Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

e-shop: Γενική Συζήτηση

More
04 Nov 2009 14:58 #64028 by inviribus
Replied by inviribus on topic Αγορα απο E-shop.
Όσοι έχουνε πείρα από αγορές PC ξέρουν ότι επικρατεί το παλιό ρητό plug and pray όσο για το κατάστημα έχουνε πολύ χρονοβόρες διαδικασίες για να αγοράσεις κάτι και σε φυσικό περιβάλλον και σε δικτυακό.

Σε φυσικό άλλος παίρνει την παραγκελλία άλλος παίρνει τα λεφτά άλλος σου δίνει το μηχάνημα και σε δικτυακό είναι αστείο στο όνομα της ασφάλειας μου για να κάνω μια αγορά να πρέπει να στείλω ένα κάρο χαρτιά, μέχρι να τα στείλω έχω πάει και το έχω αγοράσει το νετ έγινε για να μας διευκολύνει όχι για να μας κάνει την ζωή ΔΥΣΚΟΛΗ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2009 13:24 #65648 by heretic
Replied by heretic on topic Αγορα απο E-shop.
τα παιδιά εξυπηρετούν πολύ καλά... τώρα για ότιδήποτε ελλατωματικό υπάρχει το service.

Όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα για υπολογιστές (κυρίως) έχουν και ποσοστά αστοχίας... οπότε ... δέ φταίει πάντα αυτός που τα πουλάει αλλά αυτός που τα φτιάχνει.

More
11 Nov 2015 03:02 #170966 by Μάνος Γρυπάρης
Δελτίο τύπου : 1.111.111 παραγγελίες για το 2015 στο e-shop.gr!

Το e-shop.gr έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια μια πολύ ξεχωριστή εορταστική παράδοση! Κάθε φορά που συμπληρώνονται οι 1.000.000 παραγγελίες της χρονιάς, ο τυχερός που παραλαμβάνει την εκατομμυριοστή παραγγελία δεν πληρώνει τίποτα!

Κάπως έτσι βρέθηκαν πανευτυχείς τον Δεκέμβριο του 2013 η Κατερίνα Καβάλογλου από την Θεσσαλονίκη, που παρέλαβε το ACER ASPIRE laptop της, μαζί με το HAMA NOTEBOOK STAND που είχε παραγγείλει από το eshop point στην Σταυρούπολη χωρίς να πληρώσει και τον Οκτώβριο του 2014 ο Γιώργος Νικολόπουλος από τα Γιάννενα, που παρέλαβε την τηλεόραση LG LED TV FULL HD, μια παραγγελία δώρο από το e-shop.gr.

Έτσι και φέτος συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την προτίμησή σας, αναδεικνύοντας την τυχερή παραγγελία της χρονιάς! Οι 1.000.000 παραγγελίες για το 2015 έχουν ήδη συμπληρωθεί και συνεχίζετε να μας στηρίζετε! Ολοένα και περισσότεροι καλά διαβασμένοι e-shoppers ψάχνουν παντού και τελικά επιλέγουν την πλούσια γκάμα, τις μοναδικές τιμές, τις αποκλειστικές προσφορές και την αξιοπιστία του e-shop.gr για τις αγορές τους! Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.

Γι’ αυτό και νικητής φέτος θα είναι αυτός ή αυτή που θα υποβάλει την παραγγελία υπ’ αριθμόν 1.111.111, που φυσικά δεν θα πληρώσει τίποτα! Η παραγγελία με αριθμό 1.111.111 για το 2015 θα συσκευαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του e-shop.gr στο Μενίδι και θα παραδοθεί εντελώς δωρεάν στον τυχερό της αποδέκτη! Το όνομα του τυχερού ή της τυχερής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook και στο site του e-shop.gr στην ενότητα με τα νέα.

Σε ποιον θα παραδοθεί η δωρεάν παραγγελία μας για φέτος; Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε τις αγορές σας στο e-shop.gr γιατί ίσως την παραλάβετε εσείς.

Δείτε επίσης το High-End PC που αποκτήσαμε σε συνεργασία με το e-shop.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
17 Jan 2016 17:50 #175582 by Μάνος Γρυπάρης
Πρώτο σε επισκεψιμότητα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα το e-shop.gr για το 2015, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Alexa.
Δείτε την παρακάτω εικόνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης