Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
21 Oct 2013 14:42 #134346 by Θοδωρής Κώτσελας

JaCk_RiDeR wrote: Ψάχνω για καινούργια οθόνη γιατί η δικιά μου έχει πρόβλημα με comes on 2Seconds goes off.... εψαχνα στο Eshop και η μονη επιλογή μου ήταν αυτη εδώ. www.e-shop.gr/product?id=PER.169847 πως σας φαινεται;

Επίσεις εχω βρεί αυτες της δυο:
www.e-shop.gr/product?id=PER.169034
www.e-shop.gr/product?id=PER.169038

καμια απο αυτες.μια επιλογη εχεις.αυτην εδω:
www.bestprice.gr/item/2151948193 ... RP+U2312HM

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2013 15:04 #134347 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Jack προσωπικά θέλω να βλέπω live την οθόνη όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Είχα αγοράσει την 20αρα Samsung λόγω ονόματος κυρίως και δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Γιατί άλλο τα χαρτιά και άλλο το πως είναι η οθόνη.. θερμοκρασία χρωμάτων, είδος πανελ και πως λειτουργεί (πχ απο τα νέα IPS υπάρχουν μεγάλες διαφορές).
Θα μου πεις και στα καταστήματα δεν τις σετάρουν πολλές φορές σωστά τις οθόνες. μπορείς όμως να δεις έστω το πως νιώθουν τα μάτια σου (καλά το σκότωσα με την τελευταία πρόταση αλλά ελπίζω να με καταλάβεις)!

More
22 Oct 2013 12:57 #134383 by Petros

aliengoa wrote: Jack προσωπικά θέλω να βλέπω live την οθόνη όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Είχα αγοράσει την 20αρα Samsung λόγω ονόματος κυρίως και δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Γιατί άλλο τα χαρτιά και άλλο το πως είναι η οθόνη.. θερμοκρασία χρωμάτων, είδος πανελ και πως λειτουργεί (πχ απο τα νέα IPS υπάρχουν μεγάλες διαφορές).
Θα μου πεις και στα καταστήματα δεν τις σετάρουν πολλές φορές σωστά τις οθόνες. μπορείς όμως να δεις έστω το πως νιώθουν τα μάτια σου (καλά το σκότωσα με την τελευταία πρόταση αλλά ελπίζω να με καταλάβεις)!

σε καταλαβάινω απόλυτα. Εγώ Samsung SyncMaster T240 είχα αλλα μου χάλασε ενα κομάτι του PowerSupply και μέχρι να μου ανοίξει μου σπάει τα νέυρα. Αλλά γενικά ευχαριστημένως είμαι. Τελικά αγώρασα www.e-shop.gr/product?id=PER.169847 αυτην εδώ. Την βρίκα στο πλαισιο γιατί δεν μπορούσα να μην έχω PC.... μέχρι στιγμής καλη φαινεται. Για να δούμε..

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
22 Oct 2013 14:36 #134386 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλορίζικη!! Ωραία φαίνεται!

Την Τ200 έχω εγώ! Δεν μου αρέσουν τα χρώματα της! Και απο τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω και πολλά! Μια 23αρα με διαφορετικό κωδικό ήταν πολύ ανώτερη αν και ίδιας χρονιάς και τεχνολογίας!

More
01 Nov 2013 23:14 #134843 by sanji
γεια σας παιδια ..θα μπω κατευθειαν στο θεμα
θα ηθελα να μου προτεινεται μια καρτα γραφικων για το pc μου της ταξης των 80 με 120 ευρω

επισης θα ηθελα να μου προτεινεται και ενα λαπτοπ οχι για gaming αλλα να διαθετει ενα καλο επεξεργαστη, 4 gb ram τουλαχιστον και αν γινεται μια καρτα γραφικων (δηλαδη οχι τα laptop me intel hd καρτες)
αυτα απο εμενα περιμενω τις προτασεις σας

More
02 Nov 2013 00:11 #134844 by Μάνος Γρυπάρης
Sapphire Radeon R7 240 Boost 2GB
www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafi ... apphire+R7

Για laptop δες τον οδηγό του Νίκου Θωμάδη που από τη μέση έχει προτάσεις για όλα τα πορτοφόλια:
www.gameworld.gr/columns/tech/it ... aptop-2013

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Nov 2013 00:44 #134846 by Πας Παρτού

Manos wrote: Sapphire Radeon R7 240 Boost 2GB
www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafi ... apphire+R7

Αν δεν σοβαρευτεί η AMD σε κάποια θέματα εγώ δεν θα την πρότεινα. Οπότε ποια θα έλεγες ότι είναι η σύγκριση με την nvidia 650 GTX;

More
02 Nov 2013 02:10 #134847 by Μάνος Γρυπάρης
Κοίτα η συγκεκριμένη είναι στα 116 στο Bestprice, καλύπτει το μπάτζετ του και ναι έχεις δίκιο, είναι καλύτερη.
www.bestprice.gr/item/2153085606 ... tx-650-2gb

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Nov 2013 11:15 #134849 by sanji
πολυ καλο το αρθρο για τα laptop και θελω να σας δειξω αυτα που ειχα εγω στο μυαλο μου και να μου πειτε την γνωμη σας

laptop: www.e-shop.gr/product?id=PER.902201
2) www.plaisio.gr/laptop-tablet/lap ... 23-450.htm

καρτες γραφικων: www.skroutz.gr/s/2498535/Sapphi ... _favorites
2) www.skroutz.gr/s/3184556/Sapphi ... 0-1GB.html
3) www.skroutz.gr/s/3079580/Gigaby ... GB-OC.html
3) www.skroutz.gr/s/3079333/Asus-R ... II-OC.html

θα ηθελα να μου πειτε ποια απο αυτες που προτεινα και προτεινατε ηταν καλυτερη για να αγορασω

More
02 Nov 2013 13:26 #134850 by Θοδωρής Κώτσελας

sanji wrote: πολυ καλο το αρθρο για τα laptop και θελω να σας δειξω αυτα που ειχα εγω στο μυαλο μου και να μου πειτε την γνωμη σας

laptop: www.e-shop.gr/product?id=PER.902201
2) www.plaisio.gr/laptop-tablet/lap ... 23-450.htm

καρτες γραφικων: www.skroutz.gr/s/2498535/Sapphi ... _favorites
2) www.skroutz.gr/s/3184556/Sapphi ... 0-1GB.html
3) www.skroutz.gr/s/3079580/Gigaby ... GB-OC.html
3) www.skroutz.gr/s/3079333/Asus-R ... II-OC.html

θα ηθελα να μου πειτε ποια απο αυτες που προτεινα και προτεινατε ηταν καλυτερη για να αγορασω

μακρια απο turbo-x.
τωρα για την καρτα.εγω στη θεση σου θα περιμενα να βρω λιγο περισσοτερα χρηματα και να παρω την 7850.απο αυτες που προτεινεις παρε την 7790