ωραιο αρθρο, εγω παιδια εχω ενα παλιο pc με επεξεργαστη AMD 3200 2gb ram και καρτα γραφικων 6600 gt n vidia, motherbord isus ( που τα θεωρω τα καλυτερα ( sli ,7.1 ηχο και max ram 8 gb ) για το καιρο του ητανε αρκετα καλο, θυμαμε πριν 4 -5 χρονια, ενα παιχνιδι που το εφερνε στα ορια του ητανε το fear, με αρκετα καλες αναλυσεις ,πριν 2 μηνες αγορασα μια lcd monitor 24 ιντζvn full hd philips με 5 MSmilliseconds, και πλεον θελω ενα φτιαξω ενα υπολογιστη ισαξιο της εποχης ,α εχω και τα logitech z5500 που ειναι τρομερα οσο αφορα τον ΗΧΟ , θελω να φτιαξω ,μονο τον πυργο ,η ερωτηση μου? θελω να βαλω αν οχι τα καλυτερα με 1200 ευρω να αγορασω για παραδειγμα , μια καλη motherbord να εχει sli Η crosifire ,2 καρτες γραφικων αν ειναι απαρετητο ? πχ αυτες =Radeon HD6850 1GB GDDR5 – τιμή: 180€ ενα επεξαργαστη ι7 intel , 8 η 12 gb ram, δισκο εχω ενα tb .... τι μου προτινεται πως θα επιλεξω τα καλυτερα προιοντα , θελω ενα pc να παιζω παιχνιδια ,και να αντεξει 7 χρονακια , αν μπορει καποιος να μου πει με 1200 ευρω ποιες 2 καρτες γραφικων να επιλεξω ? ποιο επεξαργαστη ?και ποιο motherbord ?, και ram 12 gb ? μονο αυτα τα 4 βασικα χρειαζομαι ,οθονη εχω, και δισκο και Τροφοδοτικό καλο thermaltech 650 watt ........ motherbord ,cpu , καρτες γραφικων και ram ? ευχαριστω πολυ ,περιμενω απο αν μπορειτε να πειτε τις καλυτερες δικες σας επιλογες με 1200 ευρω οπως προαναφερα .. εγω δεν μπορω να αποφασισω ,δεν εχω εξαλλου και τις απαρετιτες γνωσεις... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και θα σας εμπιστευτω για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα να ειστε καλα