Ρώτησε στο μαγαζί που θα παραγγείλεις το PC, εάν έχουν stock καμμία Ati Radeon HD4870 ή 4850. Αν έχουν θα την πάρεις με πολύ λιγότερα από 100 ευρώ (παίζει να την βρεις και κανένα 70αρι). Θα σε καλύψει άνετα, εγώ ακόμα αυτήν έχω. Για σκληρό δίσκο (εκτός και αν έχεις κανέναν ήδη) προτίμησε κανένα 500αρι Western Digital Caviar Green. Κοντά στα 40-50 ευρώ κοστίζουν και έχουν και χαμηλότερη κατανάλωση.
Για τροφοδοτικό ένα 450-500αρι θα είναι υπεραρκετό (αρκεί βέβαια να μην συνδέεις στο PC usb ενυδρεία και δε συμμαζέυεται
). Εγώ αγόρασα πριν ενάμιση χρόνο ένα noname με 40 ευρώ 650αρι και δεν έχει πάθει τίποτα αλλά θα σου πρότεινα να δώσεις 5-10 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα αξιόπιστο.
Κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι. Όλες οι motherboards τώρα πια έχουν onboard κύκλωμα ήχου. Αυτή που επέλεξες υποστηρίζει έως και 7.1. Έχω ακριβώς το ίδιο κύκλωμα και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Τα υπόλοιπα υποσυστήματα μια χαρά είναι αυτά που επέλεξες. Αν τελικά δε βρεις καμμία 4870, πάρε μία 5770 και θα είσαι κομπλε για τα επόμενα χρόνια.
Όσο για τα Windows, μιας και βλέπω ότι έχεις βάλει 4GB Ram, θα βάλεις 64bit. Η έκδοση των 32bit υποστηρίζει μέχρι 3 και κάτι GB. Για την συναρμολόγηση ρώτα το κατάστημα εάν σε χρεώνει ή πες σε κανέναν φίλο σου που ξέρει καλά να στο φτιάξει.