Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
28 Jan 2011 17:40 #88850 by Aνέστης Αδαμίδης
Ήμαρτον δηλαδή! Τι άλλο να πω; Πήρα μια βάση πριν ένα μήνα και κάτι και βγήκε πολύ καλή. Και ψύξη ωραία είχε και θόρυβο ιδιαίτερο δεν έκανε και είχε και 4 εξτρά USB. Και κάνω να την καθαρίσω σήμερα(από σκόνες) και σπάει ο ανεμιστήρας ρε σεις!! Δηλαδή έλεος! Και δεν καλύπτει η εγγύηση αυτή τη ζημιά. Τώρα μάλλον θα πάρω ένα ίδιο, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ μήπως έχετε να προτείνετε τίποτα εσείς. Η βάση που είχα ήταν η εξής μόνο που το είχα αγοράσει από το Media Markt γιατί στο Πλαίσιο δεν το είχαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2011 21:55 #88861 by rafor
Αφου την ειχες και εχεις εμπειρια οτι δεν ειναι καλη, τοτε θα κοιταξω για καποια αλλη.Για καρτα τωρα που κοιταξα, κλεινω προς αυτη .Βεβαια θα ηθελα να μου πειτε και μια μητρικη που να κουμπωνει, για επεξεργαστη Amd Athlon II X2 3.0GhZ AM3 .Επισης για τροφοδοτικο κλεινω προς L&C γιατι εχει πολυ καλες προτασεις και εχω ακουσει και για αυτα καλα λογια.Τελος για τον σκληρο σκεφτομαι να παρω τον εξης Hitachi .

Δειτε παρακατω ενα καινουργιο innovator που εφτιαξα.Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και εβαλα την καρτα γραφικων που αναφερω πιο πανω και τελικα ενα τροφοδοτικο 550W απο την Thermaltake!Επισης εβαλα μια αλλη mobo που υποστηριζει SATA 3 και βρηκα ενα φτηνο Western Digital 500GB Caviar Sata 3 που ειναι 2 φορες πιο ταχυς απο τους Sata 2.Η απορια μου ειναι ενα η καρτα που αναφερω πιο πανω θα κουμπωνει στην mobo.Τελος να ξερετε οτι πηγα στην επισημη ιστοσελιδα της Gigabyte και η PCIe ειναι 2.0 και οχι 2.1 που γραφει στο e-shop, σας το λεω για να ξερετε.Οποιες προτασεις εχετε να μου τις πειτε γιατι απ' οτι βλεπετε συνεχεια βρισκετε καλυτερο πραγμα.

More
30 Jan 2011 16:20 #88927 by Ανδρέας Γρυπάρης
Παρόλο που είμαι λάτρης της WD, θα σου πρότεινα να βάλεις τον hitachi, ο Green είναι για τα πανηγύρια και δεν συμφέρει, μόνο για εξωτερικό δίσκο αξίζει.
To thermaltake 550W αξίζει και με το παραπάνω, το L&C ούτε λόγος! Είναι και αυτό σαν τα υπόλοιπα τροφοδοτικά της κακιάς ώρας που είχα γράψει πρίν. :rocket:
H 5750 είναι εγγύηση ! τρομερή κάρτα στα λεφτά της.

More
30 Jan 2011 16:26 #88928 by Ανδρέας Γρυπάρης
Μόνο της coolermaster αξίζει, συν αυτές τις 2:
www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... -ALU20.htm

www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... Cooler.htm

Όταν εγώ φώναζα αγοράζετε βάσεις από αλουμίνιο και όχι πλαστικούρες κάτι ήξερα και το έλεγα :wink:

More
30 Jan 2011 17:20 #88931 by rafor
Μα δεν ειναι green αυτος που εχω στη συνθεση μου.Eιναι blue Caviar Sata3.

More
30 Jan 2011 21:28 #88938 by Aνέστης Αδαμίδης

Pokemon wrote: Μόνο της coolermaster αξίζει, συν αυτές τις 2:
www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... -ALU20.htm

www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... Cooler.htm

Όταν εγώ φώναζα αγοράζετε βάσεις από αλουμίνιο και όχι πλαστικούρες κάτι ήξερα και το έλεγα :wink:

Ναι, όμως είτε πλαστικούρα είτε μεταλλική, ο ανεμιστήρας έσπασε, όχι η βάση. Σε οποιαδήποτε έκδοση, θα έσπαγε ο ανεμιστήρας. Οπότε αυτό καταρρίπτεται.

Όσο για αυτές που έβαλες, δεν κάνουν γιατί έχουν ανεμιστήρες μεγάλης διαμέτρου και δεν βγάζουν δυνατό αέρα. Όσο πιο μικρός ο ανεμιστήρας, τόσο πιο δυνατός ο αέρας που βγάζει.

Δες αν θες και στην επίσημη σελίδα της εταιρείας πως κινείται ο αέρας. Ενώ σε αυτές που μου προτείνεις ο αέρας δεν έχει κάποια διέξοδο και δεν δίνει επαρκή ψύξη στο laptop. Άλλο ένα μειονέκτημα των βάσεων που προτείνεις.

