Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
24 Dec 2010 20:36 #86724 by Aνέστης Αδαμίδης
Άκου λίγο. Το να πάρεις το κάθε μέρος από διαφορετικό κατάστημα δεν είναι απαραιτήτως κακό. Το θέμα σου προφανώς είναι ότι δε θα ξέρεις πως να το συναρμολογήσεις στην τελική. Από τη στιγμή που στο e-shop δεν έχουν ένα αξιοπρεπές μηχάνημα, ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και πάρε αυτό που πρέπει από άλλο κατάστημα. Και στην τελική τι να σου πω; Κάνε την καρδιά σου πέτρα και τρέχα λίγο παραπάνω. Για το καλό σου είναι στο κάτω-κάτω της γραφής. Έτσι μπορεί να λες ότι έφτιαξες το PC σου.

Όσο για την τελευταία απορία σου, πάρε το 64άρι. Αν και δεν είμαι σίγουρος για τις διαφορές που έχει με την 32 έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2010 22:21 #86733 by rafor
Το θεμα ειναι φιλε Reaper, οτι αμα ειναι να παρω καθε κομματι, θα πρεπει να πληρωσω και αλλα ποσα τον τεχνικο να κατσει να συναρμολογησει, να περασει windows...Τα πραγματα που σκεφτομαι να βαλω στο pc, για τα χρηματα που διαθετω τα θεωρω τελεια.Το θεμα με το innovator, ειναι οτι θα γλυτωσω τα λεφτα που θα πληρωνα στον τεχνικο και το ψαξιμο και οι 100 παραγγελιες.Επισης, δεν προκειται να παρω ετοιμο απο το e-shop, οποτε μια χαρα πραγματακια εχει για να φτιαξω την συνθεση μου.

More
25 Dec 2010 17:04 #86792 by Ανδρέας Γρυπάρης

rafor wrote: Το θεμα ειναι οτι εχω την αμφιβολια οτι δεν θα με καλυπτουν μονο 450W...Το e-shop, δυστυχως δεν διαθετει αλλες μαρκες που μου προτεινες, απεναντιας απο το plaisio που εχει καποια πολυ καλα τροφοδοτικα και ειναι απο τις μαρκες που μου προτεινες, αλλα δυστυχως δεν θα μαζεψω το pc κομματακι κομματακι.Οποτε παμε για το 450W της Thermaltake!Η καρτα γραφικων, πιστευω ειναι αρκετα καλη επιλογη και υποστηριζει και DirectX11!Τωρα μια αποριουλα: Στο pc θα βαλω Windows 7 64-bit ή 36-bit?

64Bit, αφού 64Bit pc έφτιαξες. Διάβασε και το άλλο μου thread που έγραψα. 450W του thermaltake σε βγάζουν με αυτήν την κάρτα.

More
25 Dec 2010 17:26 #86795 by Alex

Pokemon wrote: Τα τροφοδοτικά που σου λέω να μην πάρεις (blacklist), πέρα ότι είναι αναξιόπιστα, τα 600Watt του Deer ισοδυναμούν με 300 πραγματικά watt, δηλ σε τέτοια τροφοδοτικά η ονομαστική τους είναι ΑΕΡΑΣ και όχι πραγματικότητα(κάτι που δεν το θες). Βάλε το thermaltake το 450άρι έστω, κανένα άλλο συμβιβασμό δεν θα κάνεις. Η 5570 καλή είναι, θα μπορείς να τρέξεις DX 11.

Αυτά που λες δεν ισχύουν....

Η XIlence ειναι πολύ καλή ετσιρεία τροφοδοτικών... Και αν πάρει κάποιο φτηνό δε θα λαμπαδιάσει το PC του... Έλεος τι οτυ λες...

