντα αυτό έτσι? Πολλές φορές και οι πελάτες είναι υπερβολικοί.

Όσο για τον φίλο μην ανυσηχείς οτι και να γίνει θα ξεπεράστεί έστω και αν χρειαστεί κράψιμο. Θετική σκέψη και σύντομα θα λιώνεις στο pcaki σου. Ίσως ήταν άστοχο να βγάλω τι σκέψεις μου για'αυτό το θέμα καθώς καταλαβαίνω οτι είσαι σε αναμένα κάρνουνα. Απλά αρκετά μεγαλοκαταστήματα στην Ελλαδα έχουν ΚΑΠΟΙΕΣ φορές μηδεν σεβασμό στον καταναλωτη και αυτό είναι ενα γεγονός αδιαπραγμάτευτο που για εμένα είναι άξιο αναφοράς όταν μας ζητά κάποιος την γνώμη μας. Εγώ αν έστηνα νέο pc θα απευθυνόμουν σε plaisio, e-shop μόνο ως έσχατη λύση.

υ.γ εκανα καποιες αλλαγές απο την πρώτη μορφή για να ταιρίαζει καλύτερα σε αυτά που ήθελα να πω και να τονίσω

More
15 Oct 2009 14:56 #62415 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Αγορα απο E-shop.
Κοιτα να δεις, το οτι θα δουλευουν ολα μια χαρα ειναι σιγουρο, αλλα, αν θες να βαλεις τιποτα διαφανο να φαινονται καρτες γραφικων και λοιπα, τοτε, να ξερεις πως το μονο που θα φαινεται θα ειναι κρεμασμενα καλωδια κατα 90% :(

More
16 Oct 2009 14:54 #62460 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Αγορα απο E-shop.
Τελικα μου το εφεραν σημερα,οπως δηλ. μου'χαν πει,αλλα οταν βαζω το cd των winxp,δεν το βρισκει.εχω ψιλιαστει οτι δεν μ χουν συνδεση σωστα τα dvd,θα τους το παω πισω.
Θα μπορουσα να τ ανοιξω αλλα δεν θελω να χαθει η εγγυηση.