Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

e-shop: Γενική Συζήτηση

More
16 Oct 2009 15:09 #62462 by Stathis Yannacopoulos
..... ελεος.. Πριν καταλήξεις στο συμπέρασμα αυτό για κανε καμμιά ενέργεια
Δοκίμασε κάποιο άλλο dvd η το dvd αυτό σε άλλο pc. Και καλά έκανες μην το πειράξεις και έχεις προβλημα με την εγγύηση. Νομίζω το pc σου ανήκει στην κατηγορία innovator και το επισκευάζουνε σε 4 ώρες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2009 17:09 #62470 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Αγορα απο E-shop.
Εχω βαλει τα xp απο αυτο το cd σε αλλο pc.τους το πηγα πισω,αυριο μου παν θα με ειδοποιησουν να παω να το παρω.

More
16 Oct 2009 17:37 #62472 by Stathis Yannacopoulos
Μάλιστα... πολύ ατυχία το e-shop τελικά... Μαύρη χελώνα τους κατούρησε? :P Κουράγιο φίλε μου.. μου αρέσει που σουλούπωσα το ποστ μου για να μη ακούγομαι υπερβολικος

More
17 Oct 2009 17:44 #62510 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Αγορα απο E-shop.
Τελικα είχε φύγει ένα τζαμπερακι απτο ένα dvd-rom και εμποδιζε την ολη υποθεση. Επίσης βρικαν πως ο ενας σκληρος ηταν ελαττωματικός (αστοχια υλικου) και θα μ τον αλλαξουν και θα το παρω δευτερα με τριτη.
Να πω την αληθεια ειχα παει έτοιμος να το κανω λιμπα το μαγαζι, αλλα αφου είδα τον τεχνικο που χε μπροστα του ανοιχτο το tower μου και το ελεγχε και του εκανε διαγνωστικα τεστ και μ εξηγησε τι γινόταν ηρεμησα καπως…προς το παρον... :armata cigar:

More
23 Oct 2009 13:16 #63009 by Τάκης Σπύρου
Προσωπικά πιστεύω πως είναι και θέμα τύχης μερικές φορές.Εγώ αγοράζω από e-shop τα τελευταία 4-5 χρόνια και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Ελατωματικά προιόντα υπάρχουν παντού,το θέμα είναι η εξυπηρέτηση.Έχοντας δοκιμάσει και άλλα online shops παραμένει 1ο στις προτιμήσεις μου.

More
23 Oct 2009 13:29 #63014 by ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ
δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα παντου ειναι ρισκο

More
23 Oct 2009 13:32 #63021 by ichigo3
Replied by ichigo3 on topic Αγορα απο E-shop.
Το θεμα ειναι οτι ειναι πιο φτηνο απο τα υπολοιπα καταστηματα αν το μαγαζακι της γειτονιας μου ειχε τις ιδιες τιμες θα προτιμουσα αυτο , καθως προσεχουν περισσοτερο απο τι στο Plasio και στο eshop που εχουν 20 τυπακια και λιωνουν ολη μερα να βαζουν βιδες και καλωδιο ε φυσικο ακολουθο ειναι να τα σκατωνουν σε καποια φαση

More
24 Oct 2009 11:35 #63145 by GiorgosH
Replied by GiorgosH on topic Αγορα απο E-shop.
Ούτε εγώ είχα ποτέ, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ποτέ δεν ξέρεις.. Οτιδηπότε συναρμολογείται στην Ελλάδα έχει πιθανότητα να πάει κάτι στραβά,, Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσηχο πάρε DELL :P

More
24 Oct 2009 13:49 #63161 by iznogood
Replied by iznogood on topic Αγορα απο E-shop.

Vrasidas wrote: Προσωπικά πιστεύω πως είναι και θέμα τύχης μερικές φορές.Εγώ αγοράζω από e-shop τα τελευταία 4-5 χρόνια και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Ελατωματικά προιόντα υπάρχουν παντού,το θέμα είναι η εξυπηρέτηση.Έχοντας δοκιμάσει και άλλα online shops παραμένει 1ο στις προτιμήσεις μου.

θα συμφωνήσω, κι εγώ από εκεί είχα πάρει το laptop μου και γενικότερα δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ούτε στην εξυπηρέτηση ούτε στην ποιότητα του προιόντος. Και μια φίλη μου που παρήγγειλε ένα Innovator με τα κομμάτια που ήθελε εκείνη, το έχει τώρα 2 χρόνια και φυσάει.

More
24 Oct 2009 19:19 #63191 by Βαγγέλης Καρίμαλης
πριν κάνα 6 μηνο ήμουν Θεσσαλονίκη στον αδερφό μου...
και ήθελε να πάρει pc.
πήγαμε στο e-shop στον ΟΣΕ.
είχαμε βρει τι περίπου θέλαμε... κάναμε την σύνθεση και
τα παραγγείλαμε... μας είπαν σε 4-5 εργάσιμες...
τελικά το πήραμε σε περίπου 10 εργάσιμες.
όλα καλά, μόνο το καλώδιο ρεύματος της οθόνης ήταν χαλασμένο...
δούλευε αλλά αν το κουνούσες έστω και λίγο εσβηνε η οθόνη.
πήραμε άλλο (2-3 euro εχει)
πριν κάνα μήνα κάηκε το τροφοδοτικό.
το άλλαξαν στο e-shop (δωρεάν φυσικά αφού είναι στην εγγύηση).
το μόνο πρόβλημα ότι το dvd δεν το συνέδεσαν με το τροφοδοτικό (ξεχάσαν :P )
αλλά αυτό το κάνει ο οποιοσδήποτε.

αυτή ήταν η εμπειρία μου από το e-shop.
γενικά πολύ καλή με μικρο προβληματάκια.

τα χρήματα τους τα δώσαμε όλα μαζί όταν κάναμε την παραλαβή του συστήματος.
είχαμε πάρει εκτός από κουτί και οθόνη,πληκτρολόγια κτλ κτλ...
1500 :euro: πήγε το μαλλί περίπου