Την κάρτα ήχου και τα usb τι τα θες;!!!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
25 Dec 2010 18:19 #86798 by rafor
Χρησιμοποιω διαφορα και μονο 2 θυρες usb δεν μου φτανουν δυστυχως.Η καρτα ηχου, ειναι προεραιτικη και για παιχνιδια που θελουν καλες καρτες ηχου.Τελοσπαντων, καποια διευκρινιση για το τροφοδοτικο γιατι εκει εχουμε κολλησει?Τελικα τι μαρκα να παρω??Για να ξερω δηλαδη που κινουμαι.

More
27 Dec 2010 19:54 #86884 by Alex
ΗΥ μητρική σου δεν θα έχει 2 usb... Η κάρτα που παίρνεις είναι χειρότερη απο on board και ποια παιχνίδια θέλουν καλές κάρτες ήχου...;
Τσάμπα λεφτά...

Πάρε ένα φτηνό επώνυμo καποιο chieftech για παράδειγμα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
27 Dec 2010 20:34 #86890 by rafor
Ωραια, βγαζουμε την καρτα ηχου.Για καρτα γραφικων λες πως ειναι χειροτερη απο onboard?Προτεινε μου εσυ μια!!!Για τροφοδοτικο, θα συνεχισω την ερευνα.

ENTIT: Θελω να ακουσω οσες περισσοτερες προτασεις γινεται πανω σε τροφοδοτικα και καρτες γραφικων.Αρχικα για καρτες γραφικων σκεφτομαι καποια αναμεσα απο αυτη , αυτη και τελος αυτη (και την 5570 που ειπαμε πριν).Τωρα για τροφοδοτικο ειμαι αναμεσα σε αυτο ομως δεν λεει ποσα χρονια εγγυηση εχει, σε αυτο που εχει και 2 χρονια εγγυηση για να μην ανησυχει ο φιλος μας ο Pokemon και τελος σε αυτο που ειχε προτεινει πριν ο Pokemon, αλλα εξακολουθω να το θεωρω ανεπαρκες, γιατι οι επιδοσεις του ισως να μην ειναι συνεχεια στο 100% και δεν θελω να μεινω απο τροφοδοσια.

More
30 Dec 2010 12:30 #86973 by Ανδρέας Γρυπάρης
είμαστε υπερβολικοί, η 5570 είναι σίγουρα καλύτερη από onboard χωρίς αμφιβολία (2χ φορές). Για οικονομικότερο σύνολο μπορεί να αγοράσει και αυτά τα mobo που έχουν μια σχετικά καλή onboard :
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 3-00-G.htm

www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522827

και αν παρόλα αυτά δεν φτάνει, αγοράζει όποια κάρτα θέλει μελλοντικά, δεν τίθεται θέμα. Πάντως το 450άρι thermaltake θα κάνει την δουλειά του μια χαρά :wink:

More
30 Dec 2010 13:08 #86974 by rafor
Εγω ειχα πιο πολυ στο μυαλο μου αυτη εδω, γιατι υποστηριζει πολυ καλες ποιοτητες στην εικονα, οπως Blu-Ray 3D , 1080p κλπ.Δεν νομιζω να ειναι αναγκαιο να εχει η μητρικη και μια καρτα onboard επανω.Επισης σας ειπα, οτι θελω να παιζουν τα games σε μια αν οχι καλη, τουλαχιστον μετρια σχετικα ποιοτητα, γιατι ξερω οτι με τα λεφτα που διαθετω δεν μπορω να κανω πολυ καλες επιλογες(ως προς την ποιοτητα).Επισης για motherboard, με μια πολυ μετρια onboard, υπαρχει και αυτη εδω .Τελοσπαντων, εφτιαξα ακομα ενα innovator, δεν θα το ανεβασω, γιατι δεν ξερω τι καρτα γραφικων να βαλω.Εως 90ε μπορει να κοστιζει η καρτα γραφικων για να μην ξεφυγουμε!

More
30 Dec 2010 13:36 #86976 by Ανδρέας Γρυπάρης
Στα 95 βρίσκεις αυτή:
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516401
που είναι άψογη στα λεφτά της.
Όλες οι κάρτες (και οι onboard) μπορούν να αναπαράγουν blu ray σε full HD.