More
31 Jan 2011 03:22 #88960 by Ανδρέας Γρυπάρης
Όταν έχεις αλουμινένια βάση, είναι τέλειος αγωγός θερμότητας(πρίν το χαλκό), δεν χρειάζεται να έχεις μικρούς θορυβώδεις ανεμιστήρες για να κάνεις δουλειά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Και ένας μεγάλος ανεμιστήρας αποδίδει καλύτερα από έναν μικρό που κτυπάει σε συγκεκριμένο σημείο.

More
31 Jan 2011 09:51 #88965 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει μία βάση που είχε μεγάλο ανεμιστήρα(μιλάμε για πολύ μεγάλο), την πρώτη από τις βάσεις που προτείνεις, μία άλλη βάση που είχε μεν μικρού διαμετρήματος ανεμιστήρα και με βάση παρόμοια με αυτούς που έδωσες, δηλαδή flat και όλους τους επέστεφα μέχρι να καταλήξω σε αυτόν που είχα. Όλοι αυτοί που τους επέστρεφα ήταν όπως είπα flat(δηλαδή δεν έκαναν κοιλιά) και ο αέρας δεν έρεε σωστά, ώστε να ψύχεται ολόκληρη η βάση. Αυτό που εννοώ είναι το εξής που φαίνεται και στην εικόνα.

Ενώ στις flat βάσεις δεν είναι έτσι. Δεν έχει διέξοδο να φύγει ο αέρας κι έτσι δε θερμένεται όλη η βάση. Τώρα για τον θόρυβο, απ' όσο θυμάμαι δεν ήταν τίποτε ιδιαίτερο. Βασικά πιστεύω πως θόρυβο θα έκανε μόνο σε περίπτωση που το άφηνα ακαθάριστο για πάρα πολύ καιρό, εγώ όμως όπως είδατε τα καθαρίζω αρκετά συχνά τα μηχανήματά μου. Και να τι έπαθα. Ίσως δεν έπρεπε να βάλω το πιστόλι αέρος... :-k

More
08 Mar 2011 00:49 #90683 by Γιώργος Λόλας
Εάν ο υπολογιστής σας έχει πια... γεράσει, ήρθε η ώρα να τον ανανεώσετε. Μάθετε πώς θα αναβαθμίσετε το σύστημά σας, αγοράζοντας προϊόντα με την καλύτερη αναλογία τιμής/απόδοσης.

Αναβάθμιση Υπολογιστή

More
08 Mar 2011 20:53 #90694 by apoelpower
ωραιο αρθρο, εγω παιδια εχω ενα παλιο pc με επεξεργαστη AMD 3200 2gb ram και καρτα γραφικων 6600 gt n vidia, motherbord isus ( που τα θεωρω τα καλυτερα ( sli ,7.1 ηχο και max ram 8 gb ) για το καιρο του ητανε αρκετα καλο, θυμαμε πριν 4 -5 χρονια, ενα παιχνιδι που το εφερνε στα ορια του ητανε το fear, με αρκετα καλες αναλυσεις ,πριν 2 μηνες αγορασα μια lcd monitor 24 ιντζvn full hd philips με 5 MSmilliseconds, και πλεον θελω ενα φτιαξω ενα υπολογιστη ισαξιο της εποχης ,α εχω και τα logitech z5500 που ειναι τρομερα οσο αφορα τον ΗΧΟ , θελω να φτιαξω ,μονο τον πυργο ,η ερωτηση μου? θελω να βαλω αν οχι τα καλυτερα με 1200 ευρω να αγορασω για παραδειγμα , μια καλη motherbord να εχει sli Η crosifire ,2 καρτες γραφικων αν ειναι απαρετητο ? πχ αυτες =Radeon HD6850 1GB GDDR5 – τιμή: 180€ ενα επεξαργαστη ι7 intel , 8 η 12 gb ram, δισκο εχω ενα tb .... τι μου προτινεται πως θα επιλεξω τα καλυτερα προιοντα , θελω ενα pc να παιζω παιχνιδια ,και να αντεξει 7 χρονακια , αν μπορει καποιος να μου πει με 1200 ευρω ποιες 2 καρτες γραφικων να επιλεξω ? ποιο επεξαργαστη ?και ποιο motherbord ?, και ram 12 gb ? μονο αυτα τα 4 βασικα χρειαζομαι ,οθονη εχω, και δισκο και Τροφοδοτικό καλο thermaltech 650 watt ........ motherbord ,cpu , καρτες γραφικων και ram ? ευχαριστω πολυ ,περιμενω απο αν μπορειτε να πειτε τις καλυτερες δικες σας επιλογες με 1200 ευρω οπως προαναφερα .. εγω δεν μπορω να αποφασισω ,δεν εχω εξαλλου και τις απαρετιτες γνωσεις... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και θα σας εμπιστευτω για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα να ειστε καλα